Meaai

Salad salad - sauniuniga o pikiniki fale

Shlad kebab salad is a simple and delicious of non-expensive and affordable vegetables at any time of the year. O le alu i le natura, ae maise lava i vaomatua e leai se fale e lata ane, ma, o le mea lea, o se laulau umukuka, o se tapuni ma vai inu ma isi fiafiaga o le malo, oe mafaufau i le faatulagaina o se taumafataga i se auala talafeagai. Sa ou teuina ia lava fagu e tasi, lea e tapunia ma tapuni i se kilipa, ma faatumu pusa i se salati saunia i le fale. I le natura, e tumau pea ina ia mumu se afi, fulu le kebab ma tatala se vaega o se salati suamalie suamalie suamalie i ai. E faigofie tele, talu mai le faagasologa sauniuniga uma e te faia i le fale i lau umukuka.

Salad salad - sauniuniga o pikiniki fale

I le auala, o lenei ipu e mafai ona liua i se salalaʻau fualaʻau mo le taumalulu. E lava le tuʻuina atu o fualaau faisua i se pusa faʻafefete, vevela i se vevela, faʻafefete mo le 7 minute ma teu i totonu o fagu e leai ni mea. Mo le faʻatuatuaina o le mea faigaluega, e mafai ona e faʻafefe i le 10-15 minute (faletupe e maualuga le 0.5 l).

  • Taimi e kuka ai: 30 minute
  • Auaunaga Per koneteina: 6

Kebab Salad Ingredients

  • 900 g paina paʻepaʻe;
  • 350 g tamato;
  • 500 g kati;
  • 500 g ata pepa;
  • 350 g o aniani;
  • 1 le pata o le lanu mumu;
  • 4-6 lau laʻau;
  • 60 g gaʻo suka;
  • 120 ml o le uaina uaina;
  • 15 g masima;
  • 200 g gaosia olive olive fou.

O se metotia o le saunia o se salalaʻau fualaʻau mo le pipi

O le vave sauniuni o se salalaʻau fualaau e fesoasoani ia te au i se fasifalaʻau o Berner. E seleseleina fualaʻau vave, e taua le fetuunai, ia faaeteete ina ia le faamanualia ou lima.

Faatasi ai ma lenei fua, o le kāloti e liua i ni filo manifinifi i se mataupu o minute. Ma le lima, o le a le aoga, e ui lava e le mafai ona ou faʻamasinoina, e le o aʻu o se tagata tomai faapitoa ma e leʻi aʻoaʻoina aʻu i tomai faʻapitoa.

O lea, tipi le kāloti uamea.

Tasi Karoti i luga o se fatu

O le isi, ave palu o le logo ata, tipi fagu, aveese le aʻa i fatu, tata le pulupulu i luga o le paso tutusa e pei o kāloti.

A aunoa ma le suia o le paso, matou te vave tataina le kapisi paepae. O tamai togi e tatau ona tipi muamua i ni vaega se fa, ona tipi lea o le fasi ma tipi vaega taʻitasi i le afa.

Tipi le tamato i ni fasi ie manifinifi. I totonu o lenei salati, o tamato e le mafai ona vaaia, e pei ona tipi ese i latou ia latou liua i pateta palu ma avea ma ituaiga o faapaleʻele.

Grate talo ata Fufulu le kapisi O fasi keke e tipi tomato

Matou te tipi aniani, tipi i ni fasi manifinifi. Mo se salati mo se tafaoga, e sili atu le ave o le sipisi lanu paepae - e suamalie.

Tipi le aniani

O le a sili atu le manaia pe a fai o le meaʻai fualaau aina mo le paluvao o se meaʻai tele. Matou te tipi le fasi meli mumu i ni mama vevela, e le manaomia se taina fualaau aina i lenei tulaga, e lava le naifi masani.

Faaopopo pepa chili

Matou te tuʻuina mea e nutimomoia i totonu o se pesini loloto, liligi le suka cane, masima o le laulau, sasaa le uaina vine. Faʻataʻituina lelei fualaau faisua ma mea manogi ina ia tu i fafo le sua. Matou te tuua fualaau faisua i le vevela vevela mo le 10-15 minute, o le a gasolo le faagasologa o le sua o le sua i lea taimi.

Faʻafefiloi fualaʻau ma le masima, suka ma le vinika.

Ona matou totoina lea o le matou salati i le paluvao ma le maualuga o le olive olive o le muamua faamaʻi malulu, faʻafefiloi ma le faʻafefiloi fualaʻau ma le suauu.

Faaopopo le suāuu olive

Matou te faʻapipiʻi le salati i le paluvao i fagu vaevae, faʻaopoopo i ai ni nai paʻu o le pepa uliuli ma se faʻaiʻu laʻau mo meaʻai.

Matou te selesele le salati i se paluga i totonu o fagu

O le salamata mo kekekeke na faia mai fualaʻau fou ua saunia. Le fiafia tele!