Meaai

Apple paipu ma fatu poppy

Apelu ma lenamon - o se taʻaloa e iloa e tagata uma ma pele. Na e taumafai e faʻapipiʻi 'apu i fatu fatu? O se keke e iai se faʻalavelave faʻafuaseʻi o mea e faʻaaogaina e foliga mai e muamua, matagofie ma sili ona lelei. O meaʻai suamalie, pupuʻu mafiafia ma fatu vevela fatufatu i totonu o se paluga ofoofogia e tutusa lelei lava le tasi ma le isi.

Apple paipu ma fatu poppy

O le paipu o Apple ma fatu poppy e tutusa lelei i le taimi e tasi i se kapini ma se meaʻai, ma i se peleni. O fua uma e tolu, o mea sili ona lelei o loʻo aoina i totonu: mai se keke - faigofie o sauniuniga; malie le manogi o le apple charlotte o loo mimilo i le gutu ma le matagofie o keke keke. Faʻaopoopo i lenei 'au faʻamaʻi faʻasoa faʻasalaga faʻapitoa o fatu poppy ma le faʻalelei o le suka suka ... ma o le ae malamalama e ese mai le charlotte ma le puff Roses, o loʻo i ai sau isi mea e sili ona fiafia i ai le kuka i apu!

Meaʻai mo le faia o paipu apu ma fatu poppy.

I foliga o le 20-24 cm:

  • Pulu - 100 g;
  • Sugar - 150 g;
  • Fuamoa tetele - 2 pcs .;
  • Laʻu manogi e leai ni manogi - 4 sipuni;
  • Lulu - e tusa ma le 1.5 ipu;
  • Laʻau faʻamalosi - 1.5 tsp;
  • Poppy - 2 tbsp;
  • Apples - 3-5 pcs., E fuafua i le tele.
Meaʻai mo le faia o paipu apu ma fatu poppy.

Faʻatau le Afi Apple ma Poppy Seeds

E tatau ona faamalulu le pata i le ave i fafo mai le pusaaisa 20 minute ae e te leʻi amata faia le paluga. Afai o loʻo valaʻaulia malolo i luga o le faitotoa ma faʻanatinati, o le faagasologa o le faʻamalūlūina o le suauu e mafai ona faʻateleina e ala i le faʻavevelaina i totonu ole microwave poʻo luga o se ogaumu. Tau lava ina i luga o le siaki: ole suauu e le tatau ona liusuavai atoa, ae na o le vaivai lava.

Paʻu pata ma le suka i se mea faʻapipiʻi mo le 15-20 sekone i le saoasaoa o le vave. Ona matou tietie atu lea i fuamoa i lea taimi ma lea taimi, i taimi uma e sasaina ai le masini sina mea seʻia oʻo ina lamolemole.

Faʻamuʻu le pata susu ma le suka Ave faʻamaʻi Faʻaopopo le suāuʻu manogi

Ona sasaa atu lea o le suauu suauu i totonu o le paluga - e sili atu le lelei ona ave, aua o le manogi o le a avatu i le keke lona (isi) tofo. Faʻafefiloi ma se sipuni.

Faaopopo le falaoamata manu, taofi le paʻu ma fatu poppy.

Fufulu le falaoamata o le falaoamata i totonu o se pesini ma paluga, faʻafefiloi ma le paʻu tao mo le paluga, ma sasaa i fatu papago. Toe faʻafefiloi.

Totoina o pi

Fufulu ma paʻu apu - e le gata i fatu ma vaega, ae mai le pele, o le keke e foliga mai e sili atu ona vaivai. ◊Oti le apu i totonu o tamai pusa ma faaopoopo i le paluga.

Faaopopo apu i le paluga ma fefiloi.

Toe faʻafefiloi. Ua saunia le paluga mo le pai. O lea e tatau ona e saunia le fomu. E mafai ona faʻaaogaina ma faʻaaogaina. Afai o loʻo i ai lau paʻu, gagau i le suauu manogi ma ufiufi le pito i lalo o le pepa i pepa; gagau itu ina ia le pipii le keke. Afai e leai se pepa tao, gaosia le pito i lalo ma itu o le masini ma le pata ma fufulu i falaoa poo semolina.

Matou te fesuiaʻi le paluga i totonu o se ipu tao tao

Matou te salalau le paluga i se meaola, faʻafetaui i se sipuni ma tuʻu le keke i le ogaumu. Aʻau i le 180-190ºС mo le 30-35 minute. Aʻo lanu enaena le pito i luga o le pai, ma o le laau e faʻamago ai le meaʻai, ua saunia le paipu apu ma fatu fatu.

Aʻau i le 180-190ºС mo le 30-35 minute

O le paipu apu pie ma fatu poppy e matua suamalie lava, o lea ia faamaalili i le lima minute. A maeʻa ona faʻatali mo sina taimi, seia oʻo le vevela o le paluga, ae lelei le mafanafana, olopalaina i le suka (pe afai e te sasaa saʻo mai luga o le keke, mai le umu, e mafai ona liusua le paʻu). O sina mea itiiti - e faʻapipiʻi ai le suka suka i luga o le mea e tao ai, e sili atu le sasaʻaina e aunoa ma se pine, ae e ala mai i se mea laititi.

Uʻu le keke mālūlū i le suka

Matou te tipi le paila apu ma fatu poppy i ni vaega, ia tipi manogi ma valaaulia tagata uma i le laulau!