O le togalaau

Filifili ituaiga sili ona lelei o meaʻai

Till o se tasi lea o taimi e sili ona lauiloa i meaʻai. A aunoa ma se faamalu, o le faapaologa o le a aveesea lona manogi, ma o se salati e aunoa ma se manogi manogi ma nilala ua salalau i luga o le eleele o le a le manaia tele. O le mea lea, o le otaota e faʻaaogaina i le tausaga taʻitasi i le mago ma le fou. O le siʻitia o le manaʻomia mo fualaau aina fou ua faʻavaeina ai tulaga mo le mauaina o ituaiga fou o meaʻai eseese, e eseese i tulaga o le laʻau, lanu, laʻau ma foliga o le laau.

Vaega o ituaiga o meaʻai

Afai tatou te mafaufau i le ituaiga o meaʻai, ona avea lea ma le faamalu, o se aiga o kāloti ma seleni. E i ai lona aiga, vao vao, po o le parsnip, o loʻo 'ai i fualaau e pei o kāloti ma le pasili.

O se taunuuga o le gaosia o galuega i luga o ituaiga o maketi i totonu o vaega e tolu o loʻo tuʻuina mai:

  • amataga vave;
  • ogatotonu o taumafa;
  • le leva o le seleselega eseese e le tuuina atu faamalu.

O le lua tausaga le matutua o meaʻai eseese e mafai foi ona faʻaleleia se faamalu i le faʻaauau pea o le gaosiga i le tausaga atoa, ae i tulaga o se vaitau puupuu i le Rusia e le mafai ona latou gaosia ni fatu i le avanoa. O lenei mea e faamatalaina ai le tau maualuga o fatu fatu.

Uluai vasega

E mafai ona e totoina lautini i le tautotogo mai se amataga o le tulu. E masani lava o nei ituaiga o ituaiga, e fai ma 4-6 lau ma se faamalu. O nei mea e aofia ai ituaiga tuai ma faatoa faia, o le vaitau ao leʻi amataina le 35-40 aso. O fualaau suamalie suamalie e faaaoga i vailaau ma kuka.

Early peter grade Anker

O le ituaiga fou e vave ona tuputupu ae E pulea e le Anker le faamalu ma le tele o le malamalama lanumeamata. O lona gaosiga e 2-3 kg / m2, e le leaga mo le tele o le vave o le kuka. O le taula e mafai ona totoina i ni nai taimi, aoina le tele o lauusiusi talavou. O le tofo o lenei ituaiga o le malosi tele.

Toto muamua Redut

Se ituaiga e iai se manogi malosi. O le laau o se rosette basal maualalo ma malosi. Laʻau ua tumu i se ufiufi. O le lau e lautele, o le vaega e umi. O le faamalu e tele, fetaui. O le fua o le fua i le sikuea mita o le greenery o le 1.2 kilokalama, pe a selesele fualaau faamalu i le toeitiiti tolu kilokalama. O se mea malosi malosi e le itiiti ifo le manogi nai lo laulau lanumeamata.

Gribovsky dill vave

O le ituaiga masani masani, lea e faʻaleleia e le totoina o le tagata lava ia ma ola e pei o se vao. A maeʻa le germination, e tuuina atu e le laau le 4 laulaau ma faʻasao se ato fugalaau i le 70 aso. O le maualuga o le upega e tusa ma le 80 cm. O lenei ituaiga o loʻo i ai sina mea manogi lanu meamata, ae o Iulai ua uma ona atinaina ato fatu e faʻaaogaina mo le kukaina ma le suina. O le tele o kopi o le dill e 12 kalama. O fua suamalie suamalie e mafai ona tupu i le 108 aso.

Vaitausaga o vaitau

O le faʻataunuʻuina o le faʻalauteleina o le tino o loʻo faʻamatalaina e se lau laʻau tele. O le salalau atu o lapisi o le 6-10 laʻau e maua ai le tele o fua o le lanumeamata lanumeamata. O le fua o le fatu i le taimi o le lulu e tasi e tupu i le vaiaso mulimuli ane. O a latou fatu e oʻo atu i le pa'ū o le pala, e talafeagai mo le faʻaaoga i le kuka. O nei ituaiga e aofia ai Lesnogorsk, Kibray, Patterns, Richelieu ma isi.

Richelieu ituaiga

Eseese Richelieu e fai ma sui o le matua matua. O le matagofie matagofie o ona laʻau e faigata ona faʻamatalaina. O lanu violē lanumeamata e matua teuteu. Pe a lafoina se puipui, o le lau e avea ma mea sili ona manogi. O lenei ituaiga o masi, e faaopoopo atu i le tele o lauusiusi ia Aokuso, e maua ai fualaʻau toto pe a lūlūina ia Aperila. Richelieu e iai fatu tetele, faamalu e oo i le 20 cm le lautele. O ato taʻitasi e aofia ai le 20-50 māmā faigofie. O le maualuga o le laau ma se faamalu e sili atu nai lo le mita. O fua o le lauusiusi e oʻo atu i le 1.3 kilokalama i le mita.

Dill Kibray

O le vaitau lauiloa o le Kibray ituaiga e masani ona fiafia i ai tagata fai togalaau. O le vave vave ona tuputupu ae lautini e mafai ai ona e togiina lala i le masina talu ona uma le germination. O laulaʻau e manogi, faʻaleleia, o le lau laau e tupu vave lava i le 45 aso talu ona maeʻa. O le tele o le vao o le vao o Kibray e salalau lautele, o lea o le mamao i le va o laau e tatau ona tusa ma le 20 cm, ma i le va o laina 30. E faasolosolo malie le lauusiusi, ma o le aofaiga atoa e mafai ona oʻo i le ono kilokalama i le sikuea. O lenei ituaiga o meaʻai e puipuia i faʻamaʻi faʻamaʻi ma e mafai ona tupu i luga o eleele malulu. O le roetette ua sauni mo mea manogi i le 72 aso.

Uma faamalu

O le ogatotonu o le vaitau o le Vaitafe o laau o se laau toto e oʻo i le lua mita le maualuga i le taimi o se ato fugalaau. Gasama amata ona seleseleina pe a uma le masina ma le afa mai le vaomatua. I le taimi lava lea e tasi, o le greens e tumau pea lona uiga taua i le taimi o le fugalaau. O lau e lapopoa, lanumeamata, faʻaloloa i se filo. O le faamalu o le faamalu e latalata i le 20 cm, aoina mai i luga o ni ato faigofie se 50. Laʻau manogi manogi e oʻo i le 2, 3 kilokalama i sikuea mita. O le faamalu na faia e le kamupani faifaatoaga a Gavrish, e aofia ai le ituaiga o pill mo greens.

Vaʻavaʻai fuamati

O fuamoa mumu vave ua tupu e tupu mai ai lanu matagofie. Latou te le maua se taimi e avatu ai se faamalu, e masani lava o nei laau totő e i ai se paʻu, pulupulu, laititi o laʻau. E amataina i le fitu sefulu tausaga le amataina o ituaiga meaʻai. O le mea lea, o le greenery ua aveeseina ao tuputupu ae. O nei ituaiga e aofia ai, e pei o Alligator, Hoarfrost, Patterns.

Toa Alligator

O le Alligator o le vao vao o se fualaau maualuga e fua mai. Rosette o lau o loʻo ola aʻe ma le malosi o le faʻatumu. O le seleseleina i luga o laʻau e faia i le masina ma le afa pe a uma le germination. O le taimi o le sauniuni e faʻaoga faamalu i mea manogi e 115 aso. I le itu i saute, o le laau e iai le taimi e fua ai fatu. O le laau e maualuga, e oo i le 1.6 mita ma se malosi malosi. E iai le manogi malosi o le aligalato ma e oʻo atu i le 20 kalama o le greens ma e oʻo i le 60 pe a selesele i mea manogi mai se tasi laau. O lenei ituaiga e alofagia e faifaatoaga mo mea manogi ma se aofaiga tele o masini lanumeamata.

Faʻailoga Faʻasologa

O se uiga iloga o mamanu o laupapa vao o le sosolo malie. O le mea lea, o le vaʻaia o le VNIISSOK, o se mea e matua fua tele lava. O laʻau lapoa tetele e tupu mai i lalo ma i luga o le pito o le pononcle. O le faamamaina autu o le lanumeamata lanumeamata e oʻo atu i le lua masina. O le lanu lanumeamata o le tasi laau e sili atu i le 50, ave faʻatasi ma se ato - 83 kalama. O le maualuga o le aʻa e oʻo i le tasi ma le afa mita. O le ituaiga o faʻamaʻi faʻamaʻi ma e maualuga le pasene o mea matutu ma fuamini C.

Hoarfrost

O le eseese o le taimi ua leva. O laupepa e umi, lanu-lanumeamata ma se paʻi o le pa'ū. O le maualuga o le laau i le taimi o le fugalaau e 150-170 cm, e tele lapisi. O le manogi malosi i vaega uma o le opu, aemaise i laulaau aʻo faʻalauteleina le ato. O le tele o lauusiusi mai le tasi togavao e 40 kalama. Aofai o le mamafa o le maketi i sikuea mita o le 2.7 kilokalama. O lenei ituaiga e talisapaia mo le tele o laʻau vevela. O laau toto e mai ia Aperila ia Aokuso. E fautuaina le faʻaaogaina o fualaau aina i se foliga faʻavave.