Meaai

Lago pasese - faigofie, suamalie, faamalieina

O pasese a le Marine o se taumafataga faigofie, lelei ma faamalieloto na faia mai oloa maua. Naʻo le teuina o pusa e mafai ona tauva ma lenei fua, ma ona o le taimi e kuka ai. I le falemaʻi a le tamaititi na fafagaina ai i matou i ni meaʻai mafolafola o aano o manu, sa lelei, ae na faanoanoa. I le aluga o taimi, na amata ona tatalaina fale 'aina i Italian ma Oriental i soʻo se mea, fualaau faisua - kāloti, aniani, ma, o le mea moni, o tamato na faʻaopoopoina lava i le fasi moa.

Lago pasese - faigofie, suamalie, faamalieina

Afai e te kukaina se paluga o pasta i se auala savali, ma pe a uma le aoauli o le a tumau pea se mea i totonu, taumafai e kuka le paluga i totonu o ogaumu mai nei mea. Faʻatoa tuʻu mea uma i se foliga e faʻafefete, sasaa se paluga o fuamoa ma susu ma fufuluina i se vaega lima o le sisi. O lenei ipu e mafai ona faʻaaogaina i luga o le laulau e vevela ma malulu, ma e mafai foi ona faʻamaʻi i totonu o le pusaaisa ma vevela aʻo le i auauna atu.

  • Taimi e kuka ai: 1 itula
  • Auaunaga Per koneteina: 4

Meaʻai mo Navy Pasta

  • 350 g o aano o manu;
  • 110 g aniani;
  • 3 totoa o le kalaka;
  • 110 g kaloti;
  • 50 g seleri;
  • 200 g fualaau toto;
  • 50 g pata;
  • 280 g pasta;
  • pepa, masima, fufulu suauu.

Le auala e kuka ai le pasese navy

Liligi i totonu o le pani se lua sipuni o le fuālaʻau fuālaʻau mama, faʻapipiʻi gaʻo tilati ma galati gaosi.

Faaopopo le aniani ma le kalaka i le suauu manogi i totonu o se apa

I le mulimuli ai o aniani ma galaliki, matou te auina atu le kāloti ma seleni aʻa e faapipii i luga o se pusa fualaʻau lapoa i totonu o le apa. Ona matou togiina lea o le fasi pata, sasaa se fasi masima ina ia mafai ai e fualaʻau ona teu le sua.

Faaopopo le kāloti, seleni aʻa, masima ma pata i le apa

Kuki le faʻafefiloi fualaʻau mo le pasta i se auala o le neivi i luga o le vevela vevela pe a ma le 10 minute, seia oʻo ina vaivai le fualaʻau.

Ma le isi, faaopoopo i le fale fale meaʻai i le apa, lea e masani ona aofia ai le puaa ma le lafumanu. Afai e te fiafia i se pusi po o se puaa, ona mafai lea ona e kuka se ipu mai se ituaiga o aano o manufasi.

Fufulu fasi meaʻai ma fualaʻau i luga o le vevela vevela mo ni nai minute, ia faʻamalosi ina ia le pipii faʻatasi fasi meaʻai.

Ona faaopoopo ai lea o tamato. Nai lo pati faʻatoʻai, e mafai ona e 'aveʻoti mūmū mūmū, faʻafefe i latou poʻo le kukaina lelei.

Fualaau aina suamalie mo le 10 minute Fry mining meat with vegetables at high heat for several minutes Faaopopo tomato gaʻo

Tatou tapunia le pani ma le tapuni ma faʻafefiloi le fasi pasta i luga o le vevela vevela pe a ma le 40 minute. I le iuga, masima ma pepa e te manaʻo i ai.

Simmer le saumalie i luga o le vevela vevela pe a ma le 40 minute

Palu pasta seia kuka i totonu o le vai masima, taoto i totonu o se fafie. Faafefiloi paluga kuka i le saula. E mafai ona e faʻaopopo sina vai i le palu lea na kuka ai le pusa, e pei ona faia e Italia pe a latou kuka pasta.

Faafefiloi paluga kuka i le saula

Faʻafesoʻotaʻi lelei vaega o pasta i se galu, ma e mafai ona e seti le laulau.

Pasta pasi e saunia e 'ai

Matou te tufatufaina atu le pasta kuka i totonu o le neivi i papatusi, fufuluina i laulaau ma le kuka kulimi e tofo ai. Le fiafia tele!

Pe a auauna atu, fufuluina le galu pasta ma otaota ma sisi

O pasese a le Marine o se mea faigofie e manatuaina e le toʻatele o tagata. I atunuu eseese e faʻavelaina i lona lava auala - spaghetti bolognese, beshbarmak, lagman, kulchetai, gurtuk poʻo le naryn, o mea uma lava e tutusa uma lava. O le mea lautele, o niu ma aano o manufasi e masani ona suamalie, e tusa lava pe o le a le mea e taʻua ai le ipu, e alofaina ma faʻavelaina i soo se mea.