Fale taumafanafana

Vaitafe o le vaitafe na faia i Saina

O le tele o fale mafanafana o aso nei e sili atu nai lo le masani "ono selau." O ē e ona fanua faʻatau fanua e le gata o fale mafolafola ma se vailaʻau mo fualaʻau fualaʻau, ae o laʻau lanu meamata foʻi ma le gazebos malulu mo le malologa.

I aiga ei ai fanau, o le taumafanafana o se tafaoga malie, o le tele, i lalo o tulaga tau tau, e mananao tagata uma e faʻaalu i totonu o se vaituloto. Ae ui i lea, o vaituloto aupito lata ane ma nofoaga fagota, e pei o se tulafono, siitia masalosaloga e uiga i le saogalemu o ia mea na tutupu. Mo lenei mafuaʻaga, e toʻatele tagata nonofo i le tau mafanafana e maua ni vaitaele.

O le vaitaele o le a avea ma au faʻaolataga i se vevela vevela ma le matauʻa o ou tuaoi. Afai e te vaʻaia muamua ona moli, o le mea malie o le aau e faʻaauau pea seia oʻo i le leva o le afiafi. I faleoloa i luga o le initaneti i Rusia, o le Intex brand na tumau pea i le pule faʻatau mo le tele o tausaga, e le gata o le tele o vaʻalele ma vaʻaia e tuʻuina atu i ai, ae o isi mea faʻapitoa mo i latou. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le puipui o le puipui-puipui.

O le masini moli e aofia ai vaega e lua e fesoʻotaʻi le tasi i le isi e alalaʻi. O se tasi oi latou ua matua faatofuina i le vai, ao le isi o loo totoe i fafo. O le mea lea, o le eletise e le manaomia ai se puipuiga faaopoopo mai le susu. O le mana o le ATUA ua mamanuina mo se nofoaga e 24 sikuea mita. O se vaipanoa i lalo o le sami mai le galuega 220V. O le tau o le oloa e mai le 4000 i le 4500 rubles.

O le Intex brand e mai le Malo Tutotonu, o le tele o tagata faatau e maua ni mea tutusa i luga o le AliExpress. Ulutala autu o le vaitafe o loʻo faʻaalia iinei. Ina ia faagaoioia le moliuila Uila, e le pei o oloa Intex, e le manaomia le mana galue - o mea masani masani (type AAA) e manaomia.

I le faaopoopo atu i le masini lava ia, o se mamao mamao e aofia ai i totonu o le pusa, faatasi ai ma le fesoasoani lea o le a liliu ma tape ai le ono elemene, faapea foi ma le suia o se tasi o lanu e fa. O le mea lea, i totonu o le atunuʻu e mafai ona e maua se pati taʻaloga moni.

O le faʻamalositino o le gaosiga e faʻamaonia e ala i iloiloga. E le gata i lea, o loʻo matauina e le aufaʻatauloa le agavaʻa o le oloa. E mafai ona faʻapipiʻi le tua i soʻo se mea: i totonu o le vaitaele, punavai poʻo le vai teuteu. O se seti o molī e fa o le Lila e faʻaalu e tusa ma le 1000 rubles.