O le togalaau

O laau laititi a Apple ua faasee

O laau o le aʻai i le koluma na maua muamua i Amerika e tusa ma le 30 tausaga talu ai. O se suiga masani lea. Ae talu mai lena taimi, o loʻo galulue faʻatasi ma le au faifaatoaga i le tele o atunuu, aua o laau laʻau o le apple - o lona uiga, e leai ni itu laʻau - e matua faigofie.

O le apu o le laʻau o Rondo (o le apple apple Rondo)

O la latou aoga nei i la tatou tau malulu:

  1. E manaʻomia e taʻitasi fai togalaau le tele o ituaiga eseese ma se vaega faʻatapulaʻa o le 'upega tafaʻilagi. Ma afai e manaʻomia ona totoina aʻau masani i le mamao e 4-6 mita mai le tasi i le isi, ona totoina ai lea o laau i le mamao e 40 cm i le 1.2 mita.
  2. I le malulu malulu, latou te maua se avanoa e ola ai, e pei ona tele atu apu. E le gata i lea, e mafai lava ona afifiina i le faʻamalo, pe ufiufi i se pulou mafanafana mo le taumalulu - o le mea lea, e tele ituaiga laʻau i le itu i saute i lau 'upega tafaʻilagi.
  3. E sili atu ona faigofie le faʻatinoina, mataʻituina o latou ola maloloina ma le seleselega. I totonu o faatoaga tetele, o le seleseleina o masini ma le togalaau e mafai.
  4. O laau o le aʻai e pei o le koluma e maua i le tausaga lona lua, ma o mea masani i le lona lima.
  5. O se togalaau faapea e sili atu le saoasaoa.
O le apu o le laʻau o Rondo (o le apple apple Rondo)

E i ai ituaiga ma lala pito i tua. Ae afai e te manaʻo na o le tasi le ogalaau - e manaʻomia ona aveeseina. A leai, o le a pei i latou o se poplar pyramidal. O o latou lala pito i tua e ola aʻe i luga i se pito i luga agai i luga. Ma afai e te faʻatau se fatugaʻau ma se aʻa faʻasolo lelei ma se maualuga o le 70-80cm, e mafai ona maua se seleselega i le tausaga muamua. O laau o le aʻai e pei o le koluma e manaʻomia le faʻamaina ma le faʻamalosi. Ma i le fausiaina - e itiiti ifo nai lo laau o apu. Na o le lamala.

O le apu o le laʻau o Rondo (o le apple apple Rondo)