Laʻau

Philodendron: matagofie lianas

O le lauiloa o philodendron ua faateleina mai lea tausaga i lea tausaga, talu ai ona ua tupu lenei laau talu mai aso Victorian, ma talu mai lena taimi na alofagia ai e le toatele o faifaatoaga fugalaau.

E vaevaeina Philodendrons i ni vaega se lua. O le kulupu muamua e aofia ai laau - vine e lelei ona fetuunai i le masani masani o potu ma e manaʻomia le lagolago mo siaki. O le sui aupito itiiti o lenei vaega - O le aʻei Philodendron, e mafai ona ola e oʻo lava i tulaga leaga.

Philodendron

O le tele o vine e maua ai aʻa malolosi i luga o fatu, ia e taua tele i le ola o laau. O aʻa e tatau ona tuʻuina i totonu o le eleele ina ia latou tuʻuina atu ai le susu faaopoopo i lau. O le mea e leaga ai, e le masani ona fuga mai fugalosolo ma fua mai i potu.

O le tele o philodendron o le vaega lona lua, ae le o vine, e tupu i se laupepa tutusa. O nei laau toto ei ai laʻau lapopoa tele ma sili atu ona talafeagai mo le tuputupu ae i fale faitele nai lo potu masani.

Philodendron

Ina ia mafai e se laau ona atiina ae lelei, e tatau ona faia ni tuutuuga e latalata i le natura e mafai ai, o lona uiga. maualuga maualuga le maualuga o le vevela i le maualuga o le vevela ma le malamalama.

O le vevela mo le tuputupu aʻe o philodendron e tatau ona faʻalelei, i le taumalulu ia le itiiti ifo i le 12 tikeri. O le aʻe aʻe philodendron e mafai ona faʻafeteina le maualalo o le vevela, ae e manaʻomia e le philodendron auro eleʻele le vevela o le 18 tikeri i le taumalulu.

Philodendron

E le talia e Philodendrons le susulu o le la. O le aʻei luga o le philodendron e mafai ona ola i le paolo, ae o le malamalama masani o se malamalama pupula lafoaʻi po o se vaega malulu. Philodendron o le uliuli-auro ma philodendrons ma laulaau eseese e tatau ona teuina i se malamalama lelei.

I le taumalulu, e faʻafeinu vaiinu, o le palapala i totonu o le ulo e tatau ona susu. I isi vaitau, e faʻamalolo tele ai laau ma masani ai. I potu vevela poʻo le taumafanafana e tatau ona faʻamautinoa le maualuga o le faʻamafanafana, lea e tuʻuina ai se mea totino i totonu o le susu susu pe faʻavasegaina i aso uma.

Philodendron

Phylodendrons e totoina i le 2-3 tausaga i le tautotogo i totonu o se ipu tele.
O Philodendron e faʻasalalau e ala i le lafoaʻiina o le ea ma faʻapipiʻi i le taumafanafana. Aua nei faia ni vine i luga o le oti e puʻe ai teine. E tatau ona mauaʻa aʻa i luga aʻe o le vevela.