O laau

Amene

O elemene o laau toto ma laau. O lea ituaiga o laau e maua mai i alnonds subgenus o le genus plum family pink. E masani ona sese ona o le ola maloloina, e ui o le mea moni o se fualaau maa. Alu na ola i luga o le teritori o Asia Tutotonu ma i le Metitirani i nai senituri BC. O aso nei e mafai ona ausia i Kalefonia, Czech Republic, Saina, Slovakia, faapea foi ma South Moravia. O lenei laau telefoni feaveaʻi e maualuga lona puipuia i le lamala. I lalo o le natura masani, o se aganuu e fiafia e ola i ni vaega laiti (tele o vao po o laau) i le maualuga o le 800-1600 mita i luga aʻe o le sami. I Rusia, o loʻo tutupu aʻe almond masani i le itu i saute o Europa. I totonu o le latitudes, ua totoina aldonds steppe, pe o ni fagu paʻu, po o ni almonds maualalo, po o se mumu vaivai. O lenei ituaiga o laau e le gata o fualaau aina suamalie, ae o laʻau matagofie foi ma fugalaau. E le gata i lea, o ituaiga sili ona teuteu i se aganuu e taua o almonds e tolu-lobed, e masani ona totoina e avea o se mea teuteu. Lalo o le a faʻamatala auʻiliʻilia pe faʻapefea ona totoina ma totoina le paʻu o le aramona.

Faʻaputuga o almond teuteu

O elemene, o se mea teuteu teuteu, e mafai ona oʻo i le maualuga e 250 i le 300 senitimita. E leai se mea faigata i le totoina o se laau, e oʻo lava i se togalaau e leai se togafiti e taulimaina lenei mea. O ia o se tasi o aganuu sili ona taua. E i ai ituaiga eseese e tutupu i luga o le au, i fafo o lenei laau toto e tutusa ma se almond, o loo i ai ni laulaau lanu paʻu o lanu enaena lanumoana ma se pito faatafafa, o le pale faapalepale e foliga tutusa. O le fugalaau o almond teuteu e mafai ona vaaia 4 pe 5 tausaga talu ona totoina i le togalaau. Terry po o ni fugalaau matagofie ma fesuisuiai ma le tele o sima ma petals e mafai ona vali paʻepaʻe pe piniki. O le fuga, e pei o se tulafono, e tusa ma le 20 aso, ao foliga o le vao e fuga i fugalaau, e pei o le ao. E lava le vaʻaia o se mutia e vave ona fuga ina ia manatua ai lenei vaaiga matagofie mo le olaga. O fua o le laʻau e tupu pea pe a maeʻa ona fuga. E le mafai e fuamoni teuteu ona 'ai fua, ae e matagofie foi latou. O le fua o se pusa e tolu-lobed suede pericarp, o le foliga lapopoa, totonu o loo i ai le ponaivi, lea e matua faigofie lava ona vavaeeseina.

O lenei laau e vavalalata vavalalata i fualaau aina e pei o: cherry, cherry bird, cherry plum, nectarine, sakura, plum, cherry, apricot, peach ma blackthorn. Ma e fesoʻotaʻi ma le apu, alofilima ulu, hawthorn, uʻu mauga, pi, quince, rose ma chokeberry.

O almonds teuteu e le o mamafa i tulaga tuputupu ae, e sili ona puipuia i le lamala ma e taua tele laau toto meli. Afai e lelei le siakiina o le laau, ona mafai ai lea ona ola i le 100 tausaga pe sili atu foi. O almonds teuteu e ese mai almond masani (totoina i le tele o tulaga na o le fua o fualaau aina) i le maualuga o le malosi o le kulimi ma ola lelei i le vaeluagalemu. O le mafuaaga lena e le o se mea e seasea ona maua ai almonds i Siberia.

Fausiaina o aluni

O le a le taimi e totoina ai arama

O le totōina o almonds teuteu e fautuaina i le autumn ina ua maeʻa le lau. E mafai foi ona faia i le amataga o le tautotogo, pe a uma le po na mavae atu ma malulu le tau. E tatau ona manatuaina o le totoina o le autumn mo se ituaiga o laau e sili ona lelei.

O le saline poʻo le eleele 'eleʻele e le talafeagai mo le faʻaleleia o nei laau afu; o se eleele talafeagai ile pH e tatau ona i le va o le 4.5 ma le 7.5. E tatau foi ona e filifilia se nofoaga e le o tu ai le vai i tafatafa o le palapala. Ina ia tupu lenei laau, e fautuaina e filifili se nofoaga i le oneone lanu oneone po o le eleele mama e tumu i meaʻai. E le gata i lea, i le omea eleele mamafa, o almonds o le a vave ona oti. E manaʻomia tele le susulu o le la ma le ea, ma o lea e fautuaina ai e toto i le itu i saute o le togalaau. O le nofoaga o le a totoina ai le laau atonu e faʻamalamalamaina e le la i le aso atoa pe o le a ufitia e le paolo mai laau lata ane mo le silia ma le tolu itula.

E faapefea ona toto

O almonds teuteu e manaʻomia le felafolafoaiga, e fesootaʻi atu i lenei, e fautuaina e totoina ni togavao o lenei laau matagofie i le taimi e tasi. O le tele o pi e auai i le palotaina o alimoni, i lenei tulaga o le a sili atu ona lelei pe afai o se tamai apiary e le mamao ese mai nei laau.

Mai le nofoaga o le a toto ai alnoni, e tatau ona aveese uma laau totő e mafai ona lafoina se ata lafoia tele. I le taimi lava e tasi, e le manaomia ona aveeseina maʻa, aua i totonu o le siosiomaga masani, o lenei laau e fiafia e tupu i luga o papa papa. O le loloto o le faʻaaogaina o fossa e tatau ona itiiti ifo ma le 30 inisi. I le taimi lava e tasi, o le mamao i le va o kopi e tatau ona mai le 3 i le 5 mita, ma le laina o laina - e tusa ma le 5 mita. Fai se alavai faʻavaivai i le pito i lalo o le lua e oso ai, mo le mea lea ua fautuaina e faʻaaoga maa maʻa po o piliki malepe, ma o le oneone e faataatia i luga. Ma, i le ogatotonu o le lua, e tatau ona e aveina se pou umi, lea o le a lagolagoina ai le fatu, ae e tatau ona alu i luga aʻe o le fanua i le itiiti ifo ma le 50 inisi.

E tatau ona togafitia tuusao i laau toto vave i le taeao po o le 4 i le afiafi. A o lei amataina le totoina o fualaʻau taʻitasi, e manaʻomia ona faʻafefiloi o latou aʻa ile mash massage mo sina taimi. Ona tuʻuina ifo lea i lalo i totonu o lua totō ma faʻafefiloi i se faʻafefiloi oneone e aofia ai le eletise pito i luga o le palapala, oneone ma le humus, aʻo aʻa o le laau e tatau ona tulaʻi i luga ile lua sikimita i luga ae o le laiga. I le tulaga o le palapala o se mea suamalie, e tatau ona faʻafefiloi ma sina vaega ole falaoamata o le dolomite poʻo le lime. I le faaiuga o le totoina, o le a tatau ai ona lelei le faʻaleleia lelei o le palapala, ma faʻaleleia le laau (1 laau vao mai le 10 i le 15 lita o le vai). A maeʻa maeʻa le suavai, ma faʻapipiʻi le eleele i lenei tulaga, e tatau ona tuʻuina le vao i le laupepa na faʻapipiʻi muamua, ma faʻatumu ai foi le lio lata ane i se laulau o mulch (peat or soil dry). E tatau ona faʻamautinoa o le ū o le ua, lea pe'ā uma ona faʻafeinu le suavai e tatau ona sosolo i le pito i luga o le 'upega tafaʻilagi, e saoloto mai mulch.

Tausia Tulaga

O le totō ma le ola o almonds e faigofie tele ma o le a le faia ai ni faʻafitauli mo le fai togalaau. E tatau ona e tausia i le auala lava e tasi e pei o isi meaola teuteu, e pei o: vai i le taimi, pala, pala, faʻamalo le palapala, fafagaina, togafitia mai faʻamaʻi ma iniseti leaga.

Vai le almond ina ia le toe faʻapala le pito o le lio. Ae ui i lea, e tatau ona manatua i le mafaufau faapea o le faʻavaivaia o le vai i totonu o le eleele e mafai ona mafua ai le pala i luga o le ū o le laau. E tusa ma le 1 le taimi e faia ai le faʻamaʻi i le 7 aso, aʻo le palapala e tatau ona faʻamago ese le lua inisi sikuea. I lalo o le 1 vao, e 10 lita o le vai ua sasaa. O faufautua faʻapitoa e fautuaina ia a uma ona faʻamafa, faʻamalo le eleele i luga o vao matutua mai le 8 i le 10 inisi le loloto, ma faataamilo i le tupulaga - mai le 5 i le 7 senitimita. E le gata i lea, i le taimi o le tatalaina, o le veleina e tatau foi ona faia.

Ina ia mafai e le laau ona tupu ma atiina ae masani, e manaomia ai le ofuina pito i luga. I le tautotogo, e fautuaina e fufulu le liʻo lata ane-mulimulu ma le mulch, ae nai lo le paʻu, ave mullein poʻo le manua. I se taimi mulimuli ane, i lalo o laau taʻitasi, o le a tatau ai ona sasaa se vaifofo vai e aofia ai le 10 lita o le vai, 20 kalama o le ammonium nitrate ma le 10 kalama o le urea. I le autumn, 20 kalama o le superphosphate e lua ma le tutusa o le potassium sulfate o le a faaopoopoina i sikuea mita o fanua.

Alu teuteu

E teuteu teuteuga taimi e teuteu ai laau almond teuteu. O teuteuga o le tautotogo e tatau ona faia aʻo lei amata le tafe o le sua, ma mea uma na manua, frostbitten, mago, mafiafia le pale ma lala ma lala ua faaleagaina e le faamaʻi e tatau ona aveeseina. E tupu se tasi o lala e faalavelave i le tuputupu ae masani o le isi, ua taua i latou o tauva. I lenei tulaga, ua filifilia le lala sili ona malosi ma lelei, ma o le lona lua o le a oti. A maeʻa le almonds, ona faia loa lea o le teuteuina. E le afaina ai lenei laau, e ese mai ai, afai e te tipi ese fatuga i se taimi tatau, ona sosoo ai lea ma le tausaga e sosoo ai o le aluga o le almond o le a sili atu ona matagofie.

A uma le 7 tausaga o le togavao, o le a tatau ona aveese na lala ua matua tele. E mafai ona suia e aʻa o le fatu e tupu pe a uma le 3 tausaga le vao.

E faʻafefea ona fuga mai aluni

O loʻo i ai mafuaaga e fai mai o le alimonn igoa e sau mai le upu amygdalos, lea mai le Eleni anamua ua faaliliuina o le "laau matagofie." E toʻatele e manatu e moni lenei faʻamatalaga, talu ai o lauvao lauola e foliga manaia matagofie. E tele fugalaau latou te pipii i le laau atoa. O latou lanu e mafai ona mumu, piniki, paʻepaʻe poʻo le lanu viole. O i latou e fiafia i le vali atonu na latou vāʻai i le atavali "Alalaʻau Alamago" saunia e Vincent van Gogh.

Afai o loʻo i ai i le itulagi le mafanafana ma le malu, e amata ona fuga mai almonds i aso mulimuli o Ianuari, ma faaiuina ia Mati. I le vaeluagalemu ole vaitau, e amata mai le vaitau i aso mulimuli o Aperila po o aso muamua o Me ma e tusa o le afa masina. I le taimi lea, e tatau ona maua e le laau toto le tele o le vai manaomia, a leai o le fugalaau o le a le umi.

Maʻi ma faʻamaʻi

Amene e mafai ona aʻafia i faʻamaʻi e pei o moniliosis, paʻu, klyasterosporioz, lelea ma le pala. Ma e mai i meaola faalafua, aphids, fuamoa o almond, vaʻavevevele ma moa feʻai e mafai ona ola i luga. Fungicides e mafai ona feagai ma faʻamaʻi faʻamaʻi, mo se faataitaiga: Skor, Kuproksat, Topaz, Fundazol. O loʻo faʻaaogaina meaʻai e faʻaaoga ai iniseti: Calypso, Zolon, Actellik poʻo Fufanon. Ma afai e nofoia e se apogaleveleve i luga o se togavao, ona tatau lea ona togafitia ma Akarin, Kleschevit po o Agravertin.

Ae ui i lea, e tatau ona manatuaina afai e te tausia lelei lenei laau teuteu teuteu, o le a seasea ona i ai ni faafitauli i ai.

Togi

Sauniga o le taumalulu

E ala i le taumalulu, e tatau ona amata ona saunia lenei vao i le taumafanafana. O le mea lea, mo lenei mea, o tauluga o upega o loʻo taugata, ina ia faʻamalamalamaina vave tele, ma o almonds e le faʻavaivaia i le taumalulu. I le tautoulu, e tatau ona ufiufi fualaau laiti i laʻau mamago, vaovao poʻo le lutrasil, i le maualuga e 15 centimita mai le eleele palapala. E tatau ona faʻamautinoa o le aʻa aʻa, lea o loʻo i lalo ifo o le kiona, e le amata ona pala. E le manaʻomia e falemaʻi matutua le fale mo le taumalulu. Afai o se vaega o le pupuʻu e leai se aoga, ona toe faʻaleleia lea o le vao i le tautotogo i se taimi pupuu.

Taunuuga i le Moscow Region ma Moscow

I totonu o Moscow ma Moscow e fautuaina e tupu ituaiga ituaiga almonds e pei: low (steppe), Georgian, tolu-lobed ma alitele Ledebour. O nei mea manogi e ono pagatia i le taimi o le taumalulu mai le malulu malosi, ae latou toe vave ola vave ma fuga sili ona matagofie. Alu fuamoa ma tausi lelei i latou i le auala lava e tasi e pei ona latou faia i le ogatotonu (faamatala i luga).

Faʻaleleia eleele

Ole almonds Varietal e faatoa mafai ona faʻasalalau e ala i le taina, faapipiiina ma le tipi, ma almonds ituaiga meaola e mafai foi ona faʻalautele e fatu. O nisi o togalaau e totoina a latou lava aʻa, ona latou tuiina lea i ni varietal cuttings.

Atinaʻeina o Amoni mai le Faga

O le luluina o fatu e faia i nofoaga tatala, ma e mafai ona faia lenei mea i le tautotogo po o le autumn. E tatau ona maitauina, ao le i totoina i le tautotogo, e tatau ona saunia fatu, ona o lea ua tuu i totonu o se pusaaisa mo le fa masina i luga o se fata mo fualaau faisua. Faia ni togavao i le eleele, o lona loloto e tatau ona mai le 8 i le 10 centimita, ae o le mamao e 10 i le 12 senitimita e tatau ona matauina i le va o fatu. I le va o togavao, o le avanoa e tatau ona tutusa ma le 50 simita. O laau almond ua faʻaalia e manaʻomia le tausiga e aofia ai le faʻamalosia o le suāsusu, veleina ma le tatalaina o le eleele. I le tau mafanafana, pe a oʻo atu le afa i le afa mita, ma o le mafiafia o lona aʻa e 10 mm, o ona lālā uma, e tupu mai i le maualuga e 10 centimita mai le ū o le ua, e tatau ona tipi i totonu o se mama. Ona totoina lea o laau toto i se nofoaga tumau. O le taimi lava latou te maʻi ai, o le a mafai ona amata ona totō vailaʻau varietal i latou.

Alu o le tui

O aʻafiaga o soʻo se ituaiga o lenei laau e talafeagai mo tui, peitaʻi, e fautuaina e ave i latou e sili ona malulu. Amene tupu olaola i luga o fualaau o pine pele, manu manu, vao tuitui po o pala. O le fusi e fetaui mo le tui e tatau ona saʻo, ia atiina ae tupuaga ma mata e tatau ona atoatoa ona faia. E tatau ona aveʻese laʻau uma mai le 'au ma se' aufaʻataʻitaʻi, ae na o ni puʻupuʻu e tasi le centimita le umi e tatau ona tuʻu.

O lenei laau toto e mafai ona faʻasalalau e ala i tui puipui i le taimi e mataituina ai le suavai, e pei o: i le tautotogo poʻo le masina o Aukuso. O le faʻatauga, lea e tatau ona tupu i luga o le eleele tatala, e tatau ona solo lelei i se ie susū, aveese le pefu ma palapala mai ai. Ona, e tatau ona faia se mea faʻapipiʻi T-faʻapipiʻi e faʻaaoga ai se naifi. Ona liliu ma le faaeteete le paʻu ua afifi i itu. Mai le sikulu e tatau ona tipi ese le talipupuni, o se fasi uila ma se fatugaʻo ma se mea manifinifi o laupapa. E tatau ona maitauina o le talita e tatau ona fetaui lelei i le vaega T na e faia i le taimi muamua, o lea aua e te faia i se taimi umi. A faʻapipiʻi le talita, o le pito o le paʻu na muamua ona liliu ese e tatau ona lolomiina. Mo le faʻapipiʻi o le talita, e mafai ona e faʻaaogaina se mea faapipii, se mea faapipii poʻo se patch, ma ua lava e faia ai ni nai avanoa faataamilo i le au. I le taimi lava lea, ia manatua o le fatuga ma le toega o le petiole e le tatau ona tapunia.

Afai o le tui na faia i le tautotogo, pe a uma le afa o le masina o le petiole mai le fatugaʻo, lea e tatau ona lanumeamata, e tatau ona paʻu na o ia lava, ma e tatau ona sisi ese le faapipii. Afai o le tui na faia ia Aokuso, ona le tatau lea ona aveese le lipine seia oʻo i le isi tau o le tautoulu, ae a oʻo i le taufaʻaiʻu o le autumn, e tatau ona faʻaleleia le fatuina o fatu ma eleele (o le nofoaga ole tui e tatau ona tumu ile palapala). I le amataga o le vaitau o le tautotogo, e tatau ona aveese le palapala ina ia leai se tau o le ua, ma aveese foi le lipine faapipii.

Laʻau

O le totoina o mea mo mea e seleseleina e tatau ona saunia mai le ogatotonu i le faaiuga o Iuni. Mo lenei mea, ua vavae ese ni mea faʻapitoa faʻamaʻaloga, lea e tatau ona lua ni laina, o le umi e eseese mai le 15 i le 20 senitimita. Ona tatau loa lea ona faʻafefiloi ia tipi mo le 16 itula i se mea e faʻaleleia ai le tuputupu ae. O lo latou aʻafiaga e tatau ona faia i totonu o se fale vevela malulu. Mo le totoina, faʻaaoga se paluga eleele e aofia ai peʻa ma oneone (2: 1). O aʻafiaga uma lava ua maeʻa pe a maeʻa le 20-30 aso. E tusa ai ma fuainumera, 85-100 pasene o seleselega e aʻafia. A oʻo mai aʻa, o le a manaʻomia ona faʻaaogaina le tipi i le toleniga mo toleniga.

E faʻafefea ona faʻapipiʻi e moli

Ina ia faʻaosofia ai le ola tuputupu ae o le lapisi i luga o laau, e tatau ona faia teuteu malosi.I totonu o le fanau e mafai ona faʻamalo, o le aʻa e tatau ona faʻatumu atoatoa, ma o le a tupu lenei mea i le tausaga lona lua. O le fatu na totoina i se nofoaga tumau e tatau ona siakiina i le auala tutusa e pei o le fatuina o le fatu.

Faʻafefea ona faʻalautele le tuʻuina atu

E tatau ona faʻapipiʻi i luga o le palapala palapala gaʻo i luga o le palapala, faʻapipiʻi i le uamea, ona fufuluina ai lea i le eleele. A o faagasolo lena taimi, ao faia le aʻa i le taoto, e tatau ona tuʻuina atu ia i latou le taimi e faʻafeinu ai, veleina ma faʻasaʻo le eleele. O le a mafai ona vavae ese le tuʻuina ma tuʻu i se nofoaga tumau pe a uma le 12 masina. I le taimi lea, o le aʻa e tatau ona faʻatumu atoatoa.

Ituaiga ma ituaiga o almonds ma ata

Alimoni masani

O lenei ituaiga o meaola ua tupu aʻe o se fualaau aina. Ua vaevaeina i ni almonds suamalie ua totoina e le tele o togalaau ma e leai ni mea leaga i o latou fua, faapea foi i totonu o almond vao (bitter) - o le hydrocyanic acid o loo i totonu o ona fatu. O se fuainumera tele o ituaiga o almonds suamalie e sili ona lauiloa i le au faifaatoaga, ma ua latou ola foi i luga o se tulaga tau alamanuia. O lenei ituaiga o amnati e le teuteuina, ae o ona fua e maualuga le aoga o le faamalologa ma meaʻai.

Amene lalo ifo, pe steppe poʻo bobovnik

O le maualuga o lenei laau toto e mafai ona oʻo atu i le 150 simita. O lona pale matagofie o loo i ai sona foliga lapopoa, o le paʻu i luga o le fausiaina o lala o se lanu uliuli. O le umi o se pepa vavalalata laititi e tusa ma le 6 inisi le umi. O le pito i luma o latou e lanu meamata lanumeamata, ma o le itu sese o le lanu lanumeamata. Fugalaau nofofua ei ai se lanu piniki lanu. Fuga 1-1.5 vaiaso. E mafai ona 'aina le fua o sea laau. O lenei ituaiga meaola e sili ona lauiloa i le va o faifaatoaga o le vaeluagalemu. O nei meaola e 2 ituaiga, e pei o: paʻepaʻe ma le Gessler. O almonds a Gessler e laʻititi nai lo le uluai ituaiga manu, ae o ona fugalaau lanumoana lanumoana e sili atu ona tele. O ituaiga nei e sili ona lauiloa i le ogatotonu o laina:

  1. White sail. O fugalaau fugalaau e tasi le centimita le tele o laina e aofia ai lala o le laau.
  2. Annie. O fugalaau piniki mumu ei ai lona lautele pe tusa o le 2.5 simita.
  3. Miti. O le aofaʻi o fugalaau lanu piniki e tusa ma le 2.5 simita.
  4. Pink flamingo. O le maualuga o fugalaau lanu piniki e oʻo atu i le 1 centimita.
  5. Pink wili. O le tele o fugalaau piniki lapopoa ua i ai le lautele pe tusa ma le 2.5 simita.
  6. Puluvaga. O lenei ituaiga na faia e Michurin. I le avea ai o se tulafono, o sea laau e oo i se maualuga e 200 centimita; o ona fugalaau tetele ei ai se lanu piniki māmā. O le laau e maualuga le malulu.

Osisi alisi

O lenei Caucasian endemic e fiafia e tupu i luga o fringes, elefane, faapea foi i totonu o fale. O le togavao e oʻo i le maualuga pe tusa ma le 100 senitimita, e foliga tutusa lava ma almonds maualalo, e ui lava e le laʻititi ona laupepa ma e tusa ma le 8 inisi le umi le umi, ma o lanu piniki mumu e sili atu. O nei ituaiga meaola e masani ona faʻaaogaina i la latou galuega e le au faifaatoʻaga, ma e mafai foi ona ola i le eria o Moscou, talu ai o le a matua malulu lava.

Almond Ledebour

I lalo o le natura masani, e mafai ona e feiloai i le pito i lalo o Altai, aʻo mafai e lenei ituaiga mea ona fai ni vao vao. O lapisi lapoa lanu lanu uliuli. O le fugalaau e vave amata muamua nai lo isi ituaiga ma e 15 aso mulimuli. O fugalaau e piniki. O le ituaiga sili ona lauiloa o le Fire Hill, o ona puaa piniki mumu-mumu e mafai ona oʻo i le 30 mm.

Almonds Petunnikova

O lenei meaola e afaina i Asia Tutotonu. O le maualuga o lenei laau toto e oʻo i le 100 centimita, o laʻau e salalau pe faʻatuina, ufiufi i paʻu enaena-enaena. Lanu samasama e lanu samasama. O lapisi lafoaʻi po o laina laulaau laina e iai le vaega pito i luga ma se pito faʻamalosi. Pink fugalaau e tasi.

Omoni e tolusefulu-tolu

O lenei laau afu ua i ai lona palealii, ma i lona maualuga e mafai ona oʻo atu i le 300 centimita. E tolu laupepa pepa faʻatasi ma se pito tele faʻatapulaʻa o loʻo i ai se mafiafia o le gaogao faʻamalolo i le taimi o le tatalaina. I le lautele, o fugalaau e oo atu i le 1.5 simita, i luga o laʻau ua faatulagaina i ni paga, e mafai ona valiina i lanu eseese. E lua ni foliga teuteu:

  1. Tafeaga. O le taamilosaga o le fugalaau lanu piniki e mai le 3 i le 4 senitimita. O le fugalaau e amata pe a uma ona oʻo mai pusa laulaau, e faʻaitiitia ai le teuteu o le laau lava ia.
  2. Kiev. E mafai e le togavao ona oʻo atu i le maualuga o le 350 inisi le umi, o le fugalaau e matua susulu. O le aofaʻi o fugalaau lanu piniki e eseese mai le 2.5 i le 3.5 senitimita. O lau e foliga mai mulimuli ane nai lo le tatalaina o fugalaau, ona o le maualuga o le tino o le laau.

O lenei ituaiga meaola e tele le tele o hybrids ma ituaiga e eseese e le gata i le lanu ma le tele o fugalaau, ae faʻapea foi i taimi o le vavao, mo se faʻataʻitaʻiga:

  1. Svitlana. O lenei ituaiga na faia e le au faipisinisi mai Ukraine. O fugalaau e matua susulu lava.
  2. Tanyusha. O le aofaʻi o fugalaau e mai i le 25 i le 35 mm, o le petals e faʻaumatia.
  3. Uimura Snow. O fugalaau fugalaau e tele lava e iai se lanu piniki mumu, lea, pe a uma ona amata le paʻu, ona sui lea i se kulimi.
  4. I le manatuaina o Mahmet. Le lanu o le fugalaau fugalaau o le lanu-tino.
  5. Tamaitai Saina. O fugalaau e faigofie lava le piniki piniki.
  6. Ruslana. O lenei ituaiga o vailaʻau. O le lanu o fugalaau faigofie e mausali, ma pe a amata ona mou le laau, e sui lava toeitiiti lava paepae.
  7. Fua numera 3. O fugalaau lanu mūmū tetele e lua e tuʻuina i ni uumi uumi. O fuga o lenei laau e tutusa ma sakura.