Meaai

Anapogi ma le manaia o manu puaa

E tusa ai ma lenei fua, o le anufe puaa ua faia i le fale e vave ona kuka, o lona uiga, o se aso. E masani lava, e tele se taimi e faʻaalu ai le kuka i le fale, ae o loʻo i ai se auala e faʻaitiitia ai le taimi o tau (faʻatasi ai ma le itiiti o le lelei o le lelei, ae peitai, e toetoe lava a le mafai ona iloa). E ulaula le 'apa ma kuka i le lanu ma le tofo. I le taimi lava e tasi, e saunia e aunoa ma ni faʻamautuina, mea faʻainisinia - na o mea masani ma taimi e faʻaoga ai. Ou te fautuaina oe e teu i luga o le umukuka i le umukuka, ae afai o lenei faafitauli, o le a ou faamalamalamaina pe faapefea ona fai e aunoa ma le mea. I le auala, o le umukuka umukuka o le a le ofoofogia foi.

Anapogi ma le manaia o manu puaa
  • Sauniuniga ma taimi sauniuni: 3 itula.
  • O le a faʻapena i le 24 itula.
  • Aotelega: E tusa ma le 900g

Meaʻai mo le faia o ham hamumu fale:

  • 1, 2 kilokalama o le puaa puaa po o le pisa;
  • 60 g o masima laulau;
  • 1 lita o vai;
  • 10 g eleele turmeric;
  • 20 g o le sipisi;
  • 2 tsp caraway fatu;
  • 2 tsp coriander;
  • 3 laupepa lau.

O se metotia e saunia ai vave ma manaia ai le puaa puaa.

O le puaa tipi na tipi i fasipepa e tusa ma le 500 g (e faigofie tele ona kuka ai aano o manu i totonu o se tamai pusa). Na ou faia se meaʻai mai le paʻu o le paʻu o le paʻu ma le paʻu, e mafai ona e ave se pa. E taua tele le i ai o ni gaʻo o gaʻo, o le a sili atu ona lelei. E tusa lava pe e te le fiafia i meaʻai gaʻo, e tatau ona e sau: o le gaʻo i lenei tulaga o se vaega talafeagai o le manuia.

Tipi le manava puaa

Matou te tuʻuina aano o manu i totonu o se tamai paʻu ma puipui puipui. Ou te kuka i totonu o se palu loloto loloto - e tapunia lemu, o le vai e vevela malie, ma o le vevela o totonu o loʻo tumau lelei.

Tuu le manava puaa i totonu o le apa

Liligi le masima masani e aunoa ma ni mea faʻaopopo. Afai e leai ni mamafa, ona fai lea o se fasi aano o manu e tusa ma le kilokalama e te manaʻomia le 4 sipuni tele e aunoa ma se paʻu o le laulau lapisi tele.

Liligi le masima i totonu o se pani ma aano o manu

Seʻi faʻaopopo le lanu "ulaula" i le puaa ma le mumu ma le kulimi - leai se "suavai leaga" ma isi vailaʻau. O mea masani faalenatura e maua ai le aano o se mea manogi manogi enaena o mea manogi ulaula.

Faʻaopopo le turmeric ma le sipisi

Ina ia faaopoopo le meaʻai i le suauu, faaopoopo mea manogi - cumin, coriander ma le faga. O meaʻai (sei vagana ai le pasili) e muaʻi faʻasalaina i totonu o se apa mago seʻia oʻo i le uluaʻi osofaʻi ma e matua nutimomoia i totonu o se paluga.

Faʻaopoopo mea manogi

Tasi, sasaa pe tusa ma le 1 lita o le vai malulu i totonu o le apa, faʻafefiloi, alu mo 3-4 itula i le vevela o le potu. A o faagasolo lea taimi, o le suauu e itiiti lava lona faʻafefeteina i aano o manu. I le mea e sili ona lelei, o le 'olo faʻatau i le saline e faʻaaogaina ai se tui faapitoa.

Ona matou tuu lea o le apa i luga o le ogaumu, i luga o se tamai afi, aumai i le vevela o le 80-85 tikeri Celsius. E leai se mea e tatau ona vela! Afai e leai se umukuka umukuka, ona filifili lea o le vevela manaʻomia e le faigata foi. A oʻo mai le uila papaʻe i luga aʻe o le vai ma muamua le "bouillons", matou te faʻaitiitia le vevela i se mea maualalo ma kuka le aano mo le 2.5 itula.

Matou te tilotilo i totonu o le pusa, ma afai e faafuasei ona tafe vai, matou te faaopoopoina sina vai malulu.

O le susu o le puaa fafaga i le vevela o le 80-85 tikeri

Ona aveese lea o aano o manu mai le ogaumu ma alu i totonu o le suka. A faʻamalieina le vevela o le vevela, aveese mo se aso i totonu o le pusaaisa i le pito i lalo.

Faʻaliliu le pisa ma le piko i le vevela mo le 24 itula

E mafai ona fufuluina le paʻu laupapa i paprika, afifi i le paʻu manu ma teuina mo ni aso i totonu o le pusaaisa.

Faleo puaa fale

Ua saunia le puaa puao faʻailoa ma anapogi. Le fiafia tele! Cook meaai manaia i le fale!