Meaai

Fugati kapisi fugalaʻau ma radisa ma tamato

O le kuka fou o soupeti ma le radish ma tamato o se fua muamua mo le kuka soupeti, o le faavae lea na ou mauaina i luga o le Upega Tafaʻilagi a le Lalolagi ma aumai ai sina mea itiiti i le lalolagi. Sa ou ita i le sailiga o se fua mo le uluai ipu o le lanu meamata, lea na vaivai mo le tele o vaiaso i le fagu fualaau aina o le pusaaisa, ma e leai se mea e maua sei vagana ai le salati. Ae ui i lea, o salati ma le aiga radish e fafagaina, e ui o le a ou viia se fualaʻau e le taugofie: o mea malulu mai le radis e avea ma tagata e sili ona taugata. O le mea lautele, sa ou filifili e kuka kuka mai soupeti mai le kapisi fou ma le radisa, o le a ou fai atu i le taimi lava lena, ua sili atu ona lelei! O mea uma lava e foliga mai, e pei lava o taimi uma, ae o loʻo i ai se mea taua.

Fugati kapisi fugalaʻau ma radisa ma tamato

I le auala, e le o aʻu muamua: i le taumafa i meaʻai e tele naua meaʻai mo daikon soups - o se matua vavalalata o la matou radisa. Daikon e le oona malosi i le tofo, e mafai ona faʻaaogaina i lenei fua nai lo le radish. Daikon, e pei o le radisa, e tatau muamua ona faamalu ma sasaina ina ia aluese ai le oona.

  • Taimi e kuka ai: 1 itula 10 minute
  • Auaunaga Per Container: 6

Meaʻai mo le faia o soupeti fou faʻasusu ma radis ma tamato:

  • 2 l o le moa poo le aano o aano o manufasi;
  • 350 g o le lanu lanumeamata;
  • 250 g palani paepae;
  • 200 g mumu mumu;
  • 230 g pateta;
  • 150 g Karoti;
  • 150 g o aniani;
  • 5 g o wig ua mago;
  • 3 g pepa lanu mumu;
  • fuālaʻau manogi, masima, kulimi kulimi.

Le auala e saunia ai soupisi mai le kapeti fou ma le radisa ma tamato

Muamua tatou te saunia se laʻei masani mo le kuka soupeti. I totonu o se fagu mea vevela, vevela le 2 sipuni tele o le suāuʻu manogi, lafo le aniani i totonu o se fagu, faʻasusu i se pine o le masima ma siʻitia i luga o le vevela vevela seia oʻo i le pala.

Tatou te pasia aniani

Fufuluina ma le faʻaeteete kāloti, faʻafeiloaʻi, tolu lapopoa ma tuʻu atu i le mea e faʻafefete ai i le aniani galu. Kuki faatasi mo 5-6 minute.

Faaopopo le kāloti i le riki.

Ona faʻaopopoina lea o fualaʻau mataʻitusi, papuni falanua ma pepa mumu lanu moana. Matou te faʻafefiloi le laei i luga o le vevela vevela mo le tusa o le 10 minute, seia oʻo ina liu tomato i pateta.

Faaopopo tomato gaʻo, paprika malo ma le pepa chili. Fualaau aina suamalie mo 5-6 minute

Lanu lanumeamata mumu. Tolu i luga o se fatuga mamafa, tuu i totonu o se pesini, sasaa i le masima ma tuu mo le 10 minute. Ona feosofi ese lea e aveese le ita ma le manogi manogi.

Salu le masima kulimi ma masima ma tuu le susu e tu i fafo

Faatasi ai ma se tui o le kapeti paʻepaʻe, aveese le laʻau pito i luga, tipi le pou. Sulu le kapisi i fasi ie manifinifi.

Tafui le kapisi i fasi ie manifinifi

Uʻu pateta, tipi lemu.

Afai e te kuka kuka kuka ole kāpeti i le taumafanafana, ona e le mafaiina lea o pateta laiti, na ona mulumulu lelei i se sipuni ma se mea faʻapipiʻi.

Palu pateta

Liligi le moa po o le isu o aano o manufasi i totonu o le pusa, aumai i se vevela. E masani ona ou faʻamago le seleselego i totonu o le paluga, o nei lanu e tuʻuina atu ai se vevela vevela se manogi manogi matagofie.

Aumai le isu o aano o manu i se vevela. Faʻaopopo fusi mama pe a manaʻomia

Ona matou auina atu lea o pateta mafolafola, fugalaau kulimi ma le kapisi lafoaʻi i le ipu ma le susu.

Tuu pateta, kapisi ma le susulu i totonu o se falai kuka

O lenei matou te tuʻuina le laei, sasaa le masima le masima e tofo ai ma sina suka mo le paleni o le manogi, suamalie ma suamalie.

Tuu fasi oisa ma falati i totonu o le apa

Cook keke soup mai le kapisi fou 35-40 minute pe a uma ona kuka. Kuki i luga o le vevela masani, ufiufi le fagu ma se tapuni ina ia le faʻafefete le susu.

Cook kabeʻau soupisi mai kapisi fou mo le 35-40 minute ile vevela vevela

Matou te ofuina le kuka kuka ma le kapisi fou ma le radisa vevela i le laulau, faʻalanu i le kulimi kirimoni.

Ua saunia le supa kuka kuka ma le radish ma tamato.

I le auala, o soupeti kuka mai kapeti fou e mafai ona saunia i se itu, i le aso e sosoo ai o le a sili atu ona lelei!

Ua saunia le supa kuka kuka ma le radish ma tamato. Le fiafia, saunia sauʻai aiga fiafia ma le fiafia!