Fugalaau

Burgundy, pi, lanu piniki, lanu mumu - o le a le uiga o la lanu

Roses - paina, pi, lanu piniki, mumu - avatu i alii ma tamaitai, talavou ma tagata matutua, e tusa ma tusa ai ma lagona.

O se tasi o fugalaau po o se fualaau suamalie e mafai ona sili atu nai lo le tele o upu e mafai ona fai, aua o lanu eseese o pulumu e mafai ona uiga ese mea.

Faʻaata ata oa fugalaau ma pe o le a le mea e tatau ai ona tuʻuina atu, o le malamalama i le "gagana o fugalaau" o le a fesoasoani.

Na faapefea ona tupu lena roses na foliga mai

Le gagana fugalaau - selamas - ua lauiloa mai anamua Eleni. E talitonuina na afua mai ile East.

I tulaga o tulafono mausali o amioga i aso uma, o savali faafaatusa ua na o le pau lea o le auala e fesootai ai lagona ma aafiaga, e faailoa ai lagona.

O faʻamaufaʻailoga o faʻamaufaʻailoga e aofia ai fugalaau, fualaau aina, nati, lau, ma isi elemene. Pe a faʻaaoga lanu e le gata o le lanu e taua, ae faapena foi le tele, foliga o le fuga, o le i ai poʻo le leai o laulaau ma vao talatala.

O le aganuu o feʻau fugalaau na ulufale atu i Europa mai Turkey i le amataga o le 18 senituri, ma i le ogatotonu o le seneturi na manumalo ai i faletalimalo a Rusia.

Pepe o le vaitau o feusuaʻiga e fesootaʻi ma ata ma foliga o petals o lagona eseese ma lagona, le tulaga o le mea na fai ma le mafuaaga e faia ai se fugalaau.

O nei faʻamatalaga na faʻatumu i tusi tusilima faapitoa ma tusiga o taga ma meaalofa meaalofa. Sa i ai se kopi i le potu malolo uma o tamaitai.

Faʻataʻitaʻiga mo le "gagana fugalaau" na faʻaumatia e le ogatotonu o le 19 seneturi ma toe soifua mai i le faaiuga o le 20 tausaga. Faʻaaliga faʻaonapo nei e faʻapipiʻi tu ma masani o le taimi ua tuanai ma le ala o loʻo ola nei.

E pei ona i ai muamua Tupu o le togalaau mafaufau i le rosa. O le eseese o ona lanu e mafai ai e oe ona filifili le piki sao mo soo se taimi.

Le gagana fugalaau - selamas - ua lauiloa mai anamua Eleni

O le a le uiga o se paolo ese, o le a le fugalaau e avatu i se tamaloa ma se fafine

Pink Roses

I le masani ai, o le lanu piniki o petale a le masiofo o fugalaau o lona uiga:

  • faʻaaloalo;
  • faamemelo;
  • faʻaaloalo;
  • agaalofa;
  • tigaalofa;
  • faaaloalo;
  • faamaualuga.
O le lanu piniki o gaʻo a le masiofo o le togalaau o lona uiga o le faʻaaloalo, faamemelo, faʻaaloalo, agavaivai

O le paleni o lanu piniki e matua mauoa lava. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e tusia se feʻau faigata, tele-taugata:

  • rasipi po o se piniki mumu - faʻaalia o le agaga faʻafetai;
  • paleni piniki - agaalofa ma alofa alofa;
  • moli piniki ma au peleni - faamemelo mo le mamalu.
E talafeagai le tuʻuina atu o le malamalama e le motusia i le faʻaipoipo, o mea lanu piniki maumea i se tina matua, fusi ma teu i luga o se uumi umi ua faatagaina e tuʻuina atu i alii.

Lulu mumu

O rosa mumu ua leva mafaufauina o se faailoga o le alofa ma le fiafia tele. O le mea lea, e le o tuuina atu ia i latou tamaitai talavou.

O le tatala e le tatalaina e faʻaalia ai le alofa poʻo le le mautonu. E tasi le lanu mumu o lona uiga o se tautinoga o le alofa. Tolu mataʻu na tuʻuina atu e le tane i le faletua - loloto le alofa ma le alofa vavalalata mama.

O le kalanu sili ona lauiloa e faʻaalia ai le faʻaalia o le agaga faʻafetai ma le faʻaaloalogia, o le faʻaaloalo ma le faʻaaloalo mo lē na foaʻi.

Tuuina atu fugalaau lanumumu e talafeagai uo ma paaga faapisinisi i le faafetai mo le galulue faatasi ma o se faailoga o le faaaloalo.

O rosa mumu ua leva ona mafaufauina o se faailoga o le alofa ma le naunau tele.

Pogisa paʻu, uliuli

Pogisa pagisa, e pei o le mumu, o le faʻaalia o le manava mu. Burgundy, e pei o se tulafono, e le tuuina atu i talavou ma talavou.

Tu ma aga masani e faʻapipiʻi i le paʻu le lanu o uiga o loʻo mulimuli mai, lea e faʻafeagai ma lagona:

  • faamafanafanaga, lagona faanoanoa i le faanoanoa;
  • alofa i le uluai vaai, ae le o se lagona tumau;
  • "e te le iloa le matagofie";
  • pasi tuinanau;
  • vaivai le matagofie.

E pogisa, toetoe a uliuli faʻaaoga e faʻaalia ai le toe faʻafouina ma le toe fanauina, faʻamavae, ita ma e oʻo lava i le oti.

O laumei paʻu pogisa e faatusa i le manava mu

O le a le mea o loʻo faʻamaonia ai le lalelei ma le samasama

O le sili atu le fiafia, lelei, ae o le sili atu foi ona feeseeseai.

O tagata e le mautonu i fugalaau lanu samasama, o se faailoga o le le faamaoni, faalataina, faalata, lotovale, vavae.

Ae ui i lea, o le gagana fugalaau e maua ai isi faʻamatalaga o le faailoga o rosa samasama:

  • fiafia;
  • malosi
  • ola malosi;
  • olioli
  • faamemelo;
  • Fiafia
  • faamemelo.

O ulugalii ina ua mavae le tele o tausaga o le faaipoipoga e maua ai lanu samasama o se faailoga o le filemu ma le nofo lelei i totonu o le aiga, fuaina ma faamalieina i le olaga faaleaiga.

O le isi uiga o rosa samasama o le gaoioiga, naunautaiga, manuia. Ona o lenei mea e masani ona faʻaaogaina i sauniga aloaia.

Yellow Roses o lona uiga o le fiafia, malosi, malosi, olioli, faamemelo, fiafia, faamemelo

O nei fugalaau e talanoa mai i le tatala, saoloto mai mea faigata, faamoemoe o le foaʻiina. E uiga i lona manao e siomia i le mafanafana, tausia ma puipui.

Talu mai le taimi o Catherine le Silisiliese, o laumei samasama ua manatu o se talosaga mo le faaleleiga ma le valaau e "tanumia le toʻi o le taua." Laʻau na valiina i lanu o le la ma auro e tuʻuina atu i toa ma manumalo.

O laʻau rosa o loʻo faʻatusa ai le tauagafau, faafetai, olioli i fesootaiga.

E pei o laʻau moli uma e tuʻuina atu ia i latou o se faailoga o le faauo. Tuuina atu i le taimi o le faamaeaina o mataupu. Latou te manatu o le teuteuga atoatoa mo se taumafataga fiafia.

Lanu paepae o se rosa o le a le uiga

Paʻepaʻe Paʻepaʻe - muamua o se faailoga o le legaviamama aʻiaʻi o le Virgin.

Lanu paepae e faapea:

  • mama atoatoa mama;
  • i le faatusatusaina o lē ua tuuina atu i ai le mama faalelagi ma le malamalama;
  • e uiga i le alofa e faavavau, malosi nai lo le tuinanau ma le oti.

Tuʻu masani le tuʻuina atu o faʻaipoipo ma teineiti laiti, teuteu se fugalaau i luga o ni lipine papaʻe papaʻe.

O le lanu paʻepaʻe o le faletua o le faatoʻaga ua tautala e uiga i le alofa alofa mama

O le paʻu lanu lanu o roses e le faʻatapulaʻaina i ata e pei ona faamatalaina. E i ai foi le lanu viole, moli, lanumoana, uliuli ma lanumeamata.

O le tofo matagofie, gauai ma le malamalama i le gagana o fugalaau o le a fesoasoani ia te oe e aua nei faia se mea sese i le filifilia ma le aunoa ma le tautala o le atoaga o lagona ma lagona, o le meaalofa o le a talafeagai ma faatusa.