Meaai

O a mea e kuka ai mo le tausaga fou ma aano o manufasi po o moa - mea manogi vevela

Toetoe o sauni uma e saunia aano o manufasi mo le Tausaga Fou. Matou te ofoina atu muamua fualaau e leʻi motusia mo meaʻai vevela ma meaola moa lea e mautinoa o le a tosina i ai le toatele.

Ou te matua manao lava i ipu e tautua i le laulau o le Tausaga Fou e le gata ina suamalie, ae sili atu ona lelei, ma ia faafiafiaina foi mata, fagua le fiaai ma le faamemelo o malo, saʻo?

I le taimi lava e tasi, e manaʻomia foi ona latou saunia vave ma faigofie, aua e te manaʻo moni lava i le taimi ma le malosi e totoe mo isi feau faʻasologa, lea e tele naua.

Afai e te manaʻo e faʻamaasiasi lou aiga ma uo, ona manaʻomia lea ona e kukaina se mea matua! Ae a aunoa ma le faʻaituau i lou taimi, e tatau ona e maua le taimi e te laʻei ai ma ia e foliga lelei ma tilotilo i le aso malolo "mo le 100".

Meaʻai manaia mo le tausaga fou

O mea sili ona lauiloa ma sili ona fiafia i ai i luga o le laulau fiafia, o le a ma, o le mea moni, o aano o manufasi ma moa: vevela, meaʻai, salati - tele mea.

I le laulau o le Tausaga Fou, e mafai ona e gafatia e kuka ai le mea sili, sili ona suamalie, sili ona suamalie, aua, New Year!

Tatou amata, matou te folafola atu o fua o le a pei lava ona e manaʻo i ai - vave, faigofie ma matua matagofie ma fiafia tele.

Laʻau ma laʻau ma tamato

O se mea faapitoa: o le suamalie o tamato ma le suamalie suamalie o paʻu o loʻo i ai i se mea lelei ma e le mafaamatalaina le tuufaatasia, avea ma se pene lelei atoatoa lelei, lea, e pei o le leai, o se faaopoopoga sili lea i aano o manufasi.

Taumafai i ai, e matua manaia lava, ma o le manogi e na o le valea!

I lenei fua, e naʻo le tolu mea e faʻaaogaina ma se itula na faʻaalu fua, ma e oʻo lava i lea itula, o le ae nofo tuusao i le mana o le 10 minute!

Ina ia saunia, e tatau ona tatou ave:

  • 1 kilokalama o soʻo se aano (moa fefete, povi, tamaʻi mamoe, puaa - soo se mea e te manaʻo ai),
  • 500 g tamato (fou, otaota i totonu o le sua oona),
  • 200 g vili paʻu
  • pepa paʻu manu, pepa chili ma masima e tofo ai.

Tatau Meaʻai:

  1. Otioti aano o manu i ni fasi fulu-tele ma fulu seia oo i le lanu enaena i totonu o se pani, apa e le o ni meaʻai, poo se meaʻai (e mafai ona e faʻaaogaina le suāuʻu pe leai, i lau faitalia).
  2. Faʻaliliuina le aano o manufasi i totonu o se meaʻai, faʻaopopo meaʻai tōmato (e mafai, i le ala, faaopoopo i ai sina tamato maʻoti, o le a matua manaia lava!), Masima, pepa ma salu i luga o le vevela vevela mo le itula i le lua - e fuafua i le ituaiga o aano o manu.
  3. I le auala, aano o manufasi e mafai ona suʻe muamua aano o manu (marinade - o lau filifiliga, e na o le sua o le tipolo ma le soya soya, o le a manaia) - o le a sili atu ona lelei, faʻamalie ma lelei.
  4. E mafai foi ona e sasaina i se mea muamua - o le a matua paʻu ma vaivai ia aano o manu. Ina ia faia lenei mea, tipi le aano o manu i fasi pepa, ma, ao le i oti le fasipepa i totonu o poloka, taia le aano.
  5. Ona faʻaopopo lea o laʻau i totonu o le 2-3 vaega ma le tipi tipi, faʻapipiʻi mo le isi 15-20 minute.
  6. Ua saunia le aano. Matou te galulue i ai, faafouina ma greens.

Aua e te tilotilo i le mea moni e faapea o le ipu e foliga mai e "faigofie" mo le laulau fiafia: Muamua, o la tatou galuega e le o le faaaluina o se taimi tele i le kuka, ma le lona lua, ma o le mea autu lenei - e matua manaia lava, taumafai!

O le laʻau o le lafumanu i totonu o se ipu o le kalakeke ma laau olive

O le matagofie o lenei ipu o le paluga o le paluga, lea e tao i totonu o Provence herbs, o le mauaina lea i se meaʻai mafolafola i fafo, ma le suamalie, suamalie ma sili atu le manogi o aano o manu i totonu.

O le taunuuga e matua manaia lava, ae o se mea fiafia! E aoga le fale atoa!

E taua tele le aano o le aano ma fou.

Meaʻai mo le Ofa o le Puelo:

  • 1 kilokalama o le lafumanu (tausiga),
  • fufuluina o fualaau fou: pasili, basil, thyme, oregano
  • suauʻu matala suamalie, masima, eleele lanu uliuli, Tuni vine, olive olive.

Fua mo le laʻau o manufasi:

  1. Fagogo se vaega atoa o le lafumanu i le suauu olive, masima ma le pepa, fulu i luga o le vevela maualuga i itu uma seia oʻo i le enaena auro (pe a ma le lima minute).
  2. Faʻasaga le aano o manufasi i se paluga kuka ma tuʻu i totonu o le ogaumu e faʻafefiloi i le 200 tikeri, faʻasalalau muamua ma le sinapi, ona faʻafefiloi ai lea o fualaau aina ma le kalaka. Kuki mo le tusa o le itula (mo le kuka vave).
  3. Otioti aano o manu ua saunia e avea ma vaega ma tautua. O lenei ipu i totonu o se paluga o le kalakeke ma laau e suamalie, e vevela ma malulu, e pei o se meaʻai.

Dried Fruit Chicken Thighs

O vaega o laumei uliuli ma apikolisi mago mananaia lanu enaena i totonu o lenei ipu e ufiufi ai se pulu auro i lalo ia i latou lava. O loʻo i ai se mea faʻalautele i totonu o lenei ipu, e matua mafanafana ma ita.

O se manogi suamalie, manogi manaia e tosoina oe e faʻataʻitaʻi nei sulu, lea e foliga mai e matua agavaivai aemaise lava le fiafia!

Matou te manaʻomia:

  • 8 ogavae moa,
  • 1 sipunni o le suauʻu manogi,
  • 4 cloves o le kalama,
  • se ata o le talimalo fou
  • 4 tbsp gaosi cilantro,
  • 1 teaspoon eleele onamamoni
  • 2 tioata o fualaau mamago (apricots mago, paluga, vine ma mamago mamago)
  • 2 ipu vai
  • masima, pepa.

Afai ua e faʻamago fua, o mea mo compote (lea ua faʻamago), ona tatau loa lea ona faʻafefete i le vai vevela.

Ae mo lenei ipu, e sili atu le lelei o le maua o fualaau mamago e mafai ona e 'ai ma le fiafia e pei lava o suti, e aunoa ma se gaioiga - o le a sili atu.

O le faagasologa o le faia o lapisi o moa:

  1. Vaʻai le moa ma le masima ma le pepa, faʻamafanafana lelei i totonu o se suāuʻu vevela ma tuu i totonu o se mea tao tao.
  2. Faʻalaʻau laulaʻau gaosia, faʻamafaʻi, cilantro, paina. Faʻaiʻu ma tuʻu sulu i luga o le paʻu, faaopoopo le vai inu ma faʻafefete i le ogaumu ile 200 tikeri 40 minute e aunoa ma se tapuni.
  3. Faʻaopopo fualaau mamago, sasaina i totonu o moa, ma faʻaauau pea le kuka mo le isi afa itula.

O lapina o kuʻi ua sauni.

Latou te manuia lelei i se itu o le araisa po o fualaau faisua, lea e mafai ona sasaa mai ma le suamalie, suamalie ma matagofie le sau na faia i le taimi o kuka.

E matua manaia lava!

Vailaʻau suamalie i le suʻega mo le laulau o le Tausaga Fou

O se mea suamalie malie ma agavaivai, e fai sina pulu laitiiti i se mea e palu ai, e ufiufi i se mea manifinifi o le sinapi. Ona faʻafefiloi ai lea o le masila ma laumeme.

Ona fai lea - fasi pepa o Parma ham ma afifi uma. Ma i le iuga - o se atigi anufe o le puff pastry ma se lanu auro.

O se mea lenei! Ia mautinoa ia taumafai!

E tatau ona saunia:

  • 250 g lefete pasi pasese,
  • 850 g o le falala suamalie,
  • 500 g o musika,
  • 30 g Gagana Farani,
  • 140 g fasi fala o Parma (pe afai e leai, ave le keke, e talafeagai foi)
  • 1 tbsp olive suauu
  • 1 yolk
  • nai fua o laumeme fou, kelikisi, masima, pepa uliuli.

O le laʻau o le lafumanu i lenei fua o se mea taua tele. E le mafai ona suia i se isi lava mea. E tusa lava pe o le a le isi vaega o le vavaega tatou te aveina, o le a tatou le maua le suamalie talafeagai ma le vaivai. E tatau ona malamalama lenei mea.

O le isi itu taua: o le paʻu atoa o se "pau" faʻalanualuga.

O lona pito mafiafia e le o se lamolemole ma e sili atu le faigofie, ma o le isi pito o le faamaluga e manifinifi, ma o le a mago pe a tao. O le mea lea, tatou te manaʻomia le vaega ogatotonu o le alofaga - o se mea lamolemole, laei ma lelei.

Laʻau o le Ofa:

  1. Tatou fufulu aano o manu mai ata vaaia ma veins. Matou te vevela le paluga meaʻai ma se sipuni o le suāuʻu olive. Vaʻaia le faʻamalo ma le masima ma le pepa, ona vave vave lea ma faʻamalo mai itu uma i se moli malamalama, ina ia faʻamaufaʻailogaina ai suamalie uma i totonu o aano o manu ma aua neʻi galo pe a tao.
  2. Matou te fesuiaʻi le vevela vevela i le ipu, ma o le pulumu matou te lūlūina le sinapi i luga o le fogaeleele. Tuu le mea faapena.
  3. Fufulu le ipu e aunoa ma le suauu. Fufuluina puʻamu ma tipi i totonu o le tuʻufaʻatasiga i totonu o nai mea laiti, faʻaalu i latou i le masima ma le pepa. Faʻasusu le ufiufi o le kalaka iina. Matou te tufatufaina i totonu o le pani ma faʻailo seia oʻo ina matou maua le mea e 'ai le mushroom.
  4. E le tatau ona faʻavaivaia moa moa, e iu lava ina faʻafefe, ae i le taimi lava e tasi e le tatau ona tumau le suamalie.
  5. I le faaiuga, faaopoopo lau lau, faʻafefiloi ma aveese mai le vevela. Matou te fesuisuiai i se mea malulu ma faʻaliliu.
  6. Matou te faʻaaogaina se vaega o le lisi taʻavale ma taʻalo i le laulau e aunoa ma le tipi ese mai le lisi. Matou te faasalalauina i luga o se falala laitiiti, e tusa ma le 1.5 cm le mafiafia, fasi keke o Parma i se laina, i luga. Ona, matou te faataatia foi le laina lona lua, alu i le muamua. E tatau ona tatou maua se vaega eleele, lea e afifi ai le vaega atoa o le alofaga ina ia leai ni pu poʻo pu.
  7. 5 - I le pito i luga o le pa, faʻalautele le mushroom sauniuni e fafaga aano o manu faatasi ai ma se laulau ma tuʻu se faʻamalo i le ogatotonu o le mashroom luga (ma le pito umi o loʻo feagai ma oe). Matou te siitia le pito o le ata e sili ona lata mai ia i matou, ma tuu le paʻu i se vaega o pulou i le alofa. Ma, faʻaauauina pea ona sui, solo le fasi pepa atoa i totonu o le pa. Tatou te faia uma lava mea uma ma le mausali.
  8. Ona faʻaauau pea lea ona matou fusiina i se ata tifaga seia oʻo lava ina lava le lelei o le 'eleʻele lea o le a mafai ona taofiofia ai le mea e fai i le foliga o se pusa, manino ma lapotopoto.
  9. O pito o le kiriata i luga o itu e feteenai e pei o le lole, ma tatou aveese le aano mo le 20 minute i le pusaaisa.
  10. A maeʻa ona faʻamafanafanaina a tatou "lole" i puʻamu ma aano o manufasi, tatou te toe saunia se ata tifaga i luga o le laulau, ma e aunoa ma le tipi ese mai le pepa taʻavale, tuʻu i luga se fasi falala falala. O le laupepa e tatau ona faʻataʻavaleina i se faʻatalanoa ma tuʻu faʻatasi ma le pito umi i le tagata lava ia. O luga o lea mea matou te taoto ai i luga o se fasi meaʻai moa ma musika. Ma, e pei lava o le ham, o lenei ua tatou afifi mea uma i le paluga. Kuni vavalalata le vaʻaiga ma vavalalata. Ma le isi, matou te ufiufi i le tele o ata, ma fusi faʻamau, e pei o se lole. Ma toe fai, mama mo le 20 minute i le kisaisa.
  11. O le laasaga mulimuli o le muamua lea o le ogaumu i le 200 tikeri, tuu la tatou lafumanu i luga o se pepa e tao ai, ma faʻaeteete ma ia faʻapipiʻiina atoa ai le 'eleʻele i le faʻalanu. Ma, luga o le isu ma se naifi malosi tatou te faʻaaogaina le papaʻu (ina ia aua nei tipiina le paluga) paleni, e mafai foi ona e faia ni fasi ie vevela o paluga, ma faataatia e pei o se mamanu.
  12. Pipi falala mo le 45 minute. Matou te ave i fafo mai le ogaumu ma tuʻu ai ina ia "malolo" ma o le sua oona i totonu o la matou meaʻai e tufatufa atu.
  13. O le faagasologa o le kukaina o pusi i le paluga o le paluga na o le foliga muamua e foliga mai e faigata tele. O le mea moni, e faigofie mea uma, ma e vave lava ona vave oʻo mai mea uma i le taimi, i soo se tulaga, e matua taua lava le taumafai mo se ituaiga o masini!
  14. Ma maua se mea faʻapipiʻi - ma o mea uma o le a sili atu ona vave: faʻalautele le ata - tuʻu le ham, ona pulou, ona aano o manu. Tape, malulu, ma afifi i le auala lava e tasi i le paluga. Pau lava lena. O le tofo e ofoofogia, ma o foliga mai o le ipu, e moni, e ofoofogia. O se meaʻai moni!

E ova le moa i le Meli, Mustard ma Raisins

O se fua faigofie lea mo le susu o le moa e leai ni ponasusu i totonu o le ogaumu ma le meli, vine, fualaʻau, faʻamaʻi ma le vai moli fou e faʻatasi ma le uaina papaʻe.

O lapisi e matua manaia, suamalie ma vevela, faatasi ai ma se manogi manogi, ma e vave ona kukaina ma faigofie.

Meaʻai mo Vailaʻau Masi:

  • 2 susu moa i luga o le ponaivi,
  • 1 tbsp. l se sipuni o vine
  • 1 aniani,
  • 1 tbsp. vai fou moli
  • 1 tsp totoa atoa
  • 1 tbsp. l meli
  • 1 tbsp. l fua o fualaau fou,
  • 2 tbsp. l sherry (e mafai ona e tago i se isi uaina papaʻe),
  • 1 tsp falaoamata o sana (e mafai ona faʻaaoga le masini o sana),
  • masima e tofo.

Meataʻi Toa o le Toa:

  1. Matou te vevela le ogaumu i le 180 tikeri.
  2. Aveese le paʻu mai susu moa, tipi le fata i ni fasi meaʻai.
  3. Fufulu vine. Tipi le aniani i fasi pepa.
  4. Matou te tuʻuina ni moa moa, vine ma lapisi i le kulumu i totonu o se masini e taofi ai le vevela ma se tapuni.
  5. Saunia o le saumalie: i totonu o se tamai pesini, sasa faʻatasi le vai moli, sinapi, meli, totoa, uaina, sina masima, faʻaopopo le masini sima, faʻaliliu ma sasaa le moa ma lenei saula.
  6. Kuki le moa i totonu o le oven mo le 30 minute, ona aveese lea o le tapuni ma tao mo le isi 15 minute seia oo ina lanu enaena.
  7. Matou te tufatufa atu moa moa i luga o le ipu ma le sau, teuteu i lau fou (o le a tupu le meaʻai!). Auauna e leai se mea e vevela.

Maʻa uaina

O se auala sili lenei e faga ai moa i totonu o ogaumu, faʻatumu i vine ma fualaau. Faafetai i vine, o le a tumau pea le suamalie o le moa, faatasi ai ma se tusi manaia ma le malie, ma o le a maua ai e le laau ni meaʻai faapitoa.

Meaʻai mo le ipu:

  • 1 masini moa atoa
  • vine (ave fatu)
  • lemoni
  • aufana
  • Laʻau fou
  • olive suauu
  • masima ma le pepa.

O le faʻatonuga o le kuka e faapenei:

  • Vaʻai le ogaumu i le 180 tikeri.
  • Faʻaopopo i ai le moa ma le pepa mai itu uma, faʻapipiʻi le tino ma vine, fasi pepa o lemoni ma laau afu, ma tuʻu i totonu o le fryer fryer ma le manava. I le pito i luga o le moa tatou te salalau le aniani i luga o mama ma fua o totoe. Liligi le suāuu olive.
  • Ufiufi le moa i le afu ma kuka mo le itula ma le afa po o le lua, ona ave lea o le pepa ma kuka seia maeʻa ma kuka.

O le moa o le a matua vaivai lava ma vaivai, o le a gaʻo le aano i le ponaivi. Fautuaina maualuga - mea suamalie ma le masani ai!

Ova e fafaga puaa ma le sisi ma tamato

O fasi keke ia, o loʻo faʻafeiloaʻi i fasi keke ma piko o sisi. O nei aano o manu e foliga mai e sili ona matagofie, o le manatu e agavaa mo se taumafataga i totonu o se faleaiga, ma e foliga mai e manaia, malie ma matua vaivai.

Meaʻai mo le ipu:

  • 1 kg o le puaa (alofa, malo poʻo le ua),
  • kulimi suamalie 150 g
  • lua tamato
  • garlic, masima, pepa ma isi mea manogi i lou tofo (eleele coriander, thyme, pepa mumu, paprika e talafeagai lelei.

Faatonuga i auala e kuka ai le puaa i totonu o le ogaumu:

  1. Vaʻai le ogaumu i le 180 tikeri ma ufiufi le pepa tao ma le pepa.
  2. O le kulimi ua tipi i totonu o papatusi ma le mafiafia o le 3-4 mm, tamato - i liʻo po o afa afa, keleni - fasi manifinifi.
  3. Fufuluina le aano o manu, faʻamago, ma tipi uma 1-2 cm toetoe lava oʻo i le iuga, ae aua nei tipi uma. E tatau ona tatou maua sea maliega tutusa. Faamama le aano o manu i fafo ma i tipi, pepa.
  4. Matou te faasalalauina a matou "fetaui" i luga o le pepa. I vaega taʻitasi tatou te tuʻuina ai papatusi e lua o kelati, o se ipu sisi ma ni fasi keke se lua (o le tamato o le va o pusa sisi). Fafaga i mea manogi.
  5. Faʻapipiʻu le pepa ina ia leai se suavai po o se uila e sau, ma auina atu le puaa e tunu i le umu mo le itula. Ona faʻalauiloa lea ma le faʻaeteete le pepa (faʻaeteete, aua le faʻamumu oe i le vaʻa!), Tuu i totonu o le umu, ma faʻaopopo le vevela i le 220-250 tikeri. Tuu a tatou puaa tao tao seia maeʻa mo le isi 15-20 minute.

E mafai ona e mafaufau loloto: e mafai ona e faʻaopoopo, mo se faataitaiga, faʻasalaga tapuni tapuni, fasi moa felaʻeluʻi o le isalaʻelu poʻo le zucini i le tipi - soo se mea e te manaʻo ai.

I totonu o le pulu faataamilo i aano o manufasi, e mafai ona e tuʻuina se apa o pateta, tipi i totonu o pusa, ma tao i le auala lena. E mafai ona e faia se falaoamata o pateta ma isi fualaau faisua - faaopoopo ai kāloti, zucchini, eggplant, ata logo, aniani - mea uma e te alofa i ai. Aua e te fefe e vete, e le mafai!

Taaalo ma mea manogi ma mea manogi, ma o le ae maua le filifiliga sili mo oe lava!

Toa vao e fai ai le araisa ma le gauga i totonu o le ogaumu

E tusa ai ma lenei fua, o le tele o "'olo moni" e maua! Olani vine, e pei o mea moni, taofiofia mai aano o manu, ma e le gata ina fiafia, ae o le manao foi e tofo i lenei "prickly" ma se mea manogi vave!

O le fua e faigofie lava, muamua, mo se mea vevela - o le mea lena.

Fualaau aina mo a tatou aano o manufasi "pa puipui":

  • paluga eleele - 500 gr,
  • 2 fuamoa
  • araisa - afa afa,
  • aniani, kāloti,
  • afa lita o sua suamati,
  • fuālaʻau manogi
  • le masima.

Fautuaga a le Rice: ia fai faʻamaisa paʻe masani, fatu uumi, LE LEʻALI.

O le fua mo 'aano o manufasi "pa puipui":

  1. Tatou te liliuina le ogaumu ma vevela i le 180 tikeri.
  2. Faʻasalaina lelei le aniani, suʻi le afa o kāloti i luga o se laʻau lelei tele, ma le afa lona lua o kāloti ma le tolu i luga o se fatu laulauina pe tipi i ni fasipepa.
  3. Faʻafefiloi aano o moa, fuamoa, sukaisa, aniani, kālati lelei ma 1/3 ipu suamato suamalie ma le faaeteete. Silasila masima. Meaʻai mo "pa puipui" ua saunia.
  4. O fualaau e mafai ona alu i totonu o le mincemeat e oʻo lava i lalo ifo, aemaise lava pe afai o le mincemeat muamua e faʻamaʻa, ona e faʻasalalau ai lea ina ia le tutusa le malosi o le polo i le pito, ae o le polo e le paʻu i se "keke", e taua tele!
  5. Lulu le meaʻai i le suauu. I le faʻaaogaina oo tatou lima, tatou te faia ai le "koloboks" le tele o se moa moa moa mai fafo o aano moa. Faʻataʻoti le aofaʻi o "pa puipui" o le a alu i totonu o lau ipu tao ma filifili le tele o le "koloboks" ina ia latou faʻatumu le pepa i le atoatoa ma le lelei.
  6. Matou te tufatufaina atu kāloti i la matou "pa puipui" ma sasaa i luga ma le suamalie na totoe o le tomati, na vevela muamua i se vevela.
  7. O le faʻatumuina e tatau ona telē tele e le mafai e le koloboks ona taofiofi mai ai, ma le afa e tapunia, e le sili atu nai lo lena, aua i lena itu - mo se ulugalii - e te maua ai le "laulaau" manaia, ae le o le fuvy.
  8. Matou te ufiufi a matou ipu ma se tapuni (afai ei ai sau pepa e aunoa ma se tapuni, e mafai ona e faʻamalosi i le pepa). Cook muamua i le 180 tikeri, ona oʻo lea i le 220 tikeri mo le 40-50 minute (e faalagolago i le tele o au "buns").
  9. Ona tape lea o le ogaumu, ma taofi, e aunoa ma le aveeseina, ia le itiiti ifo ma le 20 minute. I le taimi nei e mafai ona e auauna atu.

Matou te ofoina atu aano o manufasi "pa puipui" vevela, sasaa le fua o le fua, ma fufuluina i fualaau fou.

I le faʻamuamua, o le a mafai ona faʻaopopo i lau moa (poo le saumati pati) lau mea e sili ona e fiafia i ai, ae, i se tulaga aoao, a aunoa ma ia mea, o le "hedgehogs" e maua ai le tofo sili. Ae o le basil fou - afai e te fiafia i ai - o le a matua talia lelei iinei.

Afai ei ai se paʻu uʻamea ma se ufiufi mamafa, faʻamalo lelei, ona mafai lea ona faʻavelaina nei "pa puipui" i luga o se ogaumu i luga o le vevela vevela. O le taimi e kuka ai e toetoe lava tutusa. E le o se mea e sili atu ona leaga, ma o le nofoaga i totonu o le ogaumu o le a saoloto i lenei taimi, lea e taua tele i tapenaga o le Tausaga Fou.

E mafai ona e faʻataʻitaʻi, ma faatasi ai ma le "koloboks" mai meaʻai moa, tuʻu i totonu o se fomu (po o le frying pan) fualaau faisua, faʻamalolo.

Mo se faataitaiga, pateta, zuciniini. O le tofo ma le manogi o pa puipui o le a sili atu ona lelei, taumafai!

Potato Casserole ma Chicken and Cheese

Mata e mafai ona mafaufau i le laulau o le Tausaga Fou e aunoa ma ni paluga? Ioe ma pe tatau ai? Sili atu le kuka!

O se tasi o mea e sili ona fiafia i ai o se paluga ma moa ma pateta i lalo o le sisi "peleue". O mea aoga e faigofie, taugofie.

Se fua e aunoa ma le faaopoopo o fuamoa (e ui lava e mafai ona e faʻaopopoina pe a e manaʻo). Luga manogi, fatu, fagu suavai. E fiafia tagata uma!

Casserole Meaʻai:

  • pateta - 600 g
  • riki - 150 g
  • moa moa - 500 g,
  • sisi - 300 g
  • 1 pepa lanu mumu
  • garlic e tofo ai
  • kulimi mumu - 350 ml,
  • mayonnaise - lua spoons
  • masima, pepa, mea manogi - ia tofo,
  • pata po o le suauʻu manogi e faʻapalapala ai le moa.

Fua o le kuka:

  • Vaʻai le ogaumu i le 180 tikeri.
  • Uʻu pateta, tipi i ni fasi moa. E tipi le 'ie tila i ni fasi laau. Tuʻu le pepa mai fatu ma tipi i totonu o mama. Matou te fufulu le aniani ma tipi i ni mama mama. Tolu sisi i luga o se fatu.
  • Faʻasusu le saumalie anufe: faʻafefiloi kulimi kulimi, mayonnaise, kikisi, masima, pepa ma mea manogi e pasia e se fale lomitusi. Faʻafefiloi le 1/3 o le masi ma moa, o le meaʻai ma pateta.
  • Matou te gaʻo le ipu tao ma le suauʻu, tuʻu i luga o laupepa: pateta, aniani, moa, sisi, sina pepa suamalie. Ona toe fai lea o laulau seia maeʻa mea uma. O le pito mulimuli, pito i luga o le sisi. O le numera o laulau ma le taimi e kuka ai e faalagolago i le lautele ma le loloto o lau meaola.
  • Faʻapipiʻi le fusi faʻamau i le pepa. Pipi i totonu o se ogaumu ua muaʻi faʻamamaina pe a ma le 50 minute. Aveese le pepa ma tuu i totonu o le ogaumu mo sina taimi e fai ai le sisi ulaula.

Auauna i le paluga, faʻapipiʻiina i fasi pepa suamalie ma pepa. Le fiafia tele!

Matou te faʻamoemoe o le ae fiafia e pei o ni aano o manufasi mo le Tausaga Fou, saunia e tusa ai ma a matou fualaau kuka, maua se aso fiafia matagofie !!!