Meaai

O le tausoga Moroccan e taoina fualaau faisua

O fualaau faisua Moroccan e taofi fualaau faisua o se mea manaia tele, lea ou te fautuaina oe e aofia i totonu o le lisi o meaʻai. O fualaau faisua mai fualaau faisua ma falala e eseese, ae ui i lea, o le taumafataga o le lalolagi e faʻaalia ai le matagofie uma o meaai e aunoa ma aano o manufasi, ou te manatu e afua ona o le vevela vevela ma le leai o se vai. O tagata Moroccan e kukaina fualaʻau i Tajine - o se ipu faʻapitoa e fai i le ipu ma se tapuni faʻapipiʻi. O oloa i Tajine e vaivai mo le tele o itula, ave le manogi o mea manogi, suauʻu, otaota. I le kuka i le fale, o se ogaumu masani poʻo se ogaumu umukuka e sui lelei ai se ipu tele.

O le tausoga Moroccan e taoina fualaau faisua

E tāua tele i lenei fua mo fualaau 'aina faʻamaʻi ma le tausoga e faʻaaoga ai mea fou, maualuga mea lelei, olive suamalie suamalie, gaʻo manogi.

  • Taimi e kuka ai: 45 minute
  • Auaunaga Per Container: 4

Meaʻai mo le kukaina o fuālaʻau kuka ma le tausoga Moroccan:

  • 200 g zucini;
  • 200 g o le falelola;
  • 150 g o keke peleti;
  • 150 g pepa lanu mumu lanu mumu;
  • 110 g aniani;
  • 150 g o pi uliuli;
  • 120 g o sana (saito);
  • 200 g o tausoga;
  • 15 ml o le suauu palsamic;
  • 1 ituaiga o moa fou;
  • o le taupou o olive olive e sili atu.
  • pepa, thyme, basil, rosemary, oregano, masima;

O se metotia o le saunia o fualaau faisua ma le tausoga o Moroccan.

Muamua, sauni mea e gaosi ai le tao. Tipi le siʻi mai le ulu, tipi i totonu o ni fasi pepa. Matou te tipiina le aniani mafiafia tele ina ia le mu i totonu o le ogaumu.

Aniani tipi

Laʻau pepa lanu mumu e tipiina i ni vaega se lua, aveese le aʻa i fatu, fufulu lalo o le tap. Otioti le paluga o le pepa i totonu o ni poloka lapoa.

'Otiʻoti le logo logo i totonu o sikuea tetele

Matou te momotu i ni mea laiti laiti o fagu faisua. Ou te fautuaina oe e tuu le paʻu mai le vavao mo le paluga poo le kuka sipeti, e le talafeagai mo le taoina - e matua faigata.

Tatou te faʻatalanoaina le faʻaaogaina o le kalapu failaʻau

O le Zucchini zucchini e tipiina i fasi lapotopoto e tusa ma le centimeta le mafiafia. Afai e te kukaina le ipu i le faaiuga o le taumafanafana po o le autumn, ona togi lea o le zucchini mai le peel ma fatu - o vaega faigata ia o le fualaau faisua, e le talafeagai mo meaai.

Oti le zucini i totonu o mama

O tamato tanu peleti o aʻu ia, o tamato laiti e totoe uma, oi latou e tele e vaeluaina.

Tipi toto

Matou te faʻapipiʻi meaʻai i totonu o se fagu loloto, faʻaopoopo i pi ma sana, fufulu i le masima e tofo ai. Faaopopo se sipuni o laau mamago - thyme, rosemary, basil ma oregano. Ona pepa lea o fualaau faisua ma le pepa uliuli fou, sasaa i le vineta palsamic ma sasaa le tele o le suauu olive. Faʻafefiloi fualaʻau ma le suauʻu ma mea manogi, alu mo le 10-15 minute, ina ia tumu i latou.

I totonu o se pesini ma fualaʻau, faaopoopo ni pi lanumeamata, sana, mea manogi, masima ma fualaʻau

Matou te salalau fualaau faisua i luga o se pepa tao tao ma se paʻu laau, lafo i le ogaumu aasa i le 210 tikeri. Pipi mo le 30 minute. E mafai ona e taoina i totonu o se umu masini umukuka pe kuka i se kuka taofi.

Auina fualaʻau i le umu mo le 30 minute i le vevela o le 210 tikeri

Fuga le kuka. I totonu o se paluga, faʻapipiʻi 400 ml o le vai inu, sasaa atu le 1 teaspoon o masima, ma sasaa atu i totonu o le vai inu i totonu o se vaitafe. Cook i luga o le vevela vevela mo le 3-4 minute, oso. Liligi le 2 sipuni vavalaʻau o le olive olive o loʻo totoe i totonu o le cereal maeʻa, faʻafefiloi, ufiufi ma alu mo le 10 minute.

Fuga le kuka

Tuu le tausoga i luga o se ipu, tao tao i luga.

Tuu le tausoga i luga o se ipu, tao tao i luga

Matou te fafagaina mea uma i le sua ua gaosia i le taimi o le tao. Oti faʻamavae se fusi manogi moa, sasaa le meaʻai maeʻa. I le laulau, o fuālaʻau kuka ma le tausoga i le Moroccan style e vevela.

Liligi fualaau faisua ma tausoga ma le sua o loʻo gaosia i le taimi o le tao

Mo aso anapogi masani, ou te fautua atu ia te oe e kuka le kuka ma le moa - o se mea e faigofie ma faigofie mo aso uma.

Ua saunia tamaʻi kuka tausoga Moroccan. Le fiafia tele!