Fale taumafanafana

Faatoagaina le togalaau mo le nofo ai i le mafanafana i luga o le faʻatautaia o fefaatauaiga a Aliexpress

O i latou e ana fale taumafanafana e masani i le faʻafitauli o le lafoaia o otaota e tupu pe a uma le seleselega poʻo isi galuega. Talu ai nei, o le tele o faʻatoʻaga o loʻo faʻapupulaina le faʻaogaina o togalaau. O nei mea e faʻaaogaina, lala, lau, mutia, vao vao ma aʻa o laau i totonu o le faapalaga poo le mulch.

E tele ituaiga o faʻatoʻaga faʻatoʻaga:

  1. Disk E faʻaaoga le faʻaaogaina o se masini e faʻaaogaina ai se pusa e faʻapipiʻiina ai ni nai sila. O le saoasaoa o lea faiga e faalagolago i le gaioiga o loʻo faʻaaogaina. E fetaui lelei le kapili kapipi mo le gaosia o lālā matala ma le mutia. O se tasi o ona tulaga sili ona lelei o le tau maualalo o mea taumafa ma vaega faʻapitoa.
  2. Fufulu. E toe faʻaaogaina mea faʻaaoga e faʻaaoga ai se uamea. O lenei taʻiala o le faʻatagaina e mafai ai e oe ona tipi lala tetele ma le lautele o le maualuga e oʻo i le 45 mm, vao ma aʻa. O le mea sili ona aoga i le tagata e gaosia ai le milling o le toso ese lea o lala i totonu.
  3. Eletise. O nei faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻiina i se afi eletise. E fetaui lelei mo tagata e leʻi faʻaaogaina se metotia faapena. O ia oloa e toetoe lava leai se filemu. E faʻaaoga e le au faila eletise eletise le gaosiga o otaota laiti.
  4. Gasoline crushers. E i ai le malosi tele ma e mafai ona latou gaosia aʻa, faapea foi lala mama. O le faʻaaogaina sili o le gaosia o le gas o lo latou vavave.

E mafai ona e faʻatau faʻatau togalaau i faleoloa faapitoa ma i luga o le Initaneti. O loʻo i ai le tele o faʻataʻitaʻiga i faleoloa i luga o le initaneti Rusia, ae o le a tatou taumafai e faʻatusatusa le tau o tagata faʻatau ma faʻamatalaga faʻapitoa faʻapitoa.

O se tasi o ata lauiloa i luga o le upega tafaʻilagi Rosette o le Bosch AXT 25D.

Faʻamatalaga autu faʻapitoa:

  • ituaiga o meaai - eletise;
  • taamilosaga vave - 40 tpm;
  • mana - 2.5 kW;
  • gasologa o le gaosiga e oo atu i le 175 kg i le itula;
  • mutia otaota - 53 l.

O se tau e sili atu le taugofie, o se oloa faapena e mafai ona faatauina mai ile Aliexpress.

Faʻamatalaga autu faʻapitoa:

  • mana - 2.5 kW;
  • mutia otaota - 50 l;
  • pito i maualuga o le mea na gaosia seia oo i le 40 mm;
  • ituaiga o meaai - eletise.

O le matua le lelei o le faatauina o togalaau i Saina o le le lava lea o le auaunaga.