Faatoaga

Filifilia o kukama fualaʻau e aunoa ma faʻamaʻi ma fugalaau e leai ni mea

AELITA kamupanī faʻatoʻaga o loʻo tuʻuina atu fatu o vaegahenocarpic hybrids o kukama o le fua o le laʻau, o loʻo fua mai ma sili atu ona lauiloa i lo tatou atunuu. O ia ituaiga o kukama e fausia ai fua e aunoa ma le palotaina ma maua ai se fua maualuga e tusa lava pe o le a le tau ma le i ai o iniseti pollinating. E le gata i lea, o hybride parthenocarpic foi e iai isi tulaga taua tele i luga o isi ituaiga ma hybrids, e pei o le leai o ni fugalaau avanoa i luga o laau, maualuga le tetee atu i faamaʻi, tofo lelei ma le gafatia e ola uma i totonu o se fale mafiafia ma le avanoa. O vaivalu o kukama o le fua o le laʻau o le fualaau aina e fausia ai ni nai ovaries i totonu o tamaiti aoga taitasi, lea, faasolosolo malie, fausia ni faaputuga kukama ma se tofo lelei.

Kukama Atagisa Gnomes F1®

O le kulupu o le parthenocarpic ultra-precocious Toa gnomes F1 oe fiafia e aoina na o kukama iti. Atoatoa mo le tuputupu ae i le tatala ma le tapunia. E le sili atu i le 8-9 cm le umi ma e le sili atu le maualuga o lenei fatuga. O fua muamua e mafai ona seleseleina i le 38-40 aso pe a uma le germination. I popa taʻitasi, o kulupu uma o kukama ua faia, mai le 3 i le 5 vaega. O le sosoʻo e tutusa lelei, e matua lelei lava, e paʻepaʻe-paʻepaʻe, faʻatasi ai ma se paʻu manifinifi, mafiafia, ma tofo, ma se tofo lelei. O fua nei e sili ona lauiloa i tagata o tatou taumafanafana. Kukama O ata gnomes ua faamaonia e sili ona lelei i itulagi eseese, e puipuia i se suiga tele i tulaga o le tau ma faigofie ona fetuunai i soo se tulaga tuputupu ae.

Kukama Toto F1

Faatasi ai ma se hybrid parthenocarpic o se ituaiga o fua o le fugalaau Peʻa uma F1 O le ai ai pea oe i se seleselega tele! Mo se faʻataʻitaʻiga, e sefulu vao e lava mo se aiga e ono. Ma faʻatasi ai lavalava pito i luga, mai laau taʻitasi e mafai ona e aoina mai le 7 kilokalama o kukama. O le popo amata, 40-42 aso mai le germination i le fuaina. E talafeagai mo greenhouses ma fanua tatala. Fomu ia le itiiti ifo ma le 3 kukama i pona taitasi, ma sili atu i luga o le itu laau. E le mautonu, e le o se mea e prickly, e le mautonu, e le oona. O lenei kukama e mo le faʻaaogaina lautele.

Kukama Espagnolette F1 ®

Kopamama mapu Espagnolette F1 e fiafia i le alofa tatau mo a tatou tagata faʻatau, aua e lelei atoatoa e le gata mo le taumafa fou, ae faʻapea foi mo ituaiga uma o canning and pickling. O loʻo faʻamoemoeina mo le galueaina o fanua i luga o le eleele ma i lalo ifo o fale talimalo ma maua ai se fua maualuga e tusa lava po o le a le tau e oo i le 5-7 kilokalama mai le vao. O lenei laupepa o le parthenocarpic e tuʻu ai 4-6 ovaries i le nonoa, lea, faatasi ai ma lona fua umi, o le a maua ai se seleselega tele mai ia Iuni ia Setema. Kukama e suamalie ma e manaia tele, e matua lelei lava le vevela ma le paʻepaʻe, 7-11 cm le umi, o fua e le sili atu ma e le maumau o latou foliga, e le oona ma e leai ni mea e leai. O kukama e foliga mai i totonu o pusa pe a mafai ona totō.

Kukama Faʻasalaga tuʻua F1

Kukama F1 tau osofaiga O lenei ituaiga o vaegahenocarpic o se ituaiga o le fuga o le fugalaau e faigofie lava ona avea ma se tasi alala ma maua lelei le tele o lanu lanumeamata e fetaui lelei i foliga ma le laiga i le lelei ma le tofo lelei. A e tuputupu ae i totonu o se fale mafiafia ma faʻaaogaina se alalaupapa, o le a mafai ona e faʻaalia atoatoa le gafatia o gaosiga o lenei toto. O le a oʻo atu i le 6 ovaries i se nonoa, ma o le faasolosolo lelei o kukama o le a maua ai fua umi ma fua tele, e oʻo atu i le 15-17 kg i le sikuea mita. O le isi faʻasagaga o lenei kulupu o lona faigofie faigofie ona fetuunai i tulaga eseese o le tau ma le vave faʻaleleia pe a uma ona faʻavasegaina pe faaleagaina.

Kukama Kuzya F1®

Kukama Kuzya F1 o se hybrid parthenocarpic ultra-precocious mo eleele tatala ma puipuia, ma ulu atu i fualaau mo le 38-40 aso mai le germination. I le faʻaaogaina o lenei laau toto, o le ae iloa ai le mea moni o le gherkins i luga o laau taʻitasi, 3-5 ovaries o loʻo tuʻuina i pusa taʻitasi, ma e le sili atu i le 5-7 cm le greenery. Lelei mo le taofiofi ma le teuina i le ituaiga o piko ma mini gherkins. O le kulupu e sili ona puipuia i faʻamaʻi e pei o le paʻu palapala ma le paʻu ma le mosaic kukumba.

Matamata i la matou vitio e uiga i nei fatuga matagofie ma filifili oe lava

Ma ina ia mafai ona maua le maualuga o fua o fua mai le tasi laau ma le faʻamaoni, matou te fautua atu e te vaʻai i le polokalame mo le faʻavaeina o hybride parthenocarpic i totonu o se kiona:

Le au faifaatoaga pele! Toeitiiti lava o outou uma, pe a tutupu ni ituaiga o kukama eseese, o loʻo feagai ma faʻafitauli e pei o: o tagutugutu, faʻamaʻi, oona o fua ma masani ai, le lelei o le seleselega. I aso nei, o fofo fou e manaʻomia. I le faʻaaogaina o le tele o tausaga o le poto masani, o AELITA Agrofirm ua ofoina atu ia te oe vaega o le parthenocarpic fou ma le ovary-laying ovaries. Faatasi ai ma nei hybrids ua faʻamautinoa oe e maua le kalu, mafiafia, faʻamafanafana faʻamafanafana lea o le a fiafia ai oe e le gata i luga o le laulau i le taumafanafana, ae faapena foi i pulu i le tausaga atoa.

Ma ua matou saunia foi mo oe le mea "O le a le parthenocarpy, hybrids ma GMOs?", O le a fesoasoani ia te oe e malamalama ai i mea faigata ma filifili ma le lototoa oe lava fatuga fou ua fatuina e mafaufau i taimi fou.

Maua se seleselega lelei ma le soifua maloloina lelei i le tausaga fou!

E mafai ona maua se ituaiga o ituaiga ma ituaiga o kukama mai AELITA Agrofirm iinei.

Fesili atu i faleoloa o lou aai !!!

Ma o loʻo matou faʻatali mo tagata uma i a matou kulupu, lea e mafai ona e aʻoaʻo ai i le tele o mea manaia e uiga i le faʻatoʻateleina o galuega a le kamupani:

  • VKontakte
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube