Laʻau

Laʻau mo le potumoe

O le potumoe o se potu faapitoa ile fale. Muamua lava, o se potu ua naʻo mo latou e umia: o loʻo leai se avanoa mo tagata mai fafo iinei. E le gata i lea, o le potumoe e tatau ona faʻaalu se vaega tele o le aso - 6-8 itula o le moe. Ma le mea mulimuli, o lenei potu ua mamanuina e avea ma vavai o le filemu ma le toafilemu, o lagona mamafa ma lagona tiga e tatau ona tuua i tua atu o lona paepae. Ina ia faia se siosiomaga e tatau ai mo se potu malolo, o se aganuu le faʻaaogaina o lanu vaivai, meafale ma mea faʻafiafia mea uma, malamalama mumulu.

Laʻau i totonu o le potumoe totonu

Ma o le filifilia o laau mo le potumoe e tatau ona faʻalatalata aemaise lava ma le faʻaeteete ma le faʻatulagaina. I le taimi o moe, o le tagata e manava loloto atu nai lo le mea masani, o lona uiga o le ea i totonu o le potumoe e tatau ona mama tele. E pei ona e iloa, o laau totō e faʻatamaoaigaina le ea ma le okesene, ae i le faʻaopoopoga, o le tele oi latou e maua ai mea faʻamalosi ma le mafai ona faʻaleleia le maualuga o le ea. O latou ia e sili atu ona talafeagai mo le potumoe nai lo isi. I le avea ai o se tulafono, o laau e mama ai le ea, e le manogi pe o se mea faʻapitoa, o mea manaia manogi manaia, le malie, ae matagofie, e afaina uma ai le soifua maloloina ma lagona, faʻafefe le siosiomaga o le potu ma le malosi o le alofa ma le faʻatuatua.

Auala e tuu ai laau i totonu o le potumoe

E taua mea uma i totonu o le potumoe: faʻafiafiaga lanu, ea fou, malamalama mafanafana, mea lelei ma matagofie meafale - ma laau e fusifusia faatasi uma ma "faaolaola" i totonu. O le vaʻaiga faʻatasi o loʻo fesoasoani ia te oe e faʻatutu i totonu ia te oe lava. Ma o laau totino o le "harmonizer" lautele o le vanimonimo: o le a latou faaopoopoina le mafanafana i sulu malulu ma le saʻo, faaleleia o tuufaatasiga e le o le faamanuiaina o ituaiga, faatulaga ia mea e tatau ai, tuuina atu ni felafolafoaiga malie, ma "tulimanu" manua. I le faaiuga, o le a latou tuuina atu le mafanafana, faia se lanu lanumeamata lanu meamata ma faamama le ea.

I totonu o le potumoe e mafai ona e faia se mea moni, ae le o se kati. Muamua, o le natura moni lava o le potumoe e le taliaina le faʻailoga vaaia, "popole". Lona lua, tatou te manatuaina lelei lava o le po lea e faʻaaogaina ai e le eletise le carbon dioxide, e faʻafefe ai le okesene. O le mea lea, e sili atu le filifilia o nai laau totino, ae faʻaalia foliga ma lapoa, pe a faʻapea o le potu e vateatea. O se tasi o na laau e mafai ona maua e tusa lava pe i totonu o se tamai potumoe. Afai e te manaʻo e tuʻu le tuʻufaʻatasiga, ia fai si laʻititi, ma le maualuga o le tolu poʻo le fa faʻalautele laʻau i fugalaau fugalaau mananaia. I totonu o se tamai potu moe, e mafai ona e tautau laau mai le taualuga pe tuu se tamaititi se tasi ae maua i lau laulau laei.

O le lagona o le lanu meamata e mafai ona faʻaleleia e ala i le tuʻuina i luma o se faʻata, sili atu nai lo le telē tele, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻi le pusa pusa. O le a sili atu le manaia i le afiafi pe afai e faʻalauiloaina lelei laau.

Laʻau i totonu o totonu o le potumoe.

O laau nofofua e tatau ona filifilia ma le faʻaeteete, suʻesuʻeina ma le faʻaeteete pe a faʻatau - e tatau ona atinaʻe lelei, i se tulaga lelei, e aunoa ma le faaleagaina.

O le potumoe e masani lava e le o se nofoaga sili ona malamalama i totonu o le potu, ma e le mafai i taimi uma ona tuʻu saʻo totila fugalaau i le faamalama. E le gata i lea, ou te manao ia maua pea le ea iinei, ma e tele le tele o vaomatua e manaomia le maualuga ma le vevela. O le mea lea, o fugalaau e fetaui lelei mo le potumoe, lea, mo lona matagofie uma, e le lelei foi.

Ma le mea mulimuli, ou te manaʻo i laau e le gata ina teuteu, ae ia faamaloloina foi le potu, fesoasoani i le moe lelei. Ma fugalaau e faʻapipiʻi nei uiga uma.

O a laau e filifili mo se potumoe

Pe a filifilia laau mo se potumoe, e tatau ona e gauai, muamua, i mea uma. O o latou ituaiga e iloga i ituaiga eseese ma lanu, faapea foi ma le le mautonu. O Ficus Benjamin, o le paʻu, o le lipine, e fetaui lelei lava i totonu o le taimi nei. Ma o isi ituaiga o meaola e le o se mea e sili ona manaia, aemaise lava i lanu paʻepaʻe, samasama, lanu mumu poʻo le lanu uliuli i lau.

O le isi manumalo-filifiliga o ni pama, aemaise lava pe afai e mafai ona latou latalata i le faamalama. Faatasi ai ma le matagofie o le matagofie, e mafai e se tasi ona iloga le hovea o Forster ma ni laupepa laititi, o se taimi e mafai ai ona tafafao faatasi ma se pale o lapisi o le lapisi ma se chapleorea matagofie - o se pama pine e fai ma teuteu teuteu o fugalaau laiti. O pama e mafai, faʻafetai ia latou lauulu fugalaau matagofie, e oʻo lava i mea e le manaia, e tuʻuina atu ai le māmā, vaalele, faigofie.

Tauvaga agavaa o le a latou faia dracaena ma monetra. Liana cindapsus, passionflower, philodendron e tutusa le faigata, faigofie ona faapalepale i le leai o se malamalama ma le ea malulu.

O le pito i lalo o le a toe faaolaolaina ai le vaomatua tele o Fatsiya Iapani, faatasi ai ma lapopoa lanu matagofie. E matagofie o ia, malulu-faapalepale, faʻasaʻo i faʻamaʻi ma mea faʻamaʻi. Ae o lenei mea e le muta ai lona mamalu. Fatsia e sii le maualuga i totonu o se potu malogo, ma maua ai se moe lelei. O le mea moni, o le laau e sili atu ona maua mo meaola ma le lagolagoina o se soifua maloloina, alofa i le malulu ma le ea fou i totonu o le potumoe. I le taumalulu, o le vevela aupito sili ona lelei mo Fatsia e 8 ... 10 ° C, ma i se maualuga maualuga, o laʻau e malosi malosi.

O le fatuina o se "afu lanu meamata" e masani ona faʻaaogaina ai le cissus. O laʻau taʻitasi e tolu lau laʻau. I le taimi muamua o le siliva, ma iu ai ina pogisa lanumeamata. O le laau e matua le lelei lava, lagona lelei i le la, ma i le paolo, ma i le malulu, ma le vevela. E le o se mea e manaʻomia pe a faʻaleleia le malulu poʻo le faʻamalamalamaina; e tupu lelei i le mea mamao mai le faamalama.

Zigocactus ("Decembrist") ma ampelous begonias e le faʻafefeteina i le malamalama, vevela ma fuga matagofie. Ae afai latou te ola i le limbo, ona latou manaomia lea o se tausiga faʻaeteete, talu ai o le ea i luga e vevela ma paʻepaʻe nai lo le maualuga o le fola poʻo le faamalama sill.

Laʻau i totonu o le potumoe totonu

O ata o le gloxinia, pelargonium, cyclamen ma le royal begonia e foliga foliga mai. E sili atu ona manaia pe a faʻapipiʻi faʻamavaega e pei o fugalaau ma aʻa o le gloxinia tutusa, cyclamen poʻo le begonia i le teuteuga o moega, osofaʻi lautele. O le mea lautele, i totonu o le potumoe, e feteenai ma le lautele lautele o manatu, o fugalaau susulu e talafeagai lelei, ao latou faafouina ma toe faafouina totonu, e masani lava ona lagolagoina i ni lanu paʻu mafanafana.

O nisi laau toto mo le potumoe ma o latou malosi

Begonia i totonu o le potumoe

O Begonia e malosi lona malosi, e pei o se asiosio ma e alu ese mai aʻa i fafo o le fugalaau. Pe a taulaʻi laau i le mea e tasi, o le malosi o laau e faateleina. O Begonias ei ai le malosi e faatoafilemu ai, faʻasaʻo le lotovaivai pe a uma se aso faigata, ma fesoasoani foi e faia le filifiliga saʻo.

O le a maua e Begonia le fiafia i le tagata, faafouina ona lagona, ma fagua foi le manao mo le olaga, mo le agai i luma. I totonu o le fale e tupu aʻe ai le begonias, o le "faʻafiafiaina o aso uma o le olaga" o le a le faʻanoanoa lava. O Begonia o le a musuia se tagata e gaoioi, fagua le manao mo suiga, ma suia foi le masani masani o mea.

I totonu o se fale e tupu ai le begonia, o le a le manaia lava.

Begonia o se malo fiafia i soo se potu, avea o se potumoe, vasega pepe, aoga, falemai, ma isi. Ona o le gafatia o le begonia e faʻamamā ai le ea, e mafai ona tausia i soo se mea.

O le malosi lea e totogo ai laau o le a fesoasoani e taulima uma faamaʻi, faafitauli, faigata ma faigata.

Gardenina i totonu o le potumoe

Gardenia jasmine o se laʻau matagofie tele ma faʻapitoa. Gardenina o le fugalaau o Leo. O le malosi o le Gardenina o le a fesoasoani e toso mai ai le mafaufau o se tasi e pele, manumalo i le alofa, ma mafua ai foi lagona faauo.

O le malosi o Gardenia e leaga, e tufatufaina foi. Gardenina e maua ai le malosi, e mafua ai se lagona o le filemu filemu ma le filemu. E sili ona aoga mo tagata ua oʻo i le faʻavauvau, faʻavaivaia pe a mavae se maʻi. O le malosi o le Gardenina o le a fesoasoani e toe faʻafoʻisia le malosi pe a maeʻa le galuega. Ae ui i lea, o le togalaau, o se punavai o le malosi mo isi, e le maumau lona malosi ma e le mago.

O le nofoaga sili mo le faʻatoaga o le potu moe.

O le nofoaga sili mo le faʻatoaga o le potu moe. O le malosi o le faʻatoʻaga e tuʻuina oe i se lagona alofa, ma o le manogi manaia o le a toe aumaia ai miti fiafia. E tatau ona manatua o le togalaau faʻamalo i totonu o se potu pisapisao e sosoo ma mea faʻalogo leo, komepiuta ma isi masini. E le tatau ona e maua le cacti ma isi togalaau e latalata ane i le togalaau, faapea foi laau toto ma laulaau uumi.

Lemon i totonu o le potumoe

Lemon o se togalaau Sagittarius, e pei ona faailoa mai e le mana o le lemon. O le tofo o lemoni o loʻo pulea e Jupiter, ma Venus na tuʻuina le lemoni ma lona matagofie. Faatasi, o nei paneta e faʻamalosia ai se tagata e faʻaali atu galuega lelei, faʻapea foʻi ma le sailia o le tagata lava ia i le faʻaleagaga faaleagaga.

O le malosi o se lemoni e pei o se ao. Lemon ua maua i se mea taua tele - e faʻalogo ai se tagata. O le eletoni malosi e faʻaolaina ma fesoasoani e foia ai popolega uma. Lemon o le a fafaguina ai le manao e auai i gaoioiga faaagafesootai ma fesoasoani e aveesea le ola i aso taitasi.

Lemon ua maua i se mea taua tele - e faʻalogo ai se tagata.

E tatau ona ola le laʻau i se nofoaga sili ona susulu ma lelei. O le eletise malosi o le a fesoasoani i tagata e feteʻenaʻi ma feeseeseaiga. Faʻafetai i lona manogi manogi, o le lemoni e faʻasaʻoloto ai le ulu o le ulu ma faʻaleleia ai le faʻamalosi. O le eletise malosi o le a fesoasoani e taulimaina le vaivai, faamaluluina le tino vaivai. Lemoni o le a fesoasoani ai i le le mautonu ma le moe.

Toto i totonu o le potumoe

O le vaovao matagofie o se laau o le Libra. Patronizes Libra - Venus. Sa ia ofoina atu le fatu ma le matagofie o manogi ma fugalaau matagofie. I lalo o le faatosinaga a le hyacinth, e lagona e se tagata le malosi o le malosi, o le manaomia mo gaoioiga fatufatuga. O le malosi o le malosi e faatupuina ai se uiga faauo i isi. Faʻafeiloaʻiga e faʻaleleia ai mafaufauga, lagona, manaʻoga, manaʻoga o se tagata, faʻapea foʻi ma va fealofani i le va o tagata.

O le malosi o le malosi o le matagi. O le malosi o le malosi e faamalosia ai se tagata e malosi ma malosi. O se laau o se mea e faʻaaogaina mo soʻo se taumafaiga ma gaioiga fatufatuaʻi. Hyacinth o le a tuʻuina atu i se tagata ma le naunautai ma le naunau e galue. O se siosiomaga lelei e salalau faataamilo i le laau, o se siosiomaga e sili atu ona faamamaina e atiina ae.

O le malosi o le malosi e faamalosia ai se tagata e malosi ma malosi.

E sili atu le faʻaogaina o le Hyacinth e ave ai le nofoaga sili ona susulu i totonu o le fale. O le faʻafefe o le a faʻalelei i le windowsill o se faamalama tetele. Toeitiiti lava o potu uma e talafeagai mo le hyacinth. Faʻafeiloaʻi o le a avea le siosiomaga o soo se potu e faauo.

Hibiscus i totonu o le potumoe

Hibiscus, po o le lauiloa Saina lauiloa, o le Leo leo. O le malosi o le hibiscus o le a le faatagaina ai le agaga e paie ma fagua lagona ola. O le rose a Saina o le a musuia ai galuega lelei e le i mafaufauina, faʻapea foi le aumaia o lagona faamalieina i lē e ana.

O le malosiaga o le hibiscus o loʻo faʻatinoina i fafo ma fafo. E tafe mai i totonu o se vaitafe malosi. O le malosi o le rose a Saina o le a aumaia ai le soifua maloloina, olioli ma le alofa i le fale. O tagata e maua i le maʻi fatu o le a lagona le fiafia i tafatafa o le hibiscus. Hibiscus i fugalaau lanumumu o le a faʻamalamalamaina ma vevela fegalegaleaiga alofa. Fugalaau lanu samasama o le a fesoasoani i tagata ia sili atu ona matala ma faalogologo i se auala faauo.

O le malosi o le rose a Saina o le a aumaia ai le soifua maloloina, olioli ma le alofa i le fale.

E sili atu le tuʻuina o le rose Rhine i le itu i sisifo poʻo le faʻasasaʻe. Hibiscus e lelei mo se potumoe, potu nofo potu poʻo le umukuka.

E le o se mea e tupu mai ai le manatu o le rose Rhine o le fugalaau o le alofa ma le fugalaau o tamaitai lalelei. I Initia, ua lalagaina le hibiscus i fusi o le faaipoipoga. I totonu o le potumoe o le a ia faʻaleleia ai le alofa faʻatasi.

Cyclamen i totonu o le potumoe

Ou te fia tautala e uiga i le malosiaga o le cyclamen. Cyclamen o se laau o Taurus. Taumafa faʻafeʻauina laau e maua ai aoga aoga. Venus pulea Taurus, o le mea lea o fugalaau ma fualaau o nei laau toto e matagofie ma manaia.

I le cyclamen, ua faʻaalia le aafiaga o le la, masina ma mercury. E fesoasoani le la e pulea, o le masina e fesoasoani e faatulaga le olaga i totonu. O le tuufaatasiga o nei paneta e lua e fesoasoani i le atinaʻeina o tomai talafeagai, faʻatinoina o le tagata lava ia ma aʻoaʻoga a le tagata lava ia.

O le malosi o le cyclamen e sau mai aʻa o le laau i se taamilosaga ma oso aʻe i ona fugalaau. Faatasi ai ma lona malosi ma le matagofie, e musuia ai, faasaolotoina ai le siosiomu, faaosofia ai le manao e faamalie le tasi i le isi, teuteu le fale, faatulaga aso malolo, ma auai i gaoioiga soofaatasi. O lenei fugalaau e faʻaleleia lelei ai lagona ma e te fia ola ma fiafia i le olaga.

Cyclamen o le a fausia se siosiomaga o le felagolagomaʻi ma faigofie ona faʻataʻamilo ia te ia lava.

Cyclamen e sili ona aoga mo tagata e sili atu ona faalagolago i manatu o isi. O le Cyclamen o le a fesoasoani i tagata o loʻo mafatia i le masani ai o le taufetuli o lagona. Cyclamen o le a fausia se siosiomaga o le felagolagomaʻi ma faigofie ona faʻataʻamilo ia te ia lava. Kuliaʻi tagata o le a faʻaalia o latou lagona i le tasi ma le isi, ma o le a lagona e malolo i le fale.

O le Cyclamen e sili ona tuʻu i se potumoe i le itu i mātū poʻo le itu i matu.

Faatali mo au faʻamatalaga!