Meaai

Talosaga "Eggplant, pei o pulou"

Talosaga "Eggplant pei o puloulu" e mafai ona saunia i le itiiti ifo i le itula. Faʻamataʻu, ou te le iloa le mea na mafua ai le tutusa, ae o. Mai sela o le isalaʻelu e kukaina e tusa ai ma lenei fua, e matua manogi pei o pulo. E lelei le teuina o le kulimi i le suauu i le pusaaisa. O le mea moni, o le tele o suauu e totoe, ae o le a lelei lava le faʻaaogaina o le faletalimalo. Faʻafiafiaina i le kalaka ma mea manogi, o le a avea o se vaitau lelei mo se salati o fualaau faisua fou ma e oʻo lava mo le faia o se mayonnaise fale.

Talosaga "Eggplant e pei o pulou"

Talosaga "Eggplant pei o anufe" mai le isalaʻelu ma le pepa atonu e le o se teuteuga autu o le laulau fiafia, ae o le a mautinoa lava o le a maua ai e ona tagata.

  • Taimi e kuka ai: 1 itula
  • Aotelega: 2 totini ma se gafatia e 0.5 l

Meaʻai mo le meaʻai "Eggplant e pei o pulou"

  • 700 g eggplant;
  • 200 g ata vevela vevela;
  • 100 g anisi;
  • pulu lanu mumu;
  • ulu o le kalaiki;
  • 12 g le masima e aunoa ma ni mea faaopoopo;
  • 5 ml o le vailaau ola malosi;
  • 400 ml le suauu o fualaau faisua le lelei;
  • faisua laʻau, cloves, fatu sinapi, coriander.

O se metotia o le saunia o ni meaʻai "Eggplant pei o pulou"

O le mea lea, vevela, ae le o le tele o fualaau faisua ma fatu e lei totoina, fufulu i lalo o le tapuni, tipi i luga o fasi laau ma fasi fasi fualaau aina faatasi ai ma sela. Matou te tipiina fualaau faisua i fasi pepa 1.5 centimita mafiafia pe i totonu o ni tamai kopa.

Vaʻai le eggplant

Matou faʻamamaʻoti ni aniani laʻititi mai se paʻu, matou te tipi i le afa. Afai e lapoa le aniani, ona vaevae lea o ulu i ni vaega se fa.

Tipi le sipuni

O lenei ave le pepa vevela vevela. E le mafai ona mateina pe faapefea ona tofo e aunoa ma le taumafai. Ae e tatau ona faia lenei mea, aua o le "leaga" pepa e mafai ona faʻaaogaina mea faigaluega uma ma le faʻatagaina.

Vaʻai le pepa vevela vevela

A uma ona faʻamautinoa o le pepa e talafeagai mo meaai, matou te tipi le pulu i totonu o mama laiti.

Laʻau mumu lanu mumu ma le kalaka

Otioti fatu ma membrane, ona tipi ese lea o fasi ie lanu mumu. Matou te faʻamamaina le ulu o le kalaiki mai le paʻu, tataʻoti lelei lavalava.

Pipi le kuka

Fai se piko: sasaa pe tusa o le 1-1.5 lita o le vai inu i totonu o se paluga, ona sasaa lea o le masima, sasaa o le vinisina poo le laulaau masani ile launiu, faaopoopo 3-4 leaf bay, se sipuniti o fatu coriander, 4 cloves ma se sipuni tele o fatu sinapi. Ona tatou togiina lea o fualaau faisua i totonu o vai inu.

Laʻau fafie ma faʻafefe tele vai

Faʻalanoa fualaau faisua mo le 15 minute, ona tuʻu lea i luga o se faʻaveve, pe a faʻafefea vai, faʻapipiʻi malie i se sipuni mama e aveese ai le susu.

Faatumu meaʻai ma fualaʻau ma mea manogi

Talosaga mo loʻu faasaoina i se vaivaiga vaivai o le susu. Mumu i totonu o se oven ua vevela i le 120 tikeri. Matou te faʻatumu fagu i fualaau faisua e iai ma mea manogi, e tatau ona latou taoto saoloto ina ia i ai le avanoa mo le suauu.

Liligi fualaʻau faʻasusu

Suauu tunu: sasaa i totonu o se palupa ma se mea matua, vevela seia oʻo ina aliali mai le uluaʻi muamua. Sii lemu le suauu pisi itiiti i totonu o fagu. O se vaega o le suauu e tatau ona ufiufi uma ai meaai. Ia faaeteete, e vevela le suauu ma mafai ona afaina!

Talosaga "Eggplant e pei o pulou"

Matou te ufiufi fagu i se ie mama, pe a maeʻa maeʻaeʻa mea uma, faʻapipiʻi lelei ma ave i le pito i lalo o le pusaaisa.

I le laulau 'aiʻaiga "Eggplant e pei o pulou" e mafai ona tautua i le 2-3 aso. I se nofoaga manaia, o nei avanoa e mafai ona teuina mo le 1 masina.