Meaai

Matou te saunia ni meaʻai lelei o pia mo se kamupani malie

Fai mai se tasi pese tuai: "E le o le pia e fasiotia tagata, o le vai e fasiotia tagata." O lenei upumoni ua faamaonia mo le tele o seneturi, pe afai oi luga o le laulau o ni meaʻai manaia mo pia. O lenei vaiinu o loo taʻua i le tusi sili ona leva o le Tusi Paia, lea e faailoa ai lona faaauauina pea ona lauiloa. E tele pese e uiga ia te ia, ma e masani lava ona tuufaatasia ai ni uo moni.

O tagata moni e fiafia i mea inu inu e sili ona fiafia e fiafia i totonu o se kamupani faauo i leo o musika fatuga. E i ai i latou o loʻo faʻatulagaina se aso malolo i le fale mo le agaga ma se ipu malamalama pia. Aʻo nofo i se nofoa i autafa o le afi, faatasi ai ma tagata latalata io latou loto, latou te manatua le taimi ua tuanai, faia fuafuaga mo le lumanaʻi ma fai atu upu lelei i le tasi. O taimi faapena o le olaga e aumai ai le olioli moni ma le faamalieina.

Faamamafa o le tofo o le pata o le meainu o le a fesoasoani i meaai lelei o pia, lea e faigofie ona saunia mo i latou lava. O le mea moni, e mafai ona e faʻatau sau gaogao, peanati, iʻa mago, sisi ulaula, ae e sili atu ona manaia le teuteuina o lauulu o aso uma i se mea manaia. Faatasi ai ma le fia afe o meaalofa eseese o le a tatou taumafai e filifili mea sili ona muamua, o lea e oo lava i gourmets e matauʻa ia i tatou.

E oʻo lava i se tagata fai togafiti poto e mafai ona saunia ni meaʻai mo pia i le fale. O le mea autu o le faamasani lelei lea i fualaʻau fuafuaina, faitau ma le faaeteete, mafaufau i le ata (pe afai ei ai) ma alu ifo i pisinisi. Na manao Daredevils ia moomoo manuia ma aua neʻi ita i le toilalo. A uma mea uma, o le muaʻi pancake e masani ona lumanaʻi, ae o le isi mea e lelei atoatoa. O le mea lea, ia e masani lelei i fualaʻau lauiloa mo pia pia ma ata e maua ai se ata atoatoa o le ipu.

Cutpy croutons

Mai le taimi, o croutons ua mafaufauina o se mea sili ona faigofie ma sili ona suamalie mo se vai inu. E tele filifiliga mo auala e kuka ai. Mafaufau i le mea sili ona taatele:

  • ma le kalaka;
  • ma le kulimi malo;
  • naʻo le salty.

Mo le kukaina, ia fautuaina e ave le falaoa atoa, talu ai ona o le mea e gaosi ai le fale e matua manifinifi lava.

O le avefefe o le fasi vaega e tatau ona tusa ma le 1 cm. O le tele o filifiliga e le talafeagai e 'ai ma e fagaina mo se taimi umi. O fasi meaʻai e masani ona mu.

Paʻu falaoa

O se mea sili ona lelei mo le pia mo le tele o seneturi o loo tumau ai pea le kalama. E tautua i latou i le toetoe lava o pa uma, ae e mafai foi e se tagata fai togafiti poto ona kuka i le fale. Ina ia faia lenei mea, ave:

  • falaoa o soo se ituaiga;
  • kelele (o nai pulu);
  • fuālaʻau manogi mo le faʻavela;
  • masima;
  • greens.

O le faiga o kuka e aofia ai taga:

  • tipi le falaoa i ni fasi pepa;
  • suauu liligi i totonu o le apa ma le vevela seia oʻo mai afifi;
  • ia salalau solo le fasi falaoa i totonu o se vai vevela ma vela ile vevela vevela;
  • pe a fai se fulufulu enaena lanumoana auro, e aveese ma le faaeteete ma faaputu i luga o sefolafolafolafolafolafola;
  • O le atua e tipiina i ni tamai pulu ma fefiloi ma le suauu ma masima;
  • 'ua faʻafefiloi ma faʻafefiloi i luga o gutu mataʻitusi poʻo le letus.

O falaoa falala ua taʻua o le pia sili ona lelei i le lalolagi. Auauna i le mafanafana ia fiafia i le tofo o le kalaka. Afai e tatau ai, e mafai ona e vevela ile microwave.

Kusi vao

O ai e le fiafia e 'ai i se susu susu susu? E oo lava i ipu sili ona mamafa o le a le musu e fiafia i na meaʻai. Mo le ipu e te manaʻomia se seti o oloa:

  • nai nai fasi falaʻoi fasi falaoa;
  • kaluka
  • malo kulimi malosi;
  • le masima.

O loʻo tiʻetiʻe solo i fasi fasi fasi falaoa taitasi. Ona gaugau lea o croutons i le foliga o se sanuisi ma tuua mo le 5 minute. A maeʻa lena, vevela le ogaumu i le maualuga o le vevela pe a ma le 200 tikeri.

O fasi keke olola-faʻapipiʻi falaoa ua salalau i luga o se pepa tao. Tuu i le ogaumu mo le 10 minute. Pe a aliali mai se pulupulu lanu enaena, o le pepa tao e toso mai i fafo o le ogaumu, o le falaoa ua liliuina i le ogaumu.

O le kulimi malo e kukaina. O fuga manogi e fufusi i le tele o latou ma sa avea o se meaʻai mo le pia. Ina ia maua ai ni anufe salty masani, ia na o le falaiina o fasi falaoa i le suauʻu ma faʻapipiʻi le masima.

Afai e liua le sisi, o le areto e mafai ona tuʻu i le ogaumu mo ni nai minute.

Meaʻai Faʻapipiʻi

O tagata e fiafia e inuina se mea inu inu i le fale taumafai e faia ni pia pia muamua mo ia. E tāua tele le faʻafefiloi o oloa ma lona tofo. Mafaufau i nisi o mea mataʻina.

Superb Armenian Lavash Chips

Talu ai nei, o meaʻai faʻasalalau na faʻaoʻoina ai loto o le toʻatele o tagata Europa, ma aemaise lava tagata fiafia i le pia. Sa aʻoaʻoina e tagata tomai faapitoa i le vaomatua le auala e faia ai ni tupe meataalo mai Armenian lavash. Muamua, e tipiina i ni fasi sikuea sikuea. Ona latou kukaina lea i le suauu manogi, fufuluina mea manogi ma tao i le umu. Pe a faʻapipiʻi se faʻalanu enaena lanumoana auro, e sauni le meataalo.

O meaʻai e mafai ona filifilia e fetaui ma tofo uma, o le mea autu e le o le leiloloa o le manogi. I le uma, o le lalelei atoa lea o le ipu.

Uluaʻi falai falai

E mafai ona e kuka vave meaʻai i le sami mo le pia i le fale. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻailo le moa. Ina ia faia lenei mea, e muamua ona pala, toe lafo i totonu o se paluga e faʻafefe ai le vai. Ona lafoaʻi lea o le atigi, ma tuʻu le aano i totonu o se ipu loloto i le piko. O luga o le a sasaa mai i le suamalie fou o le lemoni, salima, ufiufi i ni meaʻai ma mea manogi. O loʻo faʻaputu mo le 40 minute minute.

O le suauʻu Olive e sasaa i totonu o le apa ma faʻamafanafanaina i le vevela masani. Faʻasalalau lemu mai le vasa ma faʻafefete mai itu eseese. Ua saunia le meaai muamua o pia. Auauna i le maʻa malulu.

Meainu Ava inu

O ai e le malie e faapea o le pia ua manatu o se tasi o mea sili ona lauiloa? Faatasi ai ma ia, e malolo tagata i le natura, matamata i taʻaloga, ma faʻaalu se taimi ma uo. Ina ia teuteuina lona tofo, o chefs poto e saunia ai meaʻai vevela mo pia. Mo le toatele, ua avea i latou ma tu masani lelei.

Buffalo Chicken Wings

Fans o le mea inu anamua o le a le musu e tofo i le ipu matagofie, lea ua saunia lelei. O mea taua nei:

  • moa fou moa;
  • falaoamata;
  • pata;
  • kaluka
  • siva (paprika, pepa mumu);
  • meaʻai vevela (e mafai ona pipiʻi);
  • suauu manogi;
  • le masima.

O le faiga o kuka e aofia ai gaoioiga nei:

  1. O fugafu fou e fufulu lelei, mago ma tipi i ni vaega laiti.
  2. Sa sasaa le manogi i totonu o ipu loloto. O meaʻai (Paprika ma le pepa) e faaopoopo i ai. Faʻafefiloi lelei uma.
  3. O fasi fasi apa o moa ua salalau i totonu o le paʻu ua saunia ma tuu mo le afa itula e tafe ai.
  4. Buffalo gravy o loʻo sauniuni i lenei taimi. Ina ia faia lenei mea, e vevela le pata i se tulaga agamalū ma faʻafefiloi ma sau sau vevela. Latou te tuʻuina le pepa i ai ma tataʻi le kele. O le faʻafefiloi ua tuʻuina i le afi, faʻapipiʻi mai i foliga vaaia o uluaʻi fuʻa ma faʻafuaseʻi ona aveese.
  5. O aano ua kukaina ua falai i le tele o le suauu manogi seia maeʻa ona kuka.
  6. O faga anufe o loʻo tuʻuina i totonu o se pesini loloto, sasaa ai sau sau. O lea latou te ufiufi ai le vai, ufiufi le ipu ma se tapuni ma alu mo le 10 minute.
  7. Auauna atu i le laulau o se taumafataga mafanafana.

O se manaia lelei o pia na faia e oe lava e mautinoa e aioi atu i uo vavalalata. Ma o se aso malolo mo le agaga o le a aumaia le faamalieina moni.

Faʻaaogisi masisi mo se mea inu vevela

E tele auala e saunia ai lenei ipu. Afai e alu le taimi, e faatauina mai sausa i le faleoloa ma falai i le fale. Ae e sili atu ona manaia le kukaina o oe lava ia.

Mea mo saisi:

  • aano o soʻo se tupuaga;
  • riki;
  • vaitau;
  • lanu;
  • faʻapipiʻi mo sausage.

Faʻatauga faʻapitoa o kuka:

  • aano o manu e tipiina i ni fasi vaega pe tipiina i se fasi meaʻai;
  • faaopoopo le aisa, gaʻo ma mea manogi i meaʻai laʻau;
  • fefiloi lelei;
  • o se pusa faʻapipiʻi faʻapipiʻi e tuʻuina i luga o le suʻi meaʻai e faʻatumu ai le atigi faʻatasi ma aano o manu;
  • O fusi e falai i totonu o se pani i le suauʻu suauu (e mafai ona e faʻaaoga le kuka poʻo le ogaumu).

Afai o loʻo faʻaaogaina se mea faʻapena masani mo saisi, e tatau ona faʻafefete i le vai faʻafefe mo le 2 itula.

Pia, meaʻai ma calories

E pei ona e iloa, o le mea inu ava e le o se mea maualuga-kalori oloa. Ae o le faʻaopoopoga i ai e taua le taulaʻi i ai. Ina ia tumau i le foliga, e taua le filifilia o mea taumafa meaai mo le pia lea e faamamafa manino ai lona tofo. O nisi nei o fesoasoani aoga.

I le fale, e mafai ona e kukaina meaʻai mai meaʻai mai pateta, keke tilotila ma beets. Mo lenei mea, o le a gaugau oloa i ni fasi keke, ona tao lea i le ogaumu. E sasaa mai tupe mama ma le saumati, ma saunia i auala masani.

O se mea e sili atu ona maualalo-calorie beer snack o meaʻai fualaʻau ia, e pei o faʻailoga. E mafai ona faʻasalalau ma le siʻosiʻomaga gaosia o sisi ma fufuluina i laʻau. O lenei tuufaatasiga o oloa o le a faamamafaina ma le matagofie le tofo o le ava malosi. E masani ona sui kuki i falaoa atoa, lea e aoga tele mo le tino. O se taunuuga, o se taumafataga mo le agaga ma se ipu o pia o le a aoga e oʻo lava ia i latou e mataʻituina a latou mamafa.

I se faaopoopoga, e mafai ona suia ni sauuga saunia mai le faleoloa i meaʻai maualalo-kalori. Afai e te maua le kulimi e maualalo le gaʻo, faʻapipiʻi lautini ma mea manogi ia i latou, o oe o se togi lelei tele mo se meaai meaai. Sapalai saunia i luga o le paluga o tomato matua po o luga o le yoghurt e aoga foi. Faʻaopoopoina o mea manogi, o fualaau 'aina ma fualaʻau iina, e toʻatele na talisapaia le tofo o meaai mama. Aisea e taumafai ai e fai sina meaai maualalo-calorie ma ou lava lima?