Fale taumafanafana

O lou suauʻu o le a le toe afaina pe afai e te faʻapipiʻi se mea e gaosi meaʻai

O le suauu tiso o mea taumafa o loʻo i totonu o le masini e faʻafefe ai le suavai ma faʻamautinoa ai le nutimomoia o vaega ninii o meaʻai i se setete, e aunoa ma le pipiʻi, pasi atu i totonu o le fale vaitafe ma ulufale atu i totonu o le vaitafe poʻo le fale taʻavale. . O nei masini o loʻo tuʻuina i lalo o le masini nai lo se siphon ma faʻafesoʻotaʻi i le faʻaoga vai.  

Faʻafefea ona faʻaaoga se mea e teu ai fale?

O le masini e faʻamalosia e le eletise ma faʻapipiʻiina ma le fesoasoani o se patipati faapitoa i le taimi lava e tasi ma le tatalaina o le tap, o le vai lea o le a fufuluina ese ai le palapala ma meaʻai mai papatusi, ipu, ipu, pans, fagu tao, apa, isi ipu ma pusa. Faatasi ai ma le vaitafe, o vaega ninii mausali e paʻu atu i totonu o le suauʻu, i le mea o loʻo latou faʻasaina i mea aupito itiiti ma fufuluina e le vai ma agai atu i totonu o le masini vai.

Aisea e manaomia ai otaota otaota fale?

E le faigata ona filifili ni elemene maualuluga (ponaivi, pepa, lala, paʻu, fua, vaega o le shell shell shell) pe a fufulu ipu, pusa, isi pusa ma mea faitino, ae o lenei faagasologa e tele se taimi, e pei ona lauiloa i le taimi nei, . A maeʻa lenei faʻatonuga, o la matou aofaʻiga e pa'ū i le pusa.

Ae afai e le faia lenei mea, ona pipii faatasi lea o meaola, ma faapipii i gaʻo, malt ma faaputuputu i se siphon poʻo se alavai, faʻaitiitia ai le latou gaioiga seia oʻo ina maeʻa uma. A maeʻa lenei mea, e manaʻomia le fufuluina o le fale, lea e manaʻomia ai le taimi ma taumafaiga.

O le faaputuputuina o otaota i lalo o le faatosinaga a le siama o siama e amata ona pala ma solo, lafo ese manogi manogi i totonu o le siosiomaga.

O faafitauli uma ua fofoina ma le fesoasoani a le komiva o le umukuka na ofo mai e le au gaosi oloa. O lenei masini komepiuta e fetaui lelei i soʻo se umukuka poʻo se potu 'ai i totonu. E le tele se avanoa e maua ai, o lea e mautinoa e fetaui lelei lava i lalo o se mea itiiti.

E i ai ituaiga o oloa:

  1. Faʻatūina i le faʻaauau pea le faʻatulagaina o mea. Latou te galulue e tusa ai ma lenei polokalame - o le tagata muamua na te faʻauluina muamua, pe a maeʻa ona ulufale atu i ai le gagana galue.
  2. Faatasi ai ma le tuiina o uta. O le potu faigaluega e tumu i otaota, a maeʻa ona amata loa ona galue le kapeteni.

O le taʻiala o le faʻaogaina o le mea e teu ai meaʻai mo le sima

Meaʻai e alu sao i totonu o lenei masini, vave mai le sisi. I totonu, o se taunuuga o feeseeseaiga e faasaga i puipui o le potu, lea e faasolosolo faataamilo i lona itu i le tele o taimi, latou te liua i ni vaega ninii. Suavai e sau mai le sisi e fufuluina i totonu o le fale vai.

O le lelei e maua ai e masini e fesuiaʻi ai:

  • faigofie i le faʻapipiʻiina, tausiga ma le tausiga;
  • lelei tele ergonomics, compactness, laiti tele;
  • leai se leo;
  • faiga e faʻamamā ai le tagata lava ia;
  • tagata lautele, tuʻuina atu le avanoa e tuʻufaʻatasia ai le masini ma soʻo se ituaiga o sinkini o loʻo i ai nei;
  • saogalemu o galuega;
  • faʻatinoga;
  • siosiomaga lelei.

O nei mea uma e maua ai le mea e gaosi meaʻai mo le sulu ma le manaʻoga ma le lauiloa i le va o tagata faʻaoga.

E mautinoa ua saogalemu i le taimi o le taotoga? E mafai ona tatou tali atu ma le mausali, ioe. O gaosiga ua gaosia i le atoatoa e tusa ai ma tulaga faataatitia ua faavaeina e le setete i le vaega o le eletise. O se pneumatic faʻapitoa e tuʻuina atu ai le gafatia e faʻaoga / tape lemu le masini. O le potu faigaluega e le o aofia ai ni pito mafolafola ma ni laulaau, o le faiga o le olo e faʻamautinoa e ala i le maualuga tele o le rotation. O le mea lea, e leai se mea e popole ai.

E faʻapefea ona faʻapipiʻiina se kuka i le umukuka i totonu o le tapu?

 Tulafono Faʻatonu:

  1. Matou te poloka le suavai i tapuni.
  2. Matou te vavae ese le sisi mai le alavai vaʻaia e tau atu i le vaitafe.
  3. Matou te faʻapipiʻi se uʻamea paʻu i luga o le flange.
  4. Matou te faʻafesoʻotaʻi le masini i le goto, ona matou faʻafesoʻotaʻi lea.
  5. E matou te faʻafesoʻotaʻi le tasi pito o le paipa ma le miliuli, o le isi i le vaitafe.
  6. Matou te pulupulu le pipi i le uaea malosi ma faapipii i totonu o se eletise malosi. E mafai ona e tusia se laina ese leeaea ma faʻafesoʻotaʻi saʻo le uaea i fesoʻotaʻiga o le pusa.
  7. Matou siakiina le masini mo le faʻatinoina ma le faʻatinoga tatau. Matou te tuʻu mea e faʻaleagaina ai i totonu o le pusa, amata le masini ma faʻafesoʻotaʻi le vai, pe, i se isi itu, e faalagolago i lona ituaiga.