O le togalaau

Ata ma le faʻamatalaga o ituaiga o peleli

I aso nei i fualaau aina suamalie, e pei o se tasi i togalaau sili ona lelei, e mafai ona e maua fualaau fualaau aina mai le salafa o le lalolagi. Leai se faʻasoa - lagona pele, ata ma faʻamatalaga o ituaiga eseese o le a fesoasoani e faia se manatu i le aganuu ma maua ai se nofoaga i luma o le togalaau poʻo totonu o le togalaau i soo se itulagi o lo matou atunuu.

Felt cherry - e sau mai le itulagi Sasae Mamao: Saina, Korea ma Manchuria. O le laau e mafua lona igoa i se faaputuga papae manino i luga o laʻau, vine, petioles, ma le paʻu o vine.

O se laau e matua ese lava i foliga vaaia mai ituaiga eseese o le vao ma le totoina o cherries ua lauiloa i Europa, na maua i lo tatou atunuu i le amataga o le seneturi mulimuli. O le malulu, faʻafefe faʻafefe o le lamala ma le tele o fualaau aina e faʻafefe ai le au suʻesuʻe faasaienisi o le USSR. O le gaosia ma le taulaina o le fausiaina o cherries sa faia i Sasae Mamao ma i le totonugalemu o Europa.

Ua uma nei i le 30s faafetai i galuega a N.N. Tikhonova, I.V. Michurina ma G.T. O Kazmina i le lafoaia o le togalaau a le Soviet e tusa ma le luasefulu ituaiga o laau toto e ola i le malulu ma o se fatu o lagona ma oneone. I se taimi mulimuli ane, o ituaiga e talafeagai mo le galueaiina na maua mai e le gata i le itu i saute o Primorye, i le Caucasus ma isi oganuu ma se siosiomaga malie, ae o totonu foi o totonu o Rusia.

Faʻavae o le filifilia o cherie mo vaega eseese

O nei ituaiga o peleli, e tusa ai ma faʻamatalaga ma ata, e tele-fua, o laau totō vao e maualuga i le 1 i le 2.5 mita, e mafai ona oʻo atu i le 15 kilokalama o fualaau suamalie lelei.

E sili atu ona sili atu le malosi o le malosi o le puipuia o faʻamaʻi matautia o fua o le maa e pei o coccomycosis ma klyasterosporiosis. E le faigofie ona osofaia e iniseti o meaola faalafua ma e sili atu nai lo le masani ai. A mavae le 2-3 tausaga, o le togalaau o le totōina o lala o laau afu ua ufitia muamua i fugalaau, ona sosoo ai lea ma ovaries.

Ae i le tele o uiga lelei, o lenei aganuu ei ai ona vaivaiga. E tatau ona manatua i le mafaufau, pe a faʻatusatusa atu i cherries masani, o lona aiga vavalalata mamao o Asia e puupuu lona soifua. I le faʻamatalaga o ituaiga eseese o peleli, ua faailoa mai ai o le maualuga o le vaitau o le vao e 16-19 tausaga. O le mea moni, i le vaeluagalemu, i le mavae ai o le 8-10 tausaga o le tulaueleele, latou te manaʻomia se faʻalauiloa fou.

E taua tele le gauai i le filifilia o ituaiga o peleni mo le Leningrad ma isi itulagi o le itu i matu-sisifo. O iinei, ona o le masani ai o le tautotogo o le tautotogo, e fesuisuiai ma le malulu, e oo lava i le manuia o le lalaina o laau i lalo o le afaina tele e mafai ona vytryvat. O se tulaga talitutusa e tupu pe a filifilia se tele o lagona faapelepele mo Urals.

O le suavai ma le susu, e le o mafanafana mafanafana o se lamatiaga i le aganuu. I na vaitaimi, o fua uma o maa e ono lamatia ai moniliosis, e taʻitaʻia ai e le gata i le leai o se seleselega, ae faapea foi i le oti o le vao atoa.

Afai e masani ona timu timuga e masani ai mo le itulagi, e tatau ona togafitia e le fai togalaau togafiti faalua pe tolu i le taʻi lua i le tausaga, ma ia mataʻituina pea le tulaga o le togavao, teuteuina, ia aua nei galo e uiga i le faapipiiina ma le aveeseina o lau paʻu ma fua.

Afai o loʻo e totoina ni ituaiga o cherries i Moscow po o se tasi o laufanua faʻatasi ai ma mea manogi, faʻamalosi, e le sili atu ona mauoa i eleele faʻapitoa, e tatau ona e gauai atu e le gata i le malosi e tu ai le malulu, ae faʻapea foi manaoga o laau totō i le palapala. I le avea ai o se tulafono, o se laau toto e sili atu lona lelei, e sili atu ona tele, ma fua tele i luga o le malamalama, otaota lafoaʻi ma le le fetaui po o le gaʻo.

Afai o le eleele i luga o le 'upega tafaʻilagi e le fetaui ma manaʻoga o laau totō, faʻafeixidized ma fefiloi ma fugalaʻau, oneone ma peat i le faʻatoaga o le togavao. Ona toe fai lea o le faagasologa i se faasologa ole 4-5 tausaga. O le faʻamaʻiina o cherries e faia i tausaga taʻitasi.

Natalie Felt Cherry

Laʻau uumi malosi i le 1.8 mita ma le fua o le 9 kilokalama i le laau. O le lanumumu lanumumu, o fualaau laititi o le ituaiga o lagona o le pele o Natalie e oʻo atu i le mamafa o le 4 kalama. O pupuleʻai mumu mūmū mūmū o loʻo i ai se manogi malie ma suamalie. E selesele le seleselega i le ogatotonu o Iulai.

Ese ese le lagona o le uila Lulu

I le maualuga e oʻo atu i le 2.2 mita, o le vaomatua o lenei ituaiga o peleina e foliga mafiafia ma e le mamafa tele i totonu. O le mumu, ma se paʻu manifinifi ma se mea manogi, o le pulupulu suamalie e tusa ma le 2.5-4 kalama ma e oʻo i le vaitau mai Iulai 18 i le 26. E tusa ai ma le faʻamatalaga o le ituaiga, o le lagona o le Spark e manaʻomia ai le faʻamautuina masani, a leai o le a toesea le fua o le laau, pe o le a laʻititi ma itiiti le malie. O le faʻafefe o le vao e faamalieina.

Faʻailoa le vaʻai o Ocean Virovskaya

I le faaiuga o Iulai, ua oo i le taimi e selesele ai mai le vaomatua o Ocean Virovskaya. Laʻau e oo atu i le 1.8 mita le maualuga e oʻo atu i le 9 kilokalama o fuamoa mūmū mūmū e tusa ma le 3.6 kalama. O le tofo o fualaau aina e tutusa, faatasi ai ma le maualalo o le kulimi. E ui lava i le mea moni o le pulupulu e vevela ma oona, e le fautuaina e felafolafoaʻi fua o fua.

Eseese lagona lagona mo tamaiti

O vaovao e maualuga ma sili atu ma le tasi ma le afa mita le lautele o le pale. O le aoina mai o fua mumu lanu mumu e faia i le maeʻa o le ogatotonu o Iulai. O le fua o le paʻu o le paʻu o le paʻu e tusa ma le 3.5 kalama le mamafa ma e maua ai le fiafia tele i le faʻamalo mai o le suamalie ma sina palasi. Mai se toeaina matua, e mafai ona e aoina mai i le 10 kilokalama o vine. O laau toto e leai ni mea e ola ai ma e manaʻomia ai elemene.

Faʻamatalaga ma le ata o peleli O ituaiga taumafanafana

I tuaa o le Kerisimasi Summer, na faia e le au faifaatoaga i Sasae Sasaʻe, o isi aganuu e aliali mai - oneone poʻo le talofa vao. Ae e mafai ona e iloa e uiga i lenei mea mai le faʻamatalaga, e faigata ona mafaufau i faailo o le vavaveina mai se ata o lagona eseese. Mai le oneone o le cherry plant sa i ai se alualu i luga lemu, aemaise lava i tausaga muamua talu ona totoina. Malamalama, faatasi ai ma lanu mumu mumu, o fualaau aina e lapoa tele ma e oo atu i le 3.3 kata. O le pulupulu e mafiafia, fou. O pusi na amataina i le faaiuga o Iulai, ona mafai ai lea ona latou tumau i luga o lala mo le toeitiiti atoa le masina. Afai e seleseleina le seleselega, e tatau ona vave faʻaleleia. O le faigata o le taumalulu o laau totoa o le averesi. O se tagata matua matua na tuʻuina atu i le 8 kilokalama o vine.

Felt Cherry Pink Poto

O le salalau o laau tetele o lenei ituaiga e tumau e oo atu i le 9.5 kilokalama o lanu mumu lanu meamata. O le tofo o fualaau aina e paleni, faatasi ai ma se lauiloa o le suamalie. O le mamafa o le mamafa e 3 kalama. E seleseleina fua o le Mass i le afa lona lua o Iulai. O le malosi o le vevela o le vailaʻau e lelei, e le taliaina e le tovine le tele o le susu.

Faʻamatalaga ma le ata o lagona faʻalautele ituaiga Smuglyanka oriental

I le afa lona lua o Iulai, ua oʻo i le taimi e selesele ai le smuglyanka mai le lagona o cherries. Mai le faʻaaogaina, e na o le 1.2 mita le maualuga o vao, e mafai ona e aoina mai i le 7 kilokalama o maroon suamalie ma le mamafa o le 2.5 kalama. O le paluga o le fualaau aina suamalie, suamalie, lanu mumu. O vaomatua o le taumalulu-faigata ma e mafai ona faʻaaogaina o se ituaiga o cherie mo le Urals ma le Leningrad. Fruiting and in the form of a grafted graft.

Felt Cherry Delight

E manaʻomia le faʻasolosolo ma le afa mita mita ma o le tausiga lelei e mafai ona sili atu i le 9 kilokalama o vine tetele. O fua e maua mai i le paʻu mumu mumu ma le pusa e tasi o loo i ai se aofaiga e oo atu i le 3.5 kalama ma maua ai se fua suamalie paleni. O le tele o le seleselega e faʻatino mai i le aso 10 Iulai.

Eseese lagona o cherries Anniversary

O le taumalulu o le taumalulu-o le vavao o lenei ituaiga o peleni mo le Moscow Region e oo atu i le maualuga o le 1.7 mita ma tumau ai se uta o le 9 kilokalama o vine. Fua e tusa ma le 3.5 kalama, ia i ai se tofo mago lelei ma foliga lelei. O le mamafa o fua o vine e pa'ū i luga o le vaitaimi mai Iulai 10 i le 26. O le ituaiga e le fefefe i le oge, ae o le le lava o le susu, o fua e iloagofie lava.

Amerika pele cherry

O le lalelei, faʻatasi ai ma se pale paleni e le masani ai mo le vavao o agavaʻa o lenei ituaiga, e mafai ona faʻasaga i ogaoga ogaoga, ae aua le taliaina le sili atu o le susu. O le suaina o vine tetele e sili atu i le 2.7 kalama amata i le afa lona lua o le taumafanafana. O fua e ola lelei tele i luga o lālā, maua ai se lanu susulu, pulupulu suamalie ma se fuʻa paʻu ma se mea manaia o le suamalie. O le vailaʻau o loʻo i ai faʻamaumauga, ma le tausiga lelei ile 14.5 kilokalama mai se tagata matua.

A o faʻatau mai fualaau o lenei fualaau aina, e le tatau i se tasi ona talitonu i tala o lenei ituaiga o le peleina o le tagata lava ia. O ituaiga uma o lenei laau e aofia ai i totonu o le Setete Resitala e manaʻomia le eletise, o le mea lea, e le tatau ona faatapulaaina se fai togalaau i le totoina o se togalaau. I le tulaga aupito sili ona lelei, o le fua mai o le a avea ma le tasi le selau o le aofaiga o fua o vine. Mo le lelei sili atu, e totoina laau toto i le mamao o le 2-3 mita, ae le galo e uiga i le teuteuina ma le vevesi o le palealii.