Isi

Auala e fai ai se mea e fai-oe-oe lavalava: faataitaiga faigofie mai papa laupapa ma se nofoa

Taʻu mai ia te au pe faapefea ona fai se fagu i ou lava lima? Sa ma filifili ma loʻu atalii e faateia le tuafafine laitiiti, ae o le mea e mafai e le matua ona faaaogaina. Afai e le faigata, ia ofo atu ni filifiliga faigofie, saogalemu ma le tumau.

Suʻa i totonu o le lotoa, pe a iai tamaiti - le nofoaga sili ona fiafia i ai. O fea, pe afai e leai, latou te faʻaalu o latou taimi avanoa. Ma e mafai e tagata matutua ona faitau se tusi iina, faʻagasolo lemu i se aso faigata. Ina ia mautinoa le faʻamaonia o le mamanu, e taua le iloa pe faʻapefea ona fai se faʻailoga ma ou lava lima ma faʻapipiʻi.

O mea e tatau ona e gauai i ai pe afai e te filifili e faia se faasee

Aʻo le i faia le fausiaina o sea faʻailoga, e taua le fuafuaina po o fea o le a tu ai, i le uiga o le tautau. E le tatau ona i ai ni mea faʻalavelave faʻafuaseʻi. O lona uiga, o laau ma isi sui e le tatau ona latalata atu ia i latou. E sili ona lelei le seti o le fusi ina ia i ai se pa poʻo se puipui i tua (i le mamao talafeagai, ioe). O lenei mea e aveesea ai le lamatiaga o le manua mai le teʻi.

E le gata i lea, e tatau ona e mafaufau ma amanaʻia na manatu:

  1. E tatau ona faʻalagolago le malosi o le lagolago ma faʻamalosi, mo se faʻataʻitaʻiga.
  2. O le faʻamau (filifili poʻo le maea uʻamea) e le tatau ona vaivai.
  3. E fautuaina le sasaa o le fausaga o galuega i lalo ifo o le sisiva ma se sima sikulima pe o le faatumuina foi i kalaupapa. Ma a uma le timu, e le mafai ona faaputuputu vai.

Faʻafefea ona fai se suʻe-e-oe lava: lua filifiliga mo ni faʻataʻitaʻiga faigofie

O se tasi o mea e sili ona lauiloa ma faʻalagolago i le fale o le fausaga ma fausaga laupapa. E matua umi lava, e mafai ona tetee atu i le mamafa o se tagata matua. Ioe, faatasi ai ma a latou gaosiga e tatau ona e togiina sina mea itiiti, ae o loʻo i ai se isi filifiliga - faʻaoga meafaigaluega i le lima. I totonu ole lotoa taʻitasi o loʻo i ai le tele oi latou ma faʻatasi ai ma le faʻaogaina o otaota le talafeagai (mo se faʻataʻitaʻiga, se nofoa gau poʻo se palani laupapa) e liliu atu i se miti laiti.

Lafo malie mai luga o pallets

O paʻu papae o se mea matagofie mo mafaufauga a le tufuga. O nisi tagata atamamai latou te faia meaafale mai ia mea, o le a le mea e le tatau ai ona faʻaaoga se paʻu mo se fusi? A maeʻa, o le afa o le galuega ua uma ona faia - ua nofosauni nofoa mafanafana. E naʻo le oneone ma vali pe varnish. O se paranesi malosi o se tagata matua po o ni pou ua fausiaina e talafeagai e avea o se lagolago. Ma e mafai ona taofiofi i luga o maea mafiafia ma filifili.

Afai e faʻapipiʻi faʻapipiʻi le palanikeke lua i le pito i tua o le muamua, e te maua se nofoa faʻamalieina poʻo se soʻo-sofa. E totoe na o le tuʻuina o uluga.

Faʻamafanafana mai se nofoa tuai

E sili atu ona faigofie le fausiaina o se faasee e faʻaaoga ai se nofoa ae le o se nofoa e leai ni ona vae pe manaʻomia foi ona vaʻaia. E mafai ona e faʻagata le tumau i le faia o 4 pu i tulimanu ma pasi se maea i totonu. E le gata i lea, o le filifiliga e fetaui lelei pe a lua mai le pito i lalo, o ona itu e tafe mai i tua atu o le nofoa. O lalo ifo o le maea ua faia tuusao i totonu.