Fale taumafanafana

Laina Faʻamau mai Saina

I le vevela o le vevela o le taumafanafana, sa tausia e le faifaatoaga se faamaumauga malosi o le seleselega. O fualaau faisua ma le faʻaeteete e faʻamaonia ai se mea tuʻufaʻatasiga i totonu o le faleoloa mo le taumalulu, ma o fua o "sili" sili ona lelei na pasia mai tuaoi i tuaoi.

I aso nei, o le faʻasaoina o fale e le galo le galo, ma o mea uma e tatau ona fai e faigofie ona maua i le supermarket aupito lata ane. Ae ui i lea, o nisi o fai togalaau e faaauau pea ona faamaumauina fatuga mo le fiafia o le fiafia ma le fuafuaina o ituaiga sili ona lelei. Ina ia faia lenei mea, i totonu o le afi o taumafanafana taʻitasi nofo ai e tatau ona i ai ni fua laʻititi.

O le taʻavale o le filifiliga sili lea ona faigofie mo fua o le taga. Faatasi ai ma le oʻo mai o tekinolosi faʻaonaponei io tatou olaga, ua faʻaalia ai eletise eletise, lea e faigofie ona maua e le au faifaatoaga uma. I totonu o faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi, o le tau o se masini e faalagolago i le fua o fua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Homestar HS-3003 faʻataʻitaʻiga e mafai ona tuʻuina atu mamafa i luga o le 50 kilokalama.

O le nofoaafi e matua faʻatusatusa - e na o le 200 kalama. O le pusa e aofia ai maa AA e lua. I le faaopoopo atu i ai, o le masini ua i ai se galuega e tapunia aunoa. Lelei mo fale mafanafana, malaga maketi poʻo malaga fagota. O le tau o se nofoa taʻavale faʻatasi ma le LCD faʻaalia o le 378 rubles. O mea sili atu taugata e ese i le mamanu ma faʻaleleia laiti, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaalia o le faʻalauiloa ma le mafai ona filifili vaega.

E tusa ma le afa o le tau o le eletise faaeletonika e mafai ona faʻatau i luga o le AliExpress. E oo lava i fafo o le fua o le a foliga toetoe tutusa lava.

Vaega Taua:

  • mamanu faʻamaonia;
  • tauaveina le gafatia e oo atu i le 50 kilokalama;
  • lautele le mata LCD;
  • maualalo le faailo o le pulu;
  • auto tapuni ese galuega.

Faʻaaliga silasila i le mafai ona fesuiaʻi vaega. O tulaga taua e manino lava ona iloa i luga o le lapoa lapoa ma le susulu lanumoana. Malosiaga - Lua maa AAA, faʻatau eseese. O le pusa e aofia ai faatonuga i le gagana Saina ma le Igilisi. O le kamupanī e fai mai o se mea sese e oʻo atu i le 10 kalama, lea, e tusa ai ma tagata faʻatau, e le taua. I le umiaina o le Units Unit, o le masini foi e fua le vevela.

E tusa ai ma iloiloga, o le eletise faaeletonika o loʻo ogatasi lelei ma lona tau maualalo (187 rubles, faʻatagaina e leai se totogi). E le mafai ona maua se masini ei ai se faʻatulagaina tutusa o galuega e sili atu ona taugofie i faleoloa i le initaneti, o lea matou te fautuaina ai le faʻatulagaina o fua i luga o le upega tafaʻilagi a le AliExpress. O le faʻaogaina o le a sili atu i le lua masina, ma i le amataga o le vaitau o le taumafanafana o le ae faʻapipiʻi atoatoa.