O le togalaau

Aport.ru na aoina le 25,000 iunite mo se fale o le atunuʻu i lana faʻamaumauga

O le tau faʻatusatusa tau faʻatatauga Aport.ru na aoina i luga o ona itulau oloa eseese mo se fale o le atunuʻu, o lea o le faatauga ua sili atu le faigofie ma sili atu le lelei. O nei oloa e aoina mai faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi mai Rusia uma, ae ui i lea, e faʻaleleia lau sailiga, e mafai, muamua lava, filifili le itulagi e te fiafia i ai. Mo aai taʻitasi, e faitau afe ituaiga oloa eseese o loʻo maua, mo se faataitaiga, i le filifilia o le St. Petersburg eria, o le a maua oe i se taunuuga i le 8,536 oloa.

Vaega o oloa gaosi mo se fale

Aport.ru o loʻo iai i ona itulau 10 vaega o oloa o le a sili ona aoga i tagata o loʻo nonofo i le mafanafana ma tagata e ona fale fale.

Aport.ru

Faatoaga mea faigaluega

O le tausiga o le teritori lata ane e le mafaia e aunoa ma le tekinolosi fou. O le auala na latou totoina ai le eleele i le 50 tausaga ua mavae, ua leva ona galo, ma o le taimi nei ua sili atu le tele o meafaigaluega e teu ai togalaau i le fesoasoani a se tagata nofoaafi o aso nei. O le totoina o fugalaau, fualaau faisua, fualaau aina, seleselega ma sili atu fesoasoani e le mafai ona faʻaaogaina. I totonu o lenei vaega, e mafai ona e maua se lisi tele o oloa, e aofia ai mea e faʻaaogaina ai le afi, mea e gaosia ai le gas, eletise eletise, faʻatoʻaina o togalaau, mea e gaosia ai le gaosiga, masini afi, masini moli, moa vao, masini, afi, mea e faʻaogaina ai le kiona, vailaau masini mama, faʻaleleia, taʻavale vavae, taʻavale, tagata faimalaga, meaʻai, mea faʻavevela, moli, masini faamama.

Paʻu vevela

O se mamanu faʻaonapo nei lea e foliga tutusa lava ma faletaele o loʻo i luga o le teritori o le tele o tagata nonofo i le taumafanafana. E le pei o tu ma agaifanua faʻamalosolo faʻaonapo nei e sili atu ona manaia ma aoga. E le gata i lea, o ia tapuni tapunia e mafai ona faʻaaogaina i nofoaga e leai se suavai. I le avea ai o se tulafono, o le lita o le tane e 15 lita, lea e lava mo le 1 tagata e faʻaaoga i aso taitasi mo le 10-15 aso. O le faʻailoga e aofia ai ofo ma le tele o uiga eseese o le potu faʻaputu. E i ai faataitaiga e le gata mo le 15 lita, ae sili atu foi. O iinei e mafai ona e maua ai ni fesuiaiga, mai i fale taʻavale-fale i fale atoa.

Auala mo tapuni matagogo

Le leai o se masini e afaina ai le faʻaogaina o le potu faʻaputu. Faʻatasi ai ma la latou faʻatauga o mea faigaluega faʻapitoa. Faʻafefiloi, meainu, pulupulu, pepa faletala - o nei oloa uma o loʻo aoina i le tasi nofoaga e faigofie ona suʻesuʻeina i latou.

Faʻasusu ma faʻainu vai

O tagata mafanafana uma o le mafanafana e iloa o le fualaau toto e le gata e faalagolago i le lelei o le totōina ma le eleele lelei, ae faʻapea foi i luga o le faʻamamaina talafeagai. Ua leva ona pasia taimi, ao matou savavali ma se pakete ma faʻafeinu ai togalaau taʻitasi. I aso nei, o loʻo i ai faʻagasolo faʻaonaponei faʻaonaponei lea e maua ai le masani ma le tatau ona faʻaaogaina le palapala i le susu. I le filifilia o lenei vaega, e mafai ona e suʻesuʻe i le va o vaega e pei o le faʻavaivai, faʻavaivai, fesoʻotaʻiga, vaʻaia i fafo, faʻaleleia vai, faʻafefete, ma fafaga. E mafai ona faʻapipiʻiina se faʻaleleia lelei o le faʻaleleia o mea faʻapitoa i luga o se teritori laitiiti ma i luga o se eria o le tele o hectares.

Faatoaga meafale

O le vaega e sili ona manaia, lea e aofia ai se lisi tele o mea (laulau, nofoa, faga, nofoa, nofoa, nofoa, nofoa nofoa, fale manu, sofa, faleʻie, vai fufulu vai, matā ma isi mea). E le mafai ona faʻatau meaafale i totonu o se faleoloa masani, ona o loʻo i ai ni mea manaʻomia mo lona gaosiga. Muamua lava, latou te fesoʻotaʻi atu i le tetee atu o meafaitino i aʻafiaga o le la, timuga ma le faʻaaogaina o masini. O meaafale o meaola o loʻo feagai i aso uma ma ituaiga uma o aʻafiaga leaga, o lea e tatau ai ona puipuia i latou pe a mafai ai. O le tele lava o taimi e mafai ai ona e mauaina ni oloa mai le palasitika, kulini, vine, uamea, e le tele lava o oloa mai fafie masani, lea e ufiufi i se papa mafiafia o mea puipui.

Meafaigaluega mo vaituloto ma punavai

E mafai ona e faia se fale o le atunuʻu sili atu ona matagofie ma le fesoasoani o se punavai manaia po o se vaituloto. O le faʻapalapalaina o sea fausaga e mafai ona faigofie tele e ala i le tilotilo atu i lenei vaega o le faitotoa. O se parataiso moni lenei mo tagata fiafia i fausaga vai. O loʻo i ai uma pallets mo vaituloto, ma le faʻaaogaina o alavai e naʻo lou manaʻo e faʻapipiʻi. E le gata i lea, i luga o itulau o le faʻailoga e mafai ona e maua mea uma e te manaʻomia e faʻatoto ai se punavai poʻo se vaituloto mai le maina.

Hammocks

O se vaega atoa ua atofaina mo lenei oloa, talu ai o le tele o latou avanoa e tele. E mafai ona e filifilia i le 750 aitema. O se tapuni o se fiafiaga moni lava. E ala i le tuʻuina i le va o laau i le malulu o le fale o le atunuʻu, ave le tusi, e mafai ona e faʻatofuina oe lava i se tulaga o le malologa ma le filemu. O Hammocks e sau ma le tasi poʻo le lua vae, fasi keke-hammocks, faʻalavelave tetele mo le aiga atoa.

Greenhouses ma vevela

O le faʻaleleia o fuālaau faisua i soo se taimi o le tausaga e maloloina lelei. O le faia o lenei mea, o loʻo i ai ni mamanu faapitoa e mafai ona faʻatau e fiafia ai i le taimi mulimuli o le tele o fualaau faisua, otaota, vine ma e oʻo lava i fua o laau. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se fale lauʻeleʻele e mafai ona e tupu ai lemoni ma oranisi. O se vaega o vitamini e aunoa ma GMO i soo se vaitau o le a aoga tele. Greenhouses o mea tetele ma mea uma e maua i le tele o nei augatupulaga avanoa.

Meafaifaʻailoga, mailei, tagata faʻatau

O se fale o le atunuu o se nofoaga lea e tele taimi e faatupulaia ai fuainumera o meaola faalafua pe a faatusatusa atu i meatotino i totonu o le aai. Iniseti, namu, maunu ma isi faʻamaʻi pipisi e le gata ina faaleagaina ai le lagona, ae faʻaumatia foi le fua. O le tele o auala e faʻafeiloaʻi ai malo e le o manaʻomia i le atunuʻu e avanoa mo tagata uma (faila, o mailei, mailei o le maile, faʻaumatia o meaola, pusi faʻataʻavalevaʻa, mea faʻataʻavale manu, mea faʻatau eletise).

Isi oloa mo fale fale

I luga o itulau o le portail Aport.ru o loʻo i ai mea uma mo le tuʻuina atu, o le mea lea, o mea uma e leʻi pa'ū i vasega muamua 9 e mafai ona maua i lenei mea mulimuli. Faatasi ai ma mea o loʻo maua, o mutia vao, palapala, pupuvao togalaau, fagu fugalaau, faʻamaina o fatu ma e oʻo lava i ... ATVs.

O se tuufaatasiga tele o aseta o oloa mo se fale o le atunuʻu o loʻo aoina i luga o itulau o le taulaga mai le salafa o le atunuʻu. Mo le faigofie o le sailiga, e mafai ona e vavaeina le fesoasoani e aai a Rusia, tau ma le tele o isi sailiga sailiili. O vaega taʻitasi o oloa e iai ana lava galuega suʻesuʻe. Faʻasalaga e ala i laina talafeagai, e mafai ona e vavalalata le lisi o oloa e talafeagai mo oe.