Fale taumafanafana

O le faʻavelaina o le vai i le faʻaleleia o le vai e faʻateleina ai le mafanafana o le fale

O le faʻavelaina o le vai vevela masani o le ai ai pea le vai mafanafana i le tap. Gas sili atu e sili atu le taugofie nai lo malosiaga eletise. I totonu o fale e aunoa ma se vai vevela, o se koluma kesi faʻatusatusa o le a faia ai se mea faʻapitoa. E i ai tulaga faʻapitoa mo le faʻaoga saogalemu o le gas masani, e tatau ona maitauina. Afai e faʻamalosia le itumalo, o loʻo i ai i le potu fale se ogaumu gas, ona faʻapipiʻiina lea o se vai vevela o le tafe poʻo le teuina o le ituaiga faigofie.

Faʻamaumauga o le masini ma le filifilia mo le faʻavaveina o le vai

O le taʻiala o le faʻaaogaina o le faʻavaveina o le vai e faʻafefiloi ai le uila i le vai ma se moli susunuina. Faʻailoga i le mamanu ma le faʻaleleia o vailaʻau faʻafouina vave. I le mamanu, latou te foia faafitauli nei:

  • le fuainumera o le aofaʻi o le kesi mo le faʻafefe, vevela ma le faʻafefe o le vai i le pusa;
  • lava le lelei o le ea mo le faʻaogaina atoatoa o le suauʻu ma le faʻaaogaina o oloa faʻapalapala;
  • vave le mimitaina o se mea e mu ai le kesi pe a faʻafefe le suavai i totonu o se tagata vevela vevela;
  • faʻatusatusaga ma faʻatusa o le faʻapipiʻiina, ma auaunaga faigofie.

O koluma uma ua mamanuina mo vai eseese o le vai ma le vevela o le vevela. Ina ia mautinoa mea e manaʻomia, e faʻaaogaina ai afi mumu, o latou lava e faatonutonu ai le gaosiga o le kesi e faʻalagolago i faʻamaumauga faʻamaonia. O le faʻafuaseʻi o le mimitaina o loʻo faʻatinoina e se eletise eletise mai se masini ua fausiaina, Hydropower poʻo le lima. O le sili atu ona faigata o le pulea ma le mataituina o le eletise e faaaoga, o le maualuga atu o uiga o le faʻavevelaina o le vai, o le tau o le masini e maualuga.

Taiala mo le filifilia o le faʻavevelaina o le vai. O le faailo autu mo masini o lenei ituaiga o le mana. Fai mai failauga i fale:

Mana kWI le alu ese mai i le 50% o le °I le alu ese mai le t / 25 ° o
19 - laʻititi5 l / min11.5 l / min
24 - aʻoaʻoga7 l / min14 l / min
28 - maualuga8 l / min16 l / min

O le maualuga ma le malosi maualuga e mafai ai ona e tufatufaina atu le vai vevela i le 2 points.

O se galuega taua o le faʻaaogaina o le faʻaogaina:

  • paipa i luga o le puszo - mimitiina o le mimiti, lea e mumu ai le mumu;
  • eletise eletise - o se aloiafi mai le pulu e maua pe a liliu le lili;
  • o se hydrogenerator na te aumaia se aloiafi mai se pulou e tafe i se vaitafe;
  • eletise faaeletonika.

O le ea ma le faʻaaogaina o le tino o oloa faʻamafanafana e faʻamoemoeina e le mamanu o le potu faʻapalapalaina o se vai faʻafefe vai. I totonu o se nofoaga e faʻamafanafana ai, e faʻaaogaina ai siama e ala i le faʻaleleia o le tino. O le potu e leai se ulaula ua faʻapipiʻiina i le faʻasaina o le ea, o lea e tupu ai le faʻamafanafana i le 100%. O ia failauga e taugata tele.

O meafaigaluega faʻaopopo e manaʻomia mo le saogalemu ma le mausali o le faʻaaogāina o le vai:

  • faiga faʻavevela e mumu ai le kesi pe a alu ese le mumu o le mumu;
  • pupuni i le toesea po o le suia o le itu o le traction;
  • poloka mai le vevela o le koluma;
  • fua faʻasa.

Le auala e filifili saʻo ai se faʻavela vai, o le malamalama o uiga masani o meafaigaluega o le a fesoasoani. O le mamanu o mumu e faʻalagolago i le ituaiga o suauu - o le natura poʻo le gaʻo susu o le a tuʻuina atu mo le faʻamafanafana.

Tulafono mo le faʻapipiʻiina o se vai faʻavela

Le faʻatulagaina o soʻo se meafaigaluega gaosi e faʻatinoina ma sauniuni sauniuni o le poloketi i se faʻapitoa faʻapitoa. Afai o se koluma kesi sa faʻapipiʻi muamua i totonu o le fale, o le faʻapipiʻiina i le nofoaga e tasi o le a le faʻapogai ai faigata ma le faʻatinoina o le masini e malilie i ai GorGaz. Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se faʻavave faʻavave faʻavave fou?

O le kesi faʻanatura ma suamalie e leai sona aoga. Mo le iloa o laʻau, methyl mercaptans, gas mai le gaosiga o cellulose, ua faaopoopo i le oloa. O le galo e iloa e se manogi manogi i totonu o le potu. E mafai ona e maua ni laʻau e ala i le susuina o le faʻaogaina o paipa paipa i vai paʻu. O le faʻamalosia o le faʻamalolo o le a amata i luga o le nofoaga o le faaleagaina o le faamaufaailoga.

Muamua, o le nofoaga e faʻapipiʻiina ai le faʻamoemoeina ma tuʻuina le paipa faʻamaʻavale. O le faʻapipiʻi faʻapipiʻiina o loʻo faʻapipiʻiina i lalo ole pulou e faʻaaoga ai taula ma faʻapipiʻi le paipa o le kesi tuʻuina atu i le tino o le koluma. O le pusa e aʻafia ai le kulupu o le mafutaga talafeagai ma fetaui mo le faʻaogaina o le kesi.

Faʻafesoʻotaʻi foʻi le masini i le vai. Mo se kesi e leai se faʻaaogaina o le vai, e manaʻomia ai tulaga faapitoa mo le faʻamalosi. Tatala faʻamafanafana oloa e le tatau ona pauu i totonu o pupuni tatala o fale lata ane.

Mo mafuaʻaga saogalemu, e le tatau ona faʻaogaina i luga aʻe o ogaumu. O le masini e tatau ona i ai i se maualuga e le mafai ona avanoa i tamaiti e le iloa pe faʻapefea ona faʻaaoga le masini.

E faʻavae i luga o nei mea, e le o faʻafeiloaia le faʻapipiʻiina o se koluma kesi e le pulega pule. O le faʻaaogaina o le vai ma gas pipelines, o le faʻapipiʻi o masini, o le fesoʻotaʻiga i pipelines e tuʻuina atu i tagata tomai faapitoa.

Meafaigaluega faʻalagolago mai tagata gaosi oloa iloga

Faatasi ai ma le tele o mea e vevela ai le vai, e taua le sailia o le mea e tasi e fetaui lelei i le tulaga lelei, mausali, filifiliga. O meafaigaluega a tagata lauiloa, kamupani faʻamautuina i le maketi, o faʻataʻitaʻiga eseese e talitonuina. Ae e tatau ona e le gata i le faailoga, i le atunuu o le gaosi oloa. O le gaosiga o faʻailoa lauiloa e fesuisuiai i Saina, ma e le faaopoopoina ai le faʻalagolago i oloa.

Bosch Product Feature

O se tagata lauiloa o meafale ma mea faigaluega, o le kamupanī Siamani o Robert Bosch GmbH o loʻo auai i le gaosia o le kesi i le taimi nei o le suavai Bosh. O meafaigaluega uma o loʻo i ai se mamanu mafaufauga ma se faʻatinoga. E tasi le faasologa o loʻo tuʻuina atu i ai faʻamafanafana mo le suavai poʻo le gaosia o le kesi. Ae ui i lea, e tatau ona maitauina, mo lenei laina o meafaigaluega, e itiiti ni nofoaga autu o tautua i totonu o le atunuu ma o vaega faʻapitoa e taugata. O le mea lea, e tatau ona mulimuli i faatonuga mo le faʻatulagaga ma le faʻaogaina o le masini.

I le avea ai ma faʻataʻitaʻiga o se faʻavevela vai faʻamalosia ma se tali lelei, matou te ofoina atu le BOSCH WR 10-2P. Mo tagata e faʻamaonia galuega, faigofie ma saogalemu, o le filifiliga saʻo lea. E masani lava ona faʻaoga le faʻaoga e le aufaʻatauloa le mu, vavave o le masini. O le afi mumū e faʻafetaui lima. O le koluma ua faʻapipiʻiina i le faʻaaogaina o le moto pe a tatala le tap e aunoa ma ni maa. Ae ui i lea, ua matauina e le aufaitau e vave tele ona tupu i le fua.

Mea eletise afi eletise eletise eletise

O le taʻitaʻi i le gaosiga o faʻamafu vai o le kamupani Electrolux. O le malosi o le tuufaatasiga, o se laina tele o oloa, ergonomics, o se polokalama puipuia lelei i le tau maualalo o aiaiga a le kamupani. E le o faʻamalosia e le tino le lelei o le suavai. O le kamupanī e taulaʻi faapitoa i le saogalemu o auala faʻafefe, faʻafeiloaʻi i atinaʻe talu ai nei le faʻaogaina o le Inverter Control e puipuia ai le taʻe. O le 'apamemea'apamemea, na faia e tekinolosi faʻapitoa, e itiiti se faʻafitauli i le faaleagaina. O le laulau e taʻu mai ai le fua faatatau o tau ma faʻatinoga faʻatinoga:

Faʻaauau le faʻaaogaina o le vai Elelectrolux Mana kW Meaʻai l / min.Tau faʻatatau, ruʻu
GWH 350 RN, piezo ignition24,41411 afe
GWH 285 ERN Nano Pro, eletise eletise21.6118 afe
GWH 265 ERN Nano Pro, eletise eletise20106 afe

E mafai ona faʻatau sau Electrolux faʻamafanafana e aunoa ma ni taufaʻataua fefaʻatauaʻiga i faletupe o loʻo avanoa i totonu o taulaga tetele o le atunuʻu.

Meafaigaluega mo le faʻafefeina o le vai mai le kamupani "Faʻasaʻo"

O se tagata lauiloa iloga o Slovenia ua na o ni ona lava gaosiga e maua ai oloa, e aunoa ma le auai o atunuu lona tolu. Gorenje gas heaters ua tuʻuina i totonu o se vaega laiti, ae i se tau talafeagai ma le maualuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, mafaufau i le faʻamatalaga faʻapitoa o se faʻaalu vai vai Gorenje GWH 10NNBW i le tau e 7500 ru.

O le koluma e vave lava ona fetuunai i suiga o fesoʻotaiga fesoʻotaʻiga, o loʻo i ai se loka mamana i soʻo se mea faʻafuaseʻi:

  • faʻaalu le vevela;
  • leai se vai;
  • faʻamalosia o le afi.

I luga o le pito i luma, o loʻo i ai se faʻamatalaga, faʻafefeteina o le vevela o le kesi ma se faʻalapotopotoga faʻamalosi. Tulaga maualuga 32.7x59x18 cm, o le masini e ave sina avanoa.

O oloa a le kamupani "Neva"

I faʻataʻitaʻiga o tagata e gaosia le laʻau, o oloa a le au gaosi Rusia na suia. O le tele o Neva afi faʻavevela vai i taimi faʻapitoa e faʻaaogaina ai le suauu susu ma le gas masani o loʻo tuʻuina mai e le kamupani i le tele o faʻavae tau. Ae ui i lea, o faʻataʻitaʻiga lelei ma tau talafeagai e le mafai ona maua i taimi uma. O se faʻailoga e leʻi maua ai se faʻamaonia, e le o faʻatautaia pisinisi faʻapisinisi. O se faʻataʻitaʻiga o se masini e le taugofie o le Neva 4511, taugata 8400 rubles, le faʻataʻitaʻiga na manumalo muamua i le tau o le tau ma le Neva Lux 5514, lea na avea ai le 4th place. Meafaigaluega e maua ai le maualuga, faʻaaogaina le faletaele, ma faigofie ona faʻamautu.