Tala Fou

Faʻasalalau o le ituaiga poʻo ni mea taalo matagofie a le Kerisimasi faigofie

I fale uma lava o loʻo i ai tamaiti laiti, o le galuega autu i le taimi o le teuteuga o le Kerisimasi o le, muamua, o lona saogalemu. O nei mea laiti laiti e le gata ina taumafai e aveese uma mea susulu mai lala, ona taumafai lea ia latou tofo, aemaise lava pe a vavae nifo. Ma iinei o teuteuga e le tatau ona galo, aemaise lava, teuteuga o laau Kerisimasi, e mafai ona maua le fesoasoani a matua. Latou te le tau, lea e le aofia ai le ono mafai ona afaina ai i ni mea maoaʻe, ma e tusa lava pe faʻafuaseʻi ona aʻafia e se tamaititi se meataalo, o le a le mafai lava ona gaʻo ma folo mataʻitusi.

O le foliga ma foliga vaaia o mea laupapa e mafai ona matua eseese: mai nai kiona malulu mai lala laau i fuainumera o manu ma manulele. E faʻalagolago lava i mafaufauga ma le onosaʻi o tagata matutua o le a auai i le fausiaina o galuega faufautua, e ui lava o tamaiti matutua e mafai ona aafia i le faia o ni faataitaiga faigofie. Aʻo auai le tama i le tipi ma le faʻapotopotoina, o le a valivali e mama ma le tama teine ​​poʻo le tama le avanoa.

O lea la, o le a le ituaiga o meataalo Kerisimasi e mafai ona e faia oe e teuteu ai lau Kerisimasi ma avatu i ai se ata muamua? Matou te ofoina atu se filifiliga puupuu o ia siliva.

Matou te faia ni polotini matala o lala laau ma tina

I le aʻoga fou o le Tausaga Fou, ua lava mo tagata uma. O le a faigofie lava ona feagai ma tina-mama le sauniuniga faigofie o polo ma lalagaina i latou mai lala laau. O ia meataalo e le manaʻomia ona toe valiina, o le fausaga eleelea o polo o le a faamamafaina ai lo latou le lava, ae afai e te manaʻo ai, e mafai ona teuteuina pe valiina meataalo i lanu eseese. Ina ia tautau se polo Kerisimasi laupapa, ua lava le nonoa o se filo laitiiti po o se lipine lipine i le tasi itu.

O le polo o le a sili atu ona sao, ma o le vine o le a sili atu ona faigofie ona punou pe afai o le lalagaina, lala o le seleselega e muamua ona kuka mo le 30 minute ma aveese le paʻu mai ia i latou.

Palalo e faia i laupapa laupapa

O se isi auala faigofie e faia ai polo Kerisimasi e faia i laupapa e aoga pe afai e leai se mea e ave ai le vine. E mafai lava ona suia i fasi laumei masani, tipi pe aoina mai soʻo se laau poʻo vao i se taulaga poʻo se togalaau totino. O le meataalo ua faia i lenei auala:

  1. Muamua, ua afaina le paluni masani.
  2. Ona faʻapipiʻiina lea o lala i ona tafatafa ina ia latou fesoʻotaʻi ma isi.
  3. A maeʻa le kelu, faʻapipiʻi le polo.

Afai e mafiafia le lala laau - e le afaina, e faigofie ona tipi i ni vaega se lua.

O polo mai laupapa mai le lalolagi e avanoa

E mafai ona e maua ni meataalo matagofie mai le Kerisimasi mai se laau pe afai e te fai atu i lou tama e fai ni avanoa i ni foliga se lua o le polo. E tuʻuina faʻatasi ma vali i lou tofo. Ae ui i lea, e aoga le mafaufau o ia polo e sili atu le mamafa nai lo le tatala, ma o lala i lalo ifo e mafai ona punou.

"Malamalama" o fetu laupapa i luga o le laau

O le Kerisimasi Kerisimasi laau teuteuina i foliga o fetu e le itiiti ifo le matagofie mai lala lanu ma vine. Le faia o lenei mea:

  • filifili ni laina saʻo se lima;
  • tipi i latou i le uumi tutusa;
  • gaugau i le foliga o se fetu, faʻapipiʻi pito i nofoaga e faʻafesoʻotaʻi ai i se uaea manifinifi;
  • afifi totonu o le fetu ma le vine willow.

Afai e manaʻomia, e mafai ona vali pe vane fetu.

Toys Cut-Round Toys

Fans e tusia se filifiliga talafeagai mo le gaosia o teuteuga o le Kerisimasi e faia i laupapa vavae. E mafai ona maua i le maeʻaina o le vaomatua mo se nofoaga e nofo ai le mafanafana pe mafai ona e faia ia oe lava e ala i le vaʻavaʻai i lala le talafeagai o lala eseese.

Ua lava na o le mafiafia o le lio lapotopoto e oʻo i le 1.5 cm.

O le luga na vaʻaia i lou tofo:

  • vali ma se peni poʻo se peni;
  • susunuina o se ata tusi ma se uʻamea soli;
  • fatuina ata atoatoa i luga o se laulau lapotopoto.

Mo se meataalo taalo Kerisimasi e galue mo le sili atu ma le tasi le tausaga, e sili atu le tatalaina o lona pito i luga i le lua varnish. O le a le gata ina faʻalauteleina ai le ola o teuga, ae o le a sili atu ona matagofie.

Manu vaefa matagofie, manulele ma isi fuainumera

E le leaga pe afai ei ai sau masini faʻapitoa i le fale e mafai ona e tuʻuina atu ai soʻo se faʻaoga i laʻau laupapa. O lea la, o laau Kerisimasi, squirrels, solofanua, manulele ma e oo lava i le kiona ua faia mai se pa masani.

O loʻo lelei le faʻaleleia ina ia lelei le sulu, ma susunuina pe valiina. E ui lava e aunoa ma se mea, o se meataalo e matagofie tele ma e foliga mai o se mea moni e mafai.

O galuega i taimi uma, e aofia ai aso nei, e matua taua tele. O se seti o meataalo Kerisimasi laupapa, na e faia ma e matagofie le afifiina, o le a avea ma se meaalofa matagofie mo aso malolo o le Tausaga Fou.

E faʻapefea ona tautau ni meataalo laupapa i luga o se laau Kerisimasi?

Ua maeʻa avanoa, ua malogo le vali, ua sauni meataalo ma ua tulaʻi mai le fesili - faʻapefea ona faʻaleleia i le matagofie o le Tausaga Fou? Atonu e tele filifiliga mo tagata e umia meataalo Kerisimasi. Matou te fautua atu e faʻaaoga le tele o mea masani:

  1. Afai o le meataalo e iai se pu, o le auala sili ona faigofie o le faʻaogaina lea o se lipine i totonu.
  2. I se isi itu, e mafai ona e faʻaaoga se masaga faigofie.
  3. Matou te faafaigata le galuega ma filo le lipine i totonu o se pulu, ma faapipii i luga o se meataalo ma se rosette mo pulu ma kelu.
  4. O tagata matagofie e mafai ona faia i le telefoni faasee e ala i le taina o pine i luga o le pulu ma faʻafefe i soo se foliga.

Afai e leai ni pu i luga o le meataalo meataalo a le Kerisimasi, ua puʻea pe, o le faapipiiina o le tagata o loʻo uu i le ata, muamua o le a tosoina se isi mama laiti.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e le faigata ona fai ni teuteuga Kerisimasi mai se laau ma ou lava lima, ma e oo foi i tamaiti e aunoa ma le fesoasoani a matua e mafai ona faia ni faʻataʻitaʻiga. O ia ituaiga o teuteuga e le na o le natura faauo, ae o loo i ai foi se vaega o le agaga na teuina e o latou fatu, aua pe a galue i laupapa, e tuuina atu e le matai ia te ia se vaega, e pei o le manava ola i totonu o le laau. O o tatou tuaa na talitonu i lenei mea, matou te talitonu. Tuu lau laau ia ola i ni mea taua, foliga laupapa, ae o se agaga ola, ma o le a tosina atu na o le fiafia i le fale. Fiafia i Aso Tausaga Fou!

Fausia o mea sili ona lelei - vitio