Fale taumafanafana

Agidel pamu, ituaiga, faʻaaogaina fale

O se nofoaga masani masani i nuu i tua e faasolosolo malie lava i le faʻaaogaina o meafaigaluega e mafai ai ona faʻamalosi faaletino, ae i tau maualalo. O le faʻamalo o le Agidel o se faʻataʻitaʻiga o le faafaigofieina o le galuega a se tagata faiva e amanaʻia faapitoa. O le vaega faʻapitoa e tutū i voltage e pa'ū i totonu o le fesoʻotaʻiga, e faʻaaogaina e faʻaleleia ai le vai mai le maualuga e oʻo i le 7 mita ma faʻafefe ai le togalaau. Ufa faaputuga software e maua ai na o le 2 ata o meafale fale - Agidel-M ma Agidel-10.

Faʻapitoa o faʻaleleia nofoaga faʻapitoa Agidel

Ua mamanuina pamu mo le fufuluina o vai mama. Ua faʻapipiʻiina mo le faʻaaogaina mai vaieli, faʻasoa mai vaʻalele mama mama mo le faʻavaivai. O le taʻiala o le faʻaogaina o le masini e centrifugal. E faʻamamā e le Agidel pamu suavai e ala i le taamilosaga i luga o se fale e pei o se gata. I le taimi o le suiga, o le masini miti e faia i le sogasoga i totonu o le fale, o le suavai e piki i luga o laulaau, ma ona o le malosi o le centrifugal o loo tuleiina i totonu o le paipa tuusao. Ona o le lafoaia, o le vai ua ulufale atu i totonu o le potu, o lea ua taua ai le masini o le tagata lava ia.

O le pamu e aofia ai iunite faʻavae:

  • mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi i fafo;
  • afi afi afi;
  • toso, lea o loʻo faʻatinoina i le taimi e tasi o se tino;
  • pulupulu, i luga o le uila tutusa e pei o le afi afi;
  • eletise eletise, faʻamaʻi ma ato, mo le faʻamau i luga ole vai.

O le mamanu faigofie o le masini e le manaomia ai se puipuiga faaopoopo, faamauga o faamauga ma o lea e le taugata, e avanoa le mea faigaluega i tagata uma e faaaogaina. O pamu Agidel e puipuia mai le vevela, ae e faʻaaogaina pe a fufulu vai i lalo ifo o le 40 C. E ese le faʻatulagaina o oloa. O pamu uma ua faʻapipiʻiina i luga o se faavae mautu e faʻatatau i le maualuga. E tatau ona manatuaina o 4 mita uma o se paipa faʻavave e tutusa ma le le mafai ona siitia mai le loloto o le 1 m. O le pamu ua faʻapipiʻi latalata i le vaieli.

Agidel-M pump device

O loʻo faʻatūina le masini i luga o se mea maʻaleʻale faʻamau. O le suavai mai le vaieli ma le pamuina i se mamao e oʻo atu i le 35 mita e mafai ona faia e se tamaʻi afi faʻatasi ai ma le malosiaga 0.37 kW. Afai o le vaieli e oʻo i le 20 mita le loloto, e faʻaaogaina se ejector, o se mea faigaluega fafo. O le pamu moli e tumau i luga o le fogaeleele.

Agidel pamu faʻamaonia:

  • siitia le maualuga - 7 m;
  • gaosi oloa - 2, 9 pusa m / itula;
  • lautele - 23.8 cm;
  • umi - 25.4 cm;
  • mamafa - 6 kilokalama;
  • tau - 4600 rubles.

O se vaega o le pamu o le amataga lea o le faatumuina o le suction, e aofia ai le potu faigaluega. E galue le masini i se vevela vevela poʻo se potu faʻasolosolo. Faʻaaogā se moli vai pusa a le Agidel e faʻaleleia ai le vai, tuu i totonu o se lua loloto poʻo le faʻavasegaina o se uʻamea e taofi le pamu i luga o le au faʻata e aumai ai vai. E naʻo le pailate Agidel-10 e mafai ona auina atu e aau, lea e le manaʻomia ai le faʻaleleia o le vai i le amataga.

E tusa ai ma le faʻatonuga, e tatau i le pomu a Agidel ona pamu le sooupu i le vevela i lalo o le 40 C. I lalo o nei tuutuuga, e alu le afi e aunoa ma le faʻafefe. Aʻo leʻi amataina le masini, faʻafefe le vai, faʻapitoa le faʻaaogaina o le a taʻitaʻia ai le vavalalata. E tatau ona puipuia le pamu mai le susu ma otaota, mai le vevela o le vevela.

E taua tele le faʻaaogaina o le paʻu o le pamu, le faʻamautuina faʻamaoni o fesoʻotaʻiga uma.

O le pamu e faʻapipiʻiina i le 1.5 m telefoni. Mo le faʻaogagofie, e mafai ona e faʻaaogaina le laina faʻaopoopoga, pe mafai foi ona vave suia le maea malosi o le masini i se isi, umi atu. E le feteenai lenei mea ma manaoga o faatonuga faʻaauau.

Pe a faatusatusa i le pomu a Agidel M, o le suiga mulimuli ane, o Agidel-10, o loo i ai se faatulagaga faataatia ma e 2 taimi sili ona malosi. O lenei masini e le manaʻomia ona faʻatumu ao le i amataina, e maua ai le suʻega tutoʻatasi. O le pamu e tusa ma le 9 kilokalama, o le ulu 30 mita, e maua ai le pamu tu i le 50 mita. O le gaosiga o le 3.3 kupita mita / itula mo manaoga ole fale e lava.

Faʻaiʻuga i le faʻaaogaina o pamu ma le tausiga

O mafuaʻaga e le mafai ai e le pompa ona pamu lelei le faʻalagolago i le masini. E tatau ona faʻamalosia le pulupulu o le tui, aua le suia le vaega o le vaega. A faʻaaogaina le vai malulu, o le aʻafiaga i totonu o le tino e mafua ai le faʻailoga e fai konekarate i lalo o le aʻafiaga o le vevela o le ea. E le mafai e le vai ona tuʻuina atu le vai. Ina ia aloese mai faʻafitauli, o le faʻamalosi faʻamalosi poo le paʻu paʻu ma le mamafa o le puipui o le sili atu i le 4 mm ma le oʻo i totonu o le 25-30 mm e fesoʻotaʻi i le fetaui talafeagai.

Afai e tafe le vai mai le lua e faʻafefe, e tatau ona sui ia faʻamaufaʻailoga i luga o le uila afi.

Ina ia mafai ona maua faʻamaufaʻailoga, e tatau ona e faasaolotoina le uaea, aveese mai le taula. I totonu o le togavao e lua laufanua, e ala i se vaeluaga. Ua suia ma le faaeteete, ua toe faʻafoʻiina le vaega. Faʻapotopoto le pamu i le isi itu.

O le tausiga e aofia ai le faʻapalapalaina o taimi i le masini, faʻamamaina o le eletise ma lubricating le vaega o le vaega. E masani lava, o ia gaioiga e muamua atu i le faasaoina o le taumalulu. O fua e faʻalauteleina ai le ola o le pamu e aofia ai le tuʻuina atu o se vailaau siaki maualuga i le laina o le tuʻuina atu. O fesoʻotaʻiga uma e tatau ona vaʻaia e puipuia ai le vaalele.

Aua le faʻaaogaina se uaea eletise i le tele o uila. O se gase le atoatoa e mafai ona mafua ai se faasologa puupuu.

Le lelei ma le le lelei o pamu

Na fuafuaina e le kamupanī le ola o le pamu mo le 5 tausaga. A maeʻa lenei vaitau o le a sui le sui muamua o laufanua i le saʻo o le faʻaogaina o le masini. Aua neʻi faʻaaogaina le masini mo le faʻamamaina o vai eleʻele, e mafai e le tagata faʻalialia ona ofuina le tino, ma o le a faʻavaivaia ai le malosi.

O aʻafiaga o pamu Agidel e aofia ai:

  • faigofie tausiga ma toe faaleleia;
  • tau maualalo o oloa;
  • maualalo le taumafaina o le eletise;
  • umi o le soifua auaunaga ma le fetuunaiga i le vaivai vaivai.

O le faʻalavelave e mafua ona o le tomai faapitoa o le pamu. E le mafai ona ia ave vai mai le loloto. Le manaʻoga e faʻapipiʻi le masini i le vavalalata i le nofoaga filifilia.

E tatau ona maitauina o le oloa i totonu o se pusa palasitino o se mea taufaasese.