Isi

E faʻafefea ona kuka le pani pancakes ile kefir: iloa mea lilo o le kuka

Tau mai ia te au pe faapefea ona kuka le pani pancakes ile kefir? Latou te le galue mo au. O le apa e foliga mai e mumu, umi, ma pe a manaia, e teu. Nai lo le matagofie o pancakes, o loo i ai ni keke falaoa i totonu o se ipu. Masalo ou te fuluina i latou sese, pe tatau ona ufiufi i se tapuni?

O paʻaikeke matagofie i se fugalaau auro, faʻafeinu i le kirimulimi oona, o se filifiliga lelei mo le 'aiga o le taeao. E foliga mai o lenei mea faigata? Faʻatasi le faʻafefiloi o lefir ma fuamoa ma falaoamata ma faʻanatinati vave ai pani pancakes. E foliga mai e sao, ae o le tele o faletalimalo e masani ona i ai faigata i lenei mea faigofie. E le tulaʻi, e faʻaleleia, e tumau pea le susu i totonu ... E faʻafefea ona kuka le pani pancakes i kefir e aloese mai ai i na mea sese? O le asō o le a tatou faʻasoa atu ia te oe ni faʻaaliga o le fua ma le faiga o meaʻai. O le a latou fesoasoani ia te oe e aua le faʻaleagaina ou neura i le taeao ma maua ai ni meaʻai suamalie lelei.

Filifilia oloa mo tagata agasala

O mea e fai mo le suʻega faʻamaoni e tuusao ma o le a maua pea i totonu o le pusaaisa o faletua uma. O lenei:

  • se ipu malamalama o le kefir (ma le gafatia o le 250 ml);
  • tasi fuamoa;
  • nisi suka (o se sipuni sipuni pe sili atu foi - pei ona e manaʻo ai);
  • masima i le pito o se naifi;
  • se sipuni ti soda;
  • se ipu malamalama ma le afa falaoamata.

O le a sili atu le lanu ma le maualuga o pancakes pe afai e te faʻaaogaina le kefir. Ae mo se lanu matagofie i le paluga, e sili atu le ave o fuamoa a le fale i fualaau moli.

E faʻafefea ona kuka le pani pancakes ile kefir

Tatou amata amata ona faʻapipiʻi vaega ma sufulu le paluga:

  1. Liligi lefirini i totonu o se pesini ma sasaa sua. Taumafai e fai le kefir.
  2. Faailoa le fuamoa, sasa lemu.
  3. Faʻaopopo le masima ma le suka, faʻafefiloi.
  4. Faʻaopoopo sina falaoamata, uʻu le paluga ma se sipuni.
  5. Tuu le paluga pe a ma le 10-15 minute.

O le paluga mo pancakes e tatau ona i ai le faifai pea o le kirimigi mafiafia. Afai e te alu mamao ma le falaoamata, ona amata lea ona mausali pancakes. E matua vevela lava le paluga o le a le mafai ona tulai mai, ma o le pancakes o le a faʻamafola.

E tatau ona e tunu le pancakes i le faʻavevelaina o le apa ma faʻamalosi le afi i se mea maualalo, a leai o le a tumau pea i totonu totonu. Afai e lanu le tasi itu, ma o le isi o loʻo uu mau, e tatau ona toe faʻaaogaina. Ona ufiufi lea o le pani ma falai ai. Ona fufulu lelei ai lea o pancakes ae le toe fofo.

Ma le mea mulimuli, o nai fautuaga. E mafai ona e faaopoopo faʻamuamua pe afai e te tuʻu fua i le paluga. E mafai ona kukaina apu po o le uka, fualaau mamago ma e oo lava i aano po o se fuamoa i aniani. Faʻataʻitaʻi ma fiafia i se meaʻai suamalie ma faamalieloto!