Meaai

Saladi taumalulu "Vitamini" ma kapisi, tamato, pepa ma kukama

Sapalamu vitamini mo le taumalulu ma le kapisi, tamato, pepa ma kukama, ou te fautuaina oe e sauniuni i le tautoulu, pe a fua mai fualaau faisua i luga o le eleele i lalo o le vevela o le la. I le taimi lenei o le tausaga o fualaau 'aina o loʻo mauʻoa i vitamini, o lona uiga e lelei ma maloloina i latou. I le taumalulu malulu po o le vave, o se fagu o le a faʻafesoʻotaʻi ai soʻo se meaʻai aano o manufasi, sapalai salalaina le taimi mo faletua i le taumalulu. Afai o le aano o manu ua saunia mo le 'aiga o le afiafi, ona e manaʻomia lea ona tatala se fagu i le seleselega o le taumalulu!

Salady Winter 'Vitamini'

O fuamata o fualaau aina e faia mai fualaau faisua eseese, i loʻu manatu, o le tuufaatasiga o oloa i lenei fua e lelei. Afai e te fiafia i meaai peppercorn, e mafai ona e faʻaopopo se pusa o le vevela vevela.

  • Taimi e kuka ai: 3 itula 45 minute
  • Aotelega: 1 lita

Fualaau mo fualaau suamalie mo le taumalulu

  • 500 g paʻu paepae;
  • 500 g kukama;
  • 250 g pepa logo;
  • 250 g tamato;
  • 70 g o aniani;
  • 2 tsp Paprika
  • 2 tsp masima;
  • suka ma le vinika e tofo ai.

Le auala e saunia ai se salati mo le taumalulu "Vitamini" faʻatasi ma kapisi, tamato, pepa ma kukama

Matou te faʻasaʻoina ia sooga malie o kāpeti mai laulaau pito i luga, ave ese le pou. Sulu le kapisi i fasi ie manifinifi, tuu i totonu o se pesini poʻo se laulau lautele.

Tafui le kapisi i fasi ie manifinifi

Fufulu ma le faaeteete kukama fou, tipi i totonu o le 3-4 mm mafiafia lio, faaopoopo i le kapisi.

O kukama fou e tipi i totonu o le 3-4 mm ofiafia

E sili atu le filifilia o tamato sina mea e le mautonu ina ia latou le faamaluluina. Sa ou kuka i tamato lanu - samasama ma le mumu.

O lea la, o aʻu tamato, tipi le 'au, tipi i totonu o liʻo mafiafia, faaopoopo i le pesini.

Taʻu le aniani, tipi le aniani i mama mama, faaopoopo i fualaau faisua.

Fuʻu suamalie logo mama mai fatu, fufulu ipu i vai inu. ◊Oti le pepa i totonu o mama, togi i totonu o se pesini.

'Otiʻoti tamato i ni vaʻaiga mafiafia Oti tipi i totonu o mama mama ◊Oti le pepa i totonu o mama, togi i totonu o se pesini

Ona oʻo lea i le vaitau fualaau faisua - sasaa le masima laulau e aunoa ma ni mea faaopoopo ma paprika suamalie. Fafasi i le vailaau o le apple cider, faaopoopo sina suka i lou fiafia.

Faamasima ma faaopoopo i ai taimi i fualaau faisua

Faʻamamaina ma le faaeteete fualaau faisua ma ni mea faʻavave, faʻafefiloi e faʻafofo le sua. E le tatau ona e faʻaaogaina le malosi, e tatau ona e tausia tumutumu o poloka tomua.

Fufulu fualaau faisua i mea manogi lelei, faʻafefiloi e faʻafofo le sua

Matou te tuʻuina se ipu i fualaau faisua, o se uta i luga o se ipu. Tuu le salati i le vevela o le potu mo le 3 itula e tu i fafo le sua mai fualaʻau.

Tuu le salati i le vevela o le potu mo le 3 itula i lalo o le avega

Faletupe ua maeʻa fufulu, faʻamamaina. Matou te tuu fualaau faisua i totini i luga o tauau, sasaa le vai ua tuufaasolo ina ia mafai ona aofia ai mea uma.

Matou te tuʻuina fualaau faisua i totonu o fagu vai, sasaa le sua ua tuʻuina

Matou te ufiufi avanoa i le faʻapipiʻi, tuʻu i totonu o se apa lapoa i luga o se solo. Liligi le vai vevela i totonu o le apa (pe a ma le 50 tikeri Celsius). E le tatau ona vevela tele le vai ina ia le mafai ona tafe. Aumai le vai i se mea e vevela, faʻamalo le afa-lita ipu ma salati mo le taumalulu "Vitamini" mo le 30 minute.

Matou te faʻamamaina fagu lita-lita ma le salati mo le 30 minute

Faʻamilo leotele le faʻavaa, liliu le au i lalo. E te le manaʻomia le afifiina o le salati. A maeʻa le mafanafana, aveese le mea faigaluega i se mea malulu.

Tausia Vitamin Salad i se nofoaga manaia

I le auala, o avanoa faapena e mafai ona faia e aunoa ma le faʻamaonia. I le laasaga pe a oʻo mai le sua o fualaau suamalie, matou te lafoina le apa ma fualaau faisua i le ogaumu, aumai i se vevela, faʻafefe mo le 5-7 minute, tuʻu i totonu o fagu vailaʻau.

Ona ufiufi lea o puʻu ua faʻamaufaʻailogaina ma se palanikeke mafiafia mo le po. Afai e te faia ni sauniuniga i lenei auala, ona manaʻomia lea ona faʻaititia le aofaʻi o le apple cider vinegar i totonu o le salamu Vitamini.