Faatoaga

Uili e fesoasoani i le totoina o se seleselega lelei?

O loʻo i ai uiga masani o le eleele lea e faalagolago i ai fualaʻau lelei: o le i ai o le humus i le palapala, le ea ma le susulu o le eleele, microflora aoga, o mea o loʻo maua i le vailaʻau avanoa ma isi elemene e tatau mo meaʻai i totonu o le palapala.

Falelata

E i ai ituaiga laau eseese, pe a paʻu i totonu o le eleele, ia maua ai le gaʻo avanoa. E taʻua i latou o le itu.

E faʻafefea galuega faʻapisinisi?

Pe a faʻafefiloi i le palapala, amata ona lafoaʻi ma fausia ai le nitrogen, pulu, suka, elemene, lea e mulimuli ane fafaga i anufe ma microbes. O le aʻa o le itu i totonu o le pito i totonu o le eleele e vaʻaia ai, faʻamaoaigaina ai i le okesene, faʻaleleia le fausaga ma faʻalauteleina le suavai. Ole vaega e taofia le tuputupu ae o vao, puipuia le taʻeina o meaola faalafua ile seleselega, faateleina le pasene o mea oona ile eleele. O aganuu faʻatoʻaga nei e faʻaaogaina e pei o lelati, cereals, cruciferous.

Clover siderat Alfalfa siderat O le suavai lanumeamata lanumalie lanumeamata

Faʻafefea ona faʻaleleia le taunuʻuga mai le faʻaaogaina o itu?

I aso nei, ua tupu le laumei lanumeamata i soo se mea i faatoaga faʻalapotopotoga. O le faʻafefiloi o itu faʻatasi ma isi sauniuniga faʻalaʻaulaʻau, e mafai ona faʻaleleia atili le faʻaleleia o le eleele. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se ala faʻamaoni e faʻaleleia ai le tamaoaiga o le eleele o le faʻalauiloaina lea o mea malie mai le Leonardite ile eleele.

O le faʻaaogaina o mea faʻamalosi i mea taufaatoaga o se vavega moni o agronomic o le 21st seneturi. O mea faʻamalosi o se mea e masani ai mo le faʻaleleia o le eleele ona o latou tulaga faʻapitoa faʻalaponei. Latou te faʻaleleia le fausaga, faʻatumu i aoga aoga ma microelements. O le sili ona maualuga o mea aoga o le humic acid (95%) o loʻo i ai se mea faʻamalolo eleele mai Leonardite.

Leonardite humic soil conditioner

E faigofie ona faʻaaogaina le mea e faʻaaogaina ai le eleele: tamaititi (lapoʻa 1, 3, 10 kilokalama), faigofie ona tuʻu i totonu o le eleele pe a tatala, taugofie (na o le lua kilokalama i le 100 selau vaega!), E matua saogalemu mo le soifua maloloina o tagata ma manu.

Faʻafetai i le faʻaogaina o le lanu meamata ma le eleele, e mafai ona e maua ai le eleele lelei, palapala mama, ma o le a totoina fua o fualaʻau lelei, fualaʻau ma fualaau aina!