Meaai

Canned zucchini i le pi ma le kalani

Canned zucchini ma pi ma garlic - o se meaʻai suamalie ma le vevela mo fualaau aina mo le taumalulu. E sili atu le seleseleina o fualaau faisua laititi, minoi-paʻu i lenei auala, e le o atinaʻe ai fatu. I lenei tulaga, o le ae maua fualaau faisua o fualaau faisua lea o le a avea o se meaʻai matagofie mo aano o manufasi po o iʻa, pe o le a valaʻau i tagata fai laʻau, o se meaʻai fualaʻau manogi.

Canned zucchini i le pi ma le kalani

Mo le faasaoina, ou te fautuaina oe e faʻaaogaina apa ma le gafatia e maua i le 0.5 i le 1 lita, faʻapipiʻi fualaau faisua i totonu o ia koneteina e faʻamautu lelei, teuina ma 'ai. O le mea moni, afai o le aiga e tele, ona tolu lea o ipu o le a faia i le maualuga. Ae o le olaga faʻaalia e tusa lava pe a maeʻa le faʻamanatuina o le taumafataga, o le tele o meaʻai e leʻi faʻasalaina e le o taʻua. I le tulaga o le zucchini, o le malosi e taua tele.

  • Taimi e kuka ai: 1 le itula
  • Aotelega: 2 L

Meaʻai mo zuciniini faʻatoʻai faʻatasi ma pi ma le garlic:

  • 1 kg 300 g sisi;
  • o se faaputuga otaota;
  • se fusi pasili;
  • ulu o le kalaiki;
  • 4 lau laulaau;

Pickle:

  • 1 lita o vai;
  • 15 g o le acetic acid;
  • 55 g o le masima masima e aunoa ma ni mea faaopoopo.

O se metotia e sauniuni ai zucini i le kulimi ma le kalama.

Mo le faʻasaoina, matou te filifilia le sukcchini-medium, ae le o le televave, ma le pulupulu ma fatuga e leʻi totogia. E mafai ona faʻasaoina fualaau faisua faatasi ai ma le pele, e tatau ona vaʻavaʻai tagata matutua. O le mea lea, i se naifi mo le tilotilo fualaau faisua, aveese se vaega manifinifi o le paʻu, ona tipi lea o le aʻa.

Matou te mama zucchini

Faʻalagolago i le tele o apa ma fualaʻau, tipi le zucini i ni fasi pepa. Matou te tipiina laiti i totonu o le 1.5 cm le mafiafia, ma aemaise o liʻo lapotopoto matou te tipi i le afa po o le fa vaega.

Oti le zucini i ni fasi pepa

Matou te faʻamamāina le ulu o kelelele, tipi le pulou i le afa. Letus leaves tuu mo le 1 minute i le vai inu.

Matou te saunia ni gaʻo - fufuluina i totonu o se vaifofo vai poʻo se mea e fufulu ai meaʻai, fufulu maeʻaeʻa i vai mamā, faʻamaʻapeʻa i luga o le vaʻa mo le 5 minute. Suauu lacquered lids.

Tuu le laulaau mata ma le kalaka i lalo o le fagu

I le pito i lalo o se fagu ma se malosi o le 0.5 l, tatou te tuu ai ni fagaʻai se lua ma afa laukalama.

Faʻasalalau greens paʻu

Matou te vaʻaia le greens: matou te aveeseina vaega mama ma samasama, fufuluina, faʻafefiloi i le vai inu poʻo le tuʻuina i le vai inu mo 10 sekone. Tuu le afa o le pi ma le pasili ile pito i lalo o le fagu.

Lasa le zucini, ma ufiufi i greens

Matou te faʻapipiʻuina le fasi zucchini i luga o tauau o le fagu, i luga o matou luga matou te tuʻu le paso ma le dill toe.

Fai se piko. Matou te tuʻu le masima i le vai vevela, faʻafefete mo le 5 minute, ona fufulu lea e ala i le mama cheesecloth, pipiʻi i luga ole laulau. Faʻaopopo le vailaʻau oona. Liligi le fualaau faisua i le vevela vevela ina ia natia uma ai mea o loʻo aofia ai, ia ufiufi i se tapuni tapuni.

Liligi fualaʻau ma le vevela vevela

I totonu o se fagu mo le faʻamalositino matou te tuʻuina se ie poʻo se solo pepa, sasaa le vai i le 50 tikeri. Matou te tuu ato i le zucchini, faasolosolo malie ona oʻo mai i se vevela. Tatou faʻamamaʻi mo le 10 minute (gafatia 500 g).

Matou te faʻamamaina fagu i le zucini

Faʻasolosolo faʻamalosi mea ufiufi, siaki le faʻamaoni o le pipii. Liliu ia pusa i luga, ufiufi lalo ma tuu e faamafanafana i le vevela o le potu.

Kuni ia fagu, liliu ma tuʻu i se mea malulu

Ona matou aveeseina lea o meaʻai uma na mafai ona fafagaina i totonu o se potu malulu ma malulu mo le teuina o taimi uumi. O nei meaai teu e teuina i le vevela e le maua lalo ifo o le +1 tikeri ma e le maualuga atu nai lo + 7 tikeri Celsius.

O le olaga faʻaleoleo e 1 le tausaga.