Meaai

Sapalai tomato faʻatoʻafaleina - mo se pusa pasese e le mafaatusalia!

Saula tamato a le Shish kebab ma le sipisi ma le pepa suamalie - o se isi mea e fai i fale ma isi meaʻai. E leai ni fomaʻi ma ni mea faʻaopopo, e aunoa ma le vineka, e aunoa ma le suauʻu, i se upu - e le o se ketchup, ae o se patamato o le tamato o le a teuteu ai se pikiniki ma le keke. O le tapenaga o le sauʻai e faigofie lava. Muamua, matou te aoina mai le togalaau pe faʻatau mai tamato matua i le maketi. I le faaopoopo atu i tamato, o le a e manaʻomia ni pepa suamalie suamalie, ma le mumu. Ma, ioe, aniani - e le mafai ona faia se taumafataga se tasi pe a leai.

Sapalai tomato faʻatoʻafaleina - mo se pusa pasese e le mafaatusalia!

E mafai ona e kuka se ketchup mafiafia - mo le mea lenei e tatau ona e kukaina mo se taimi uumi, pei o le tomato mamae. Afai e kuka i le atoa i totonu o le itula, ona faʻaalia lea o le tutusa e pei o le saulaina o sauʻai.

  • Taimi e kuka ai: 1 itula
  • Aotelega: 0.7 L

Meaʻai mo Tomato Kebab Sauce ma Onions ma Peʻe Paʻe

  • 1.5 kg o tamato tato;
  • 600 g pepa mumu;
  • 300 g aniani;
  • 40 g suauu gaosi;
  • 17 g masima;
  • 2.h l hops-suneli;
  • 2 tsp paprika suamalie;
  • 1 3 tsp mea lanu moana mumu;
  • 1 tsp ulaula paprika.

Le auala e saunia ai se saulati tomati mo le kekekeke ma aniani ma le pepa suamalie

Matou te fufuluina tamato, tipi le laau, tipi lemu. Faʻamatoʻatoʻa tamato i totonu o se paʻu loloto. E le taua, ae taua! Mai fualaʻau paʻu ma le toto, e maua ai le mama pure tomato - o le faavae o se taimi suamalie.

Matou te fufuluina tamato, tipi le laau, tipi lemu

Matou te fufulu o aniani, tipi i ni afa mama, faaopoopo atu i tamato gaʻo. O le suamalie o le aniani, o le suamalie o le mea ua maeʻa - o le tulafono lenei!

Tipi ia aniani, tipi i ni afa mamago, faaopoopo i fualaau aina

Matou te tipiina le mumu mūmū i ni vaega se lua, aveese le tumutumu, fufulu apa i le vai tafe e fufuluina ai fatu. Tuu le pepa tipi i totonu o se mea e gaosia ai, liliu i totonu o paluga pateta.

Tuu le pepa tipi i totonu o se mea e gaosia ai, liliu i totonu o paluga pateta

Faʻaopopo fasi pepa laʻau i totonu o le pusa i fualaau faisua.

Faaopopo le fasi pepa i totonu o le apa i fualaau faisua

I le taimi lenei, e le toe faʻaopopo nisi mea e manaʻomia. Tau lava le tapunia o le pani, tuu i luga ole ogaumu, kuka mo le 30 minute ile vevela vevela. E le manaomia le faʻaopopoina o vai, o le susu e lava i fualaʻau.

Fualaau aina suamalie mo le 30 minute i luga o le vevela vevela

Ia faʻamama nei fualaau faisua i totonu o se falala poʻo se vevela. Fufulu maeʻaeʻa ina ia na o peel ma fatu o loʻo totoe. O le fualaau aina mama e toe faʻafoʻi i le pusa. Suauu ile vevela vevela e aunoa ma se tapuni mo le 15-20 minute.

Matou te fufuluina fualaau faisua i totonu o se faʻamau ma toe foʻi atu i le apa

Tatou te fuaina le suka, masima, faaopoopo i le suneli, paʻu manogi manaia ma le ulaula, mea mu mumu pepa. Afai o le puree fualaau aina ua matua kukaina, ona e manaʻomia lea ona faʻaititia le aofaʻi o masima ma suka i lou manaʻoga.

Matou te saunia mea manogi ma vaitau mo le sau sau

Liligi fufuluina ma mea manogi i totonu o se pani ma paluga pateta ua kuka, faʻafefiloi, aumai i se vevela, faʻapipiʻu mo le 7 minute ma aveese mai le vevela a matou tapenapena faʻatoʻaga ua saunia e fai i le fale mo le keke.

Faaopopo mea manogi, vela mo le 7 minute

Faletupe, tapuni ma se sipuni (kamea) mine, sasaa vai inu vevela. Ona matou faamamaina lea o apa i totonu o le ogaumu. O mea faigaluega mo avanoa mo le taumalulu e tatau ona faʻamaonia.

Matou te faʻamamaina fagu ma faʻavaa

Matou te sasaa atu le vevela vevela i totonu o fagu, tapuni le faʻavaa ma faʻatoga mo le faʻamaʻi. Matou te faʻamamaina ni vaʻa lita-lita 15 minute pe a uma le faʻafefe o le vai, faʻapipiʻi. Liliu le au i lalo, pe a uma le mafanafana, aveese i latou i le faleoloa.

Matou te faʻamamaina le salu i totonu o fagu mo le 15 minute ma tapuni le faʻavaa

Afai e te mulimuli i fautuaga uma ma faʻamama le fagu i tamatamato tilati i shish kebab ma aniani ma pepa, o ia sauniuniga e lelei ona teu i totonu o se fale o le taulaga i se kesi umukuka masani.