Faatoaga

Bio = Ola. Laʻau puipuia o laau toto i le vaitau o le tuputupu ae

I tausaga talu ai nei, o le faateleina o le numera o tagata ua amata ona faʻafesoʻotaʻi le lelei o oloa latou te faʻaaogaina ma lo latou ola maloloina. Ma e le o se mea fua! Mo se faʻataʻitaʻiga, o vailaʻau, faʻatasi ai ma isi faʻalavelave, e faatatau i gaʻo ma vailaau faʻasaina, lea e tele naua i totonu oa tatou meaʻai, o se mafuaaga o le kanesa. Afai e te totoina fualaau faisua ma fualaau aina oe lava ia, ona i ai lea io latou lima o latou uiga lelei ma le saogalemu.

Ona o lo latou tupuaga moni, o meaola o meaola e saogalemu mo tagata

O le puipuiga malu o laau toto e sili atu ona talafeagai i le taimi e fua ai. I le taimi nei, o meaola faʻapitoa e oʻo mai i le laveaʻi Alirin-B, Gamair, Glyocladin ma Trichocin. O loʻo faʻavae i luga o meaola laiti aoga (fungi ma siama). Ona o lo latou tupuaga moni, latou te saogalemu mo tagata, iʻa, pi ma fagafao. Fualaau faisua e togafitia i meaola o meaola e mafai ona 'aina vave lava pe'ā maeʻa (pe a faʻatusatusa i vailaau faʻasaina).

Ia faʻalagolago ma puipui saogalemu au laau ile vaitau tuputupu aʻe:

A o lei totoina fatu i le togalaau sasaa le palapala i se vaifofo o le vailaʻau Trichocin, soʻotaga faʻatasi (6 g / 10 l / 100 m2). Biofungicide Trichocin, soʻotaga faʻatasi taofiofi mea leaga eletise eleele - pathogens o aʻa ma le aʻa e pala.

1 vaiaso pe a uma ona totoina sasaa le eleele i se paluga o meaola o meaola Alirin-B ma Gamair 1-2 pepa o fualaau taʻitasi i le 10 lita o le vai / 10 m2.

25-30 aso pe a maeʻa togafitiga muamua, faʻatoʻateleina le meaola o meaola Trichocin, soʻotaga faʻatasi masani 6 g / 100 m2. I le vaitau o le tuputupu ae, i le 25-30 aso uma, o isi togalaau ma se vaifofo o fualaau faasaina Alirin-B ma Gamair ma togafitiga fualaau faasaina Trichocin, soʻotaga faʻatasi.

7-10 aso i le maea ai o le germination (totoina), taitaia le muamua pulupulu i luga o le lau o se faʻafefiloi o meaola o meaola Alirin-B ma Gamair e faavae i (1 + 1) papa / 1 lita o le vai. I le lumanaʻi, faʻaalu 2-3 taimi faʻapipiʻi ma se vaitaimi ile 7-14 aso.

Faʻaleagaina le palapala i le autumn. Ina ia faʻaitiitia le faʻamaʻi na maua i luga o se vaitau i le palapala, i le tautoulu, a maeʻa le seleselega, faʻapala le eleele i se vaifofo o le vailaʻau Trichocin, soʻotaga faʻatasi masani 6 g / 10 l / 100 m2, pe a maeʻa, eli le palapala.

I le taimi nei, talu ai ona o le faateleina o le manaoga mo meaola o meaola, o kamupani gaosi oloa e foliga mai i luga o le maketi. O le mea lea, afai e te manaʻo ia mautinoa le saogalemu ma le lelei o le oloa faʻatau mai, A filifilia se meaola faʻapitoa i le faleoloa, ia mautinoa eo luga o le afifi o loʻo i ai se numera o le setete resitalaina ma le numera o le resitalaina o le igoa o le afifiina, faapea foi le resitala ma le gaosiga o le vailaau faʻasaina faʻatasi ai ma faʻamatalaga faʻamatalaga. Afai e leai se faʻamatalaga faapena i luga o le afifi, ona leai lea o se faʻamaoniga o le saogalemu o lenei vailaʻau. Meaola o meaola Alirin-B, Gamair, Glyocladin ma Trichocin pasia le resitalaina o le setete ma o loʻo tuʻuina atu i le atoatoa e tusa ai ma tulafono a le Rusia.

Faʻafoe oe lava ma e pele ia te oe - faʻaaoga togafitiga faʻamaonia, aoga ma saogalemu!

E i ai foi se laina fugalaau mo le faʻatau atu!

Biological fungicide Alirin-B Bioeric bactericide Gamair Biological Soil Fungicide Glyocladin Laʻau o meaʻai e ola ai le toto Trichocin

E mafai ona e suʻeina le mea e faʻatau ai Alirin-B, Gamair, Gliokladin ma Trichocin i le website www.bioprotection.ru poʻo le valaau +7 (495) 781-15-26, 518-87-61, mai le 9:00 i le 18: 00