Fale taumafanafana

Filifiliga ma le faʻapipiina o aneta mo fale o le taumafanafana

E oʻo lava i le tafaoga, e manaʻo se tagata e tausisia le tala fou, mauaina faʻamatalaga talafeagai e ala i le televise. Mo le mauaina o se telefoni maualuga telefoni, e manaʻomia se eletise mo le tuʻuina atu, talafeagai i tomai faʻapitoa mo se vaega patino. O lana filifiliga e faalagolago i le ituaiga o faailoilo ma le mamao o le tower TV.

Vaʻaia Antenna

I aso nei, e tele ituaiga o antenna e eseese i le faʻatusaina o le lelei ma le faʻaaogaina o meafaigaluega:

  1. Analog TV Faʻaaogaina se eletise eletise i se tasi o vaʻaiga o le galu e faʻafeiloaʻi ata ma leo. E taatele i luga o terrestrial channel i Rusia. Le tau maualalo o le antenna: 200-500 rubles. O le maualuga o le ata lafoina o le fuainumera. I tulaga mataʻutia o le tau, e le mafai ona amanaʻia e le masini le faʻasalalauga e tuʻuina atu. Taeala laina: 4 i le 15.
  2. Satellite tv. O le faʻasalalauga o le televise e faʻasalalau atu i le tagata faʻatau e ala i se satelite faʻatautaia i totonu o le lalolagi latalata ile Earth. Ina ia maua ni galu, e manaʻomia meafaigaluega faʻapitoa mo le taʻavale. I le lachas, ua faʻapipiʻiina eletise i le tele o televise. O le faailoga faailo e tumau ma e le faalagolago ile laufanua. Tau maualalo o meafaigaluega: 5000 rubles. E tatau foʻi ona totogi i tausaga taʻitasi mo se tasi pusa o televise.
  3. Televise tv. Tuuina atu o le televise ma le leo faatasi ai ma se faailoga vitio faapitoa. E ala i le faʻapipiʻiina o le eletise DMV i luga ole ea ma se pusa seti (Seti le Pusa Pusa) ma se leo, e mafai ona e vaʻai i le 15-20 laina i le lelei lelei. I faʻamatalaga faʻaonapo nei a le TV, ua uma ona faʻapipiʻiina le faʻalapotopotoga lagolago, e tatau lava ona e faʻapipiʻi lelei le antenna. Afai o le televise e tufatufaina atu galu e mamao ese mai le fale vevela, ona ono faʻavevelaina ai lea o le faailo ma mou atu. I nuʻu maotua i luga o mauga poʻo vaomatua, e le aoga le televise televise.

Pe a filifilia se antenna mo se televise, e tatau ona amanaʻia le nofoaga o le 'upega tafaʻilagi, o le mamao o le fale o loʻo i tua ma le i ai o faʻalavelave faʻalenatura pe faʻafefe i luga o le televise - o mauga, o laau uumi, puipui puipui.

Totonu poʻo fafo

E faʻaaogaina le antenna totonu mo le togalaauina e ufiufi ai se tamai fesoʻotaiga fesoʻotaʻiga. Ua faʻapipiʻiina i totonu o fale o le tau mafanafana e lata i le toe faia. E maua ai se faailo i nofoaga e lata ane ai, lata ane i auala tetele ma auala tetele. Afai o le fale e lata ane i se laina eletise, o le faailo e mafai ona vavalalata, e le maua ai le ata o le manino.

E mafai ona e faia se televise televise mo se fale vevela oe lava ia. Faʻafesoʻotaʻi le uamea alumini i le TV talafeagai ma faʻapipiʻi i le taualuga ma se filo. Faʻamalie ma le faʻaeteete le paʻu e iloa ai nofoaga e sili ona maua ai le faailo.

O le maualuga o le a iai le antenna totonu, o le sili atu foi lea o le ata o le a lafoina i le televise. Faailoga o faʻasalaga faʻalautele i tafatafa o faamalama ma faitotoʻa o faitotoa.

Ua faʻaaogaina se aniani i fafo i totonu o fale e sili atu i le 10-15 kilomita mai le toe faia. E taua tele i fale o le tau mafanafana i luga o le lauʻeleʻele, i luga o le laufanua sulufaʻi, o loʻo siomia e vaomatua.

Broadband po o le vavalalata taulaʻi

O le televise televise televise mo togalaau e faatatau ile meafaigaluega uma. O se masini faʻatusatusa ma le tolu-laina fesoʻotaʻi telefoni feaveai e maua ai faʻasalalauga i laina uma, faʻaliliuina ata maualuga ma leo. O le televise fesoʻotaʻiga telefoni e tele i le tele, ei ai le uʻamea umi.

O se televise televise televave ma se pusa telefoni e manaomia ai le faʻapipiʻi faʻapitoa i le fale vevela. E le mafai ona faʻaleleia mea faigaluega e mafai ona faʻaaogaina ata eleelea i le taimi o le leaga o le tau.

O se eletise e vavalalata e maua se faailo i na o le tasi le laina ole UHF poʻo le MV. I le faʻaaogaina o le uaea ma le fesoʻotaʻiga, o meafaigaluega e mafai ona e faia e oe lava ia. Auala o laina: 2-6. O le maualuga o ata e faalagolago i tulaga o le tau ma fanua. Faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le leiloloa o le faailo.

Gaioiga pe leai

O meafaigaluega gaosi ua faʻapipiʻiina ma se faʻamaoniga eletise faʻaleleia ua fausia i le fale. Antennas e maua nisi auala, o le ata e le mou atu i tulaga leaga o le tau. Le tau masani o masini: 300-600 rubles.

O le eletise malosi mo le TV e faʻapipiʻi i luga o le taualuga o le fale poʻo luga o se pou faapitoa.

E taʻitasi 2-3 tausaga, e manaʻomia se laupapa sui i le telefoni e mafua mai i le faʻamaʻiina o fesoʻotaʻiga ma elemene. A leai, o le numera o auala maua o le a faʻaitiitia, ma o le a faʻaitiitia le uiga o foliga. Ona o le malosi o le malosi i luga o le timuga o le tau, atonu e mumu ai le laupapa.

E mafai ona faʻagesegese le faʻaaogāina o le faʻatautaia o fesoʻotaʻiga e ala i le liligiina o le silicone i itu uma e lua o le laupapa fou. Faʻailoga le faʻailoga o le faʻaogaina o le uaea - o lenei mea o le a faʻaleleia atili ai le maualuga o le faʻamaumauga.

Faʻasalaga tuʻufaʻatasia o se mamanu e aunoa ma se faʻalautele. E tatau ona faʻatau eseese ma faʻapipiʻi faʻatasi i le antenna. O le amplifier ua faʻapipiʻiina i le fale, faʻapipiʻi i meafaigaluega e faʻaaoga ai se fesoʻotaʻiga faapitoa ma le telefoni. O lenei mea e faʻafaigofie ai le sui o se paʻu ua fai: e leai se manaʻoga e aʻe i luga o le taualuga ma faʻaleleia meafaigaluega.

O le numera o laina o loʻo faʻasalalau e le eletise pasi e laʻititi, ae o le ata ma le leo lelei e maualuga. E le faalavelaveina faailoilo i le matagi ma timuga.

O le faʻasalaga pasi o le filifiliga pito sili lea mo le fale mafanafana. E mafai ona faʻapipiʻi puʻupuʻu tuʻufaʻatasia i le 2 laina o le DMV ma le MV. Afai o le nofoaga e tu ese mai le toe faia, ona pupuni ai lea o nisi faailo e galu malolosi ma e le tuuina mai ai se ata manino. E galu le galu, afaina ai. O le faʻalogoina o le tagata lava ia o le a fesoasoani e foia lenei faafitauli.

I ata faʻaonapo nei o televise "LG" ma le "Samsung" o le galuega "faʻapupulaina o se faailo vaivai" ua saunia. I lenei tulaga, e te le manaʻomia faʻafesoʻotaʻi le telefoni i le uila pasese. A e faʻaalia le ala ma faʻapipiʻi saʻo meafaigaluega, o le televise o le TV o le a faʻaalia.

Filifilia o se antenna mo se nofo i le taumafanafana

O i latou taʻitasi e maua se fale mafanafana e popole e uiga i le auala e filifili ai se antenna mo se fale mafanafana. Muamua, fuafua le ituaiga o antenna ma le gaosi oloa o le oloa. O lenei mea o le a fesoasoani ia te oe i fautuaga faufautua, fautuaga a tagata e faʻaaoga ma iloiloga o uo.

Tagata popoto lauiloa o mea televise:

  1. Locus. O le kamupani Rusia sa i ai i le televise na maua le maketi o le antenna talu mai le 1998. Ua uma ona fausia se laina atoa o oloa mo televise ma televise. O loʻo gaosia e le kamupanī eletise agavaʻa, faʻasalalau, tagata e faʻaaogā ma mea faʻapitoa i se tau talafeagai. O le tau o le eleni e eseese mai le 500 i le 2000 rubles. O le tulaga e faafouina pea ma faafou.
  2. Popo O le kamupani o loʻo faʻaalia i anetena pasese a Farani. O masini e talia i totonu o vanu o le DMV ma le MV. Antennas e fautuaina mo le faʻapipiʻiina i vaega e aunoa ma le mautinoa o le taliaina o le talo. Tau o oloa: 1600-2600 rubles.
  3. Delta O le kamupani Lusia e maua ai le tele o vaapiapi vavalalata ma fesootaiga lautele. O nisi faʻataʻitaʻiga o loʻo iai se fesoʻotaʻiga f-F-faʻamalosia e faʻaoga ai le uaea. E maua e le masini faailoga e mamao ese mai le tower TV. O uiga lelei o ata e le faalagolago i tulaga o le tau.
  4. GoldMaster. O se tagata lauiloa o mea televise. Anetena ua mamanuina mo vaega o le le mautonu. O loʻo tumau pea le faʻamaonia e tusa lava pe faʻaleagaina le tau. O faletonu numera mo togalaau e tuʻuina atu. Meafaigaluega: 700-2500 rubles.
  5. REMO. O le kamupanī Rusia na faʻaaogaina antenna mo le televise televise televise sa faʻatautaia i le maketi talu mai le 1991. O le vateatea o loʻo faʻatusalia e eletise televise, masini mo le faʻaliliuina ma le mauaina o faailoilo, faʻamatalaga, mea e maua ai le Initaneti. O oloa a le kamupani ua pateni, puipuia mai faʻamalosi ma kopiina.

O le filifilia saʻo o se televise tele mo se nofoaga o le taumafanafana e fesoasoani ai i tagata faʻapitoa i le televise poʻo ni faufautua. E le gata i lea, e mafai ona e faʻatonuina le faʻatulagaina ma le faʻatulagaina o le antenna, tuʻuina atu se pepa faʻasoa pepa faʻasalalau.

Faʻasaʻoina le faʻatulagaga o le antenni i totonu o le atunuʻu

Aʻo leʻi amataina le faʻapipiʻiina o le antenna i le atunuu, fuafua le nofoaga o le masini. I totonu o nofoaga e mamao ese mai le toe faia, o le eletise e maualuga i le taualuga poʻo luga o se pou faapitoa. O meafaigaluega e faʻapipiʻiina i le masi uʻamea e faʻaaoga ai faʻaoga faapitoa.

Mo se anateina o le fale mafanafana faʻatasi ma se mea faʻapipiʻi ma se tagata e faʻaaogaina, filifili se mast collapsible. O lenei mea o le a faafaigofieina ai le faagasologa o le sui o le komiti femalagaaʻi, o le faamamaina o fesoʻotaʻiga ma le faʻaleleia o masini

E mafai ona e faʻaaogaina le paʻu i luga o se laupapa poʻo se uamea e i ai le diamita o le 6-9 cm. Faʻamau le masi i le vaega tumau o le fale poʻo atinaʻega. E mafai ona e nonoa se pou i se laau pe mauaʻa i le pito i tafatafa o le fale.

Faatasi ai ma se mausali maeʻa o le fale ma le taualuga, o le eletise e maualuga i luga o le pito o le fale. E le fautuaina e faʻapipiʻi masini i puipui puipui ma sima uila. E faigata tele lenei mea ma e mafai ona taʻitaʻia ai le pa.

E sili le faʻapipiʻiina o le fausaga i le pito maualuga o le taualuga. Faatasi ai ma le fesoasoani o uamea, e mafai ona faʻapipiʻi le masi i le paipa, uila, tua. I le faʻaaogaina o faʻaopoopoga faʻapitoa, o le eletise e faʻamautu i le taualuga.

Meafaigaluega taua mo le galue:

  • eletise eletise;
  • sikulifili ma ni paʻu;
  • fofo;
  • se samala;
  • fao.

Faʻamau le ata o le antenna i le foliga o se tulimanu uʻamea faʻatasi ma faʻamau, puipui poʻo puipui faʻapitoa. Muamua faia ni pu laiti mo faʻamau. Ona faʻapipiʻi lea o le taula ma le diamita 0.1 cm.

O le faʻamalosia malosi o meafaigaluega o le a tuʻuina atu ai faʻalautelega. E faʻapipiʻi laina i le masi, faʻapipiʻi le paʻu i se tulaga. O faailoga faʻapitoa o le a puipuia ai le anana mai avega o le ea, faʻaleleia le lelei o le faʻamaumauga na maua.

Pe a faʻapipiʻi se televise i luga o le televise i le gaʻo, ia manatua o le mamao i le va o mauga e tatau ona le itiiti ifo i le 1.2 mita. A leai, o le a le mausali le fausaga, ma i le vevela o le tau e mafai ona faʻavevesi ma vaʻaia le faailo.

Manatu mo le Faʻaosoina o Anetena:

  1. O le laina o le antenna e le tatau ona fetaui lelei ma le laina eletise. O lenei mea e mafai ona mafua ai se faasologa puupuu, vavalalata o le leo ma foliga.
  2. Aʻo faʻapipiʻi le antenna, faʻaoga se telefoni saogalemu ma se apefaʻi faʻatuatuaina. Aua e te ufiufi le anten i luga o le taualuga susu ma le kiona.
  3. Seti le masini i paiga. Tasi le tagata e liliu le pou ma le antenna, o le isi - e puʻeina le lafoina o le ata i luga o le TV.

I le tulaga o le le lelei o le faailo, faʻagasolo le masi ma le antenna i se nofoaga e sili atu ona matala. Aua le faʻapipiʻi meafaigaluega e latalata i le vavao o laau.

Afai e le lelei le lelei o le fesoʻotaʻiga ether, faʻafesoʻotaʻi le faʻaaogaina o le antenna agavaa ma le technician tautua. E faigata ona faʻaalia ma faʻaitiitia le faʻaleagaina. O faʻamau poʻo fesoʻotaʻiga, faʻasalaga o le antenna, faʻapipiʻi poʻo le taga atonu e faʻamaʻi. O le tagata tomai faapitoa o le a faʻavave ma faʻamaonia le faʻaaogaina o mea leaga ma faʻatautaia meafaigaluega.

Faʻapipiʻi le uaea i meafaigaluega

Filifili se uaea lauiloa SAT 50 poʻo le SAT 703. O le manino o le ata ma le leo e faalagolago i le lelei o le uaea. Aua le faʻatau mai le telefoni mai kamupani faʻatau oloa. Aʻo leʻi faʻatau, faitau le tusi faamaonia o le saogalemu, e tatau i le oloa ona pasia le tulaga manaomia lelei.

I le taimi o le faʻapipiʻiina o le paʻu, faʻapipiʻi le uaea i luga o paʻu, faʻapipiʻi ma fusi i le 40-70 cm. I le tuʻuina o le uaea i le maualuga o le taualuga, e tatau ona faʻalauteleina i le pito i luga o le taualuga, ma tuʻuina i le faʻamau, lea e tu i autafa o le faamalama. A maeʻa ona faʻapipiʻi le uaea i luga o le faʻamau, e tatau ona e aumaia le uaea i totonu o le potu e ala i le faʻaofi i totonu o le pu i le faʻalama.

Faʻamau se pu i totonu o le faamalama faʻamau ma le alu i luga. O lenei mea e taofia ai le afaina mai le ulu atu i totonu o le potu.

Afai o le antenna i fafo mo le TV e le aoga, ma ua faʻapipiʻi le telefoni i totonu o le fale, ona tatau loa lea ona taʻitaʻiina le uaea mai le antenna, ona aumai ai lea i le TV. A faʻapipiʻi le fila, aloese mai le faʻalogo ma le mimilo. Aua nei faapipiiina le uaea i fusi poʻo le uaea; e ono faaleagaina ai le ata ma le lelei o le lelei.

Aʻo leʻi amataina le galuega, ia ofuina faʻamau uma, nati ma fesoʻotaʻiga antenni ma le Movil poʻo le Lithol. Faʻagasolo fesoasoani e faʻaleleia ai le ola o le antenna ma puipuia ai vaega mai le faʻamaʻiina ma le ele.

Anetena Ground

O le toʻatele o tagata atamamai e malilie e manaʻomia le faʻavaeina o le antenna i totonu o le atunuʻu. O le a faʻaitiitia ai le voltage i se tulaga malupuipuia ma puipuia meafaigaluega mai le afi pe a tupu se uila. Lalo o faʻataʻitaʻiga e fesoʻotaʻi i masini faʻavae, ma faʻasaʻoina le uila ile eleele.

I luga o masini faʻavae, o le tele o le faʻalavelave e faʻaitiitia, o le foliga ma le leo e sili atu ona lelei.

Filifiliga o le Faʻasaoina:

  1. O le faʻaaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le antenna ua faʻapipiʻiina i totonu o le poli. O le uaea ua tuʻuina i le sola, faʻapipiʻi i le eleele.
  2. O le uaea e lua-uaea e faʻamalosi i le ogatotonu ma le pito o le uaea pa'ū. O pito o le maea e faʻasaʻoloto mai le faʻamalosi, faʻamalosi ma fesootai i le uaea o le eleele.

O le faʻaleleia o eleele e mafai ona faʻaleaganuʻu ma faʻaleleia. Faatasi ai ma eleele masani, ua faapipiiina ai uila ma lalo o avetaavale. Lafoaʻi i totonu e maua ai le puipuiga o le eletise eletise i totonu o le fale.

O le au tetee o le faʻamalosagaina o apili e tafe mai uila uma e tulaʻi lata ane o le a paʻu i totonu o le pa. O lenei mea e mafua mai i le susunuina o le laupapa ma le telefoni, lea e tatau ona suia. Afai o le paʻu o loʻo i lalo ifo o le laina eletise, ona e le manaʻomia lea ona faʻavae. O le uila e taia i taimi uma le maualuga maualuga.

O taumafanafana uma e maitauina pe o le a le mea e faatau i le fale. I le taimi nei, o le maketi o loʻo ofoina atu se tele o meafaigaluega, eseese i le mataupu faavae o le faʻatinoga, malosiaga, tele, mamafa ma tau. O le filifiliga o le antenna e tatau ona faʻavae i le laufanua ma le mamao o le tower TV. Faʻatasi ai ma le saʻo ma le faʻapipiʻiina o masini, o le TV o le a fiafia ai tagata nonofo i le taumafanafana ma se maualuga ma le lelei i soo se tau.