Fale taumafanafana

Filifilia o fomaʻi mo le vao i Aliexpress

O taumafanafana taʻitasi e manaʻo i lana nofoaga e foliga lelei. O se lalelei ma lelei lelei le vao o le a foliga matagofie i le togalaau lata i le fale. Soʻo se laau e aunoa ma le faʻamaloloina o se faʻaumatia o le taimi ma taumafaiga i le tausiga o fualaau. O le mea lea, o le filifiliga o le faʻaleniina e taua tele, aua e mafai ona e totogiina tupe lelei, ae le ausia le faʻamoemoega ua faʻamoemoeina. I luga o le upega tafaʻilagi o oloa Saina "Aliexpress" e mafai ona e faʻatau ai faʻamalolo mo le mutia na faia i Saina, mo 601 rubles 23 kopeka. O le tasi o le lotoa e aofia ai le 5 paʻu o le paʻu, o lona uiga o le 1 pa (20 kalama) o le a tau ai oe 120 rubles ma 25 kopeka. E leai se totogi i le Rusia, e pei ona faʻaalia mai e le faʻatau.

E tusa ai ma le faʻamatalaga o uiga, o le a tuʻuina atu le faʻalaʻau:

  • vave le tuputupu ae o le vao (faateleina le saoasaoa o le vaeluaga o le tino);
  • faaleleia atili o laau toto;
  • faateleina le tetee atu i faʻamaʻi;
  • faalauiloaina le tuufaatasiga o le chlorophyll;
  • faʻaleleia fanua laʻau;
  • se lanu o le laʻau ola maloloina;
  • faaleleia atili le tetee i le solia o le mutia.

O nei fuālaʻau e faʻaaogaina mo le laʻau teuteu ma mo taʻaloga.

O meaʻai o le tino e mafai ona sosolo i totonu o le vai, ma o loʻo gaogao e laau totoa. O le oloa e sili atu ona lelei mea faʻaleagaina, faigofie faʻaaoga ma teuina, faʻapea foʻi ma felauaiga. O elemene aoga uma e maua i paleni paleni.

Manatua:

  • Teuina i se nofoaga malulu ma malulu, aloese mai le vevela ma le maualuga o le vevela;
  • moa le vao ae lei totoina;
  • vai le vao i le taimi lava na uma ai le pulumu.

O le faʻamatalaga o le mea faʻapitoa e fai mai: e tasi le pusa o le paluga e tatau ona faʻafefiloi ma le 15 lita o le suavai mo le fufuluina, pe mo le fausiaina o le 666 sikuea mita o le mutia. Ae e le saʻo lenei mea - e manino le maualuga o le nofoaga, o le a sili atu le taumafa ma o le a lava le tasi pusa e tusa ma le 400 mita2.

E tatau ona ou faʻatonuina le faʻamalolo mo le vao mai Saina? O le hypermarket OBI e ofoina atu le fugalaau mo le lauʻeleʻele-tautotogo mo le 359 rubles, ae o le faʻatagaina e leai se totogi e naʻo le faatauina mai o le silia ma le 25,000 rubles.

O faʻatauga faʻapitoa e tutusa. E sili atu le aoga nai lo Saina le afifiina, ae pe o faʻaalia ea le lelei o le tonisi?

Faʻavae i luga o mea uma o loʻo i luga, ia tauaofai. I totonu o aai uma ei ai faleoloa o le atunuʻu, ma e sili ona lelei le faʻatalanoa ma tagata faʻatau e latou te faʻaaogaina mea latou te faʻatau atu, nai lo le faʻatulagaina o le faʻaogaina o le uiga e le mafaamatalaina. I le avea ai o se tulafono, o loʻo i ai pea i totonu o le faleoloa o loʻo nonofo i tua o fata o nei faleoloa, ma le fiafia e faʻamalosia oe e sili atu ona lelei le faʻatau e ausia ai sini na e faia.