Tala Fou

Fesootaiga o le faigofie lea!

Matou te fiafia e faʻasoa ma oe se isi tala fou! Fesoʻotaʻiga ma uo i le "Botany" ua faigofie ma sili atu ona manaia. O le taimi nei, i le faamauina i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, e maua ai e le tagata faʻasoa le avanoa e fatuina ai lona faʻailoga faʻapitoa, faaopoopo i ai ana uo, tusia ai savali i luga o lana laupapa ma luga o ana uo, komiti i luga o feʻau, faʻapea foi taga a uo i luga o le mea na tupu. O faʻamatalaga faʻasalalau faʻapitoa e fesoasoani ia te oe e te tafao faamasani ai i pou fou ma faʻamatalaga.

E mafai ona e vaʻaia se faʻataʻitaʻiga faʻamaufaʻailogaina o le tagata.

Ina ia mafai ona amata faʻaaoga lenei polokalama, faatoa tatau ona e lesitala i le "Botany". A maeʻa lena mea, e mafai ona e faʻaopoopo ni uo mai le lisi lautele o tagata faʻapitoa poʻo tusitala o tusiga ma faʻamatalaga (pe a fai o le tusitala o le faʻamatalaga ua resitaraina i luga o la matou 'upega tafaʻilagi).

O le faʻaaogaina o le polokalama o loʻo faʻafouina pea, o lea matou te faatoese atu ai mo ni faaletonu. Afai ei ai au fesili ma fautuaga, e mafai ona e tusia i totonu o le kulupu o le vaega "Botanichka.ru".

O lenei faʻamatalaga o se tasi o le tele o fuafuaga i le lumanaʻi lata mai. Matou te faʻamoemoe o loʻo e fiafia i ai ma faigofie fesoʻotaʻiga ma sili atu ona manaia!