O le togalaau

Aotelega o ituaiga eseese o kukama ma ata ma faamatalaga

I le maketi faʻaonaponei o le totoina o mea, o loʻo iai se fatuga o fatu o kukama eseese. O le filifiliga e matua mauoa ma e le o se mea e masani ai mo se fai togalaau, aemaise lava se tagata amata, e filifili po o fea ituaiga e taofi ai. E i ai ituaiga kukama mo le ola i totonu o greenhouses poʻo le avanoa tatala, o le tele oi latou e mafai ona tupu i auala uma.

E ese i latou i tulaga o le faamamaina ma le mafai ona faʻasaoina, o se faʻalavelave i faʻamaʻi, tele, lanu, ma isi. O nisi o ituaiga eseese e faamoemoe mo se taumafataga fou, o isi e mafai ona taofi, ioe, e tele ituaiga o kukama e mafai ona faʻaaogaina mo le tanu ma salakeke.

Aotelega o ituaiga o kukumba

O se tasi o ituaiga faʻamaonia e tatau ona iloa le kulupakin kukama Herman f1. O se faʻamatalaga o ona lelei e mafai ona faʻamaonia lenei mea i le manuia.

O lenei mea o se ituaiga o le tagata lava ia. O le tuufaatasiga o le matua o le matua (pe a ma le 40 aso) ma le maualuga (e oo atu i le 35 kilokalama. Mai le 1 sq. M.) E avea ai ma se tasi o le sili ona faamanuiaina mo le ola ae i le atunuu.

O fua o lenei ituaiga o cucumama e sili ona lelei, e lelei tele ma tumau, latou te faʻapalaina e tusa lava pe maeʻa le gaosiga.

O le tele o meaʻai-tuberous ma le paʻepaʻe paʻepaʻe ma e aunoa ma le ita e oʻo atu i le 10 cm. Ma ua latou le toe tupu! O nei uiga lelei o Herman f1 kukama ua avea ai ma mea lelei mo le gaosia ma le teu. Latou te le lanu samasama ma e teuina mo se taimi umi lava.

Laʻau tele:

  • ola e tusa ma le 5 mita le umi;
  • faigofie ona faʻapipiʻiina i luga o se taʻavale;
  • faigofie ona talia le punou;
  • aua nei gagau i lalo o le mamafa o le fua;
  • faʻasaʻo i le tele o faʻamaʻi.

O le tausiga ma le seleseleina e faafaigofieina e le mea moni e faapea o le laau ua tatala. Siamani f1 kukama e faʻaaogaina mo le galueaina i totonu o le eleele avanoa ma greenhouses ma greenhouses. O oloa e faamoemoe mo le faʻaaoga fou ma mo le gaosiga.

Aʻoga Meringue F1

I le va o ituaiga eseese o pulumu, e tatau ona matauina le Meringue kukama f1, lea o loʻo faamatalaina e se fualaʻau maualuga.

O mata e mafua ai le matagofie o le vaaiga:

  • ituaiga o fualaau suamalie tutusa;
  • le saʻo sao;
  • faʻamaʻi-gaʻo;
  • lanu uliuli lanu meamata;
  • e aunoa ma le ita;
  • Aua le faʻaleagaina ma aua le lanu samasama.

O fua muamua o kukama o lenei ituaiga e mafai ona seleseleina i le aso 55 i le maea ai o le lulu; o le seleselega autu o le 60 aso. O le fua mai o se togavao i totonu o le tolu masina, faatasi ai ma le tekinolosi faʻaaogaina lelei, e tusa ma le 8 kilokalama. mai le vao.

O lenei ituaiga kukama e puipuia i le tele o faʻamaʻi masani. Meringue f1 kukama ei ai le tofo lelei, lea e mafai ai ona e faʻaaogaina fou ma mo le gaosiga. Latou te gafatia lelei femalagaaiga.

Aʻoga Adam F1

Kukama Adam f1 e patino i le tele o fua o le totoina o le tagata lava ia, lea ua faamaonia i latou lava pe a tutupu ae i totonu o se fale mafiafia ma le avanoa.

O le laau e tele-lapopoa, faʻasaʻo i mosaic kukumba, paʻu palapala ma le vavao olive. O lanu muamua e maua mai i le 6 vaiaso talu ona tulaʻi mai laau totō. O le gaosiga e maualuga, e oʻo i le 10 kilokalama. ma le 1 sq. m

Kukama o le ituaiga o le Adam f1 e foliga mai o le paʻu o foliga o foliga mai i tamai puʻupuʻu ma le paʻepaʻe paʻepaʻe, o nisi taimi e lanumeamata ma paʻu papaʻe, o lona uiga, o la latou ata matagofie. O le mamafa o le fua o le fua e oʻo atu i le 95 g, ma o le umi e oʻo atu i le 10 cm. O le faʻaaoga autu e fou, ma mafai ona faʻaaoga. Latou te tofo foi i le lelei i taimi o gaioiga.

Grade Marinda F1

E sili ona lauiloa i Europa ma Rusia, o se kulmer hybrid cucumbers Marinda f1, e mafai ona faʻafefe pe faʻaaoga mo salakeke.

O lenei ituaiga o le faʻavasegaina o le tagata lava ia i le maualuga o le gaosiga (e oo i le 30 kilokalama i le sq. M.), O kukama muamua e aliali i le aso 56.

O le laau e matua mamana ma tatala, e faigofie ona tausia ma seleseleina. E tusa lava pe feagai ma tulaga leaga o le tau ma le tausiga laiti, e mafai ona e maua se seleselega tele.

O Zelenka e lanu uliuli lanu lanumoana ma lapisi lapoa, e oo atu i le 10 cm le lapopoa, o le pulupulu o le pulupulu e aunoa ma le oona ma potu laiti laiti. Marinda o le cucumber f1 ua tupu i luga o le eleele ma i totonu o greenhouses. O lenei vailaau totoga o loʻo faʻaalia i le tele o le tetee atu i le tele o faʻamaʻi.

Eseese Claudia F1

Muamua, e talafeagai mo le ola aʻe i totonu o greenhouses poʻo le eleele avanoa, o Claudius e totō f1.

O le taimi matua o le fua muamua e tusa ma le 50 aso mai le germination. O le laau o le pollinating faaletagata lava ia ma tetee i le tele o faamaʻi e kukama.

Zeroki kukama Claudius f1:

  • e aunoa ma le ita;
  • itiiti;
  • tuusao;
  • tamai tuberous;
  • maaleale.

O nei manoa e lelei mo le teu ma le gaosi.

Prestige F1

O le le mautonu i le tuputupu ae o tulaga i le matala ma le tapunia o eleele o se fua tele o kukama Prestige f1.

O se laau umi, lau-laʻau e fai ai ni ovaries i pusa taʻitasi. O loʻo faʻaalia i se vaitau umi e fua ai.

O ona lauolaola e iloga i le tausia lelei o le lelei ma le matagofie o le faʻaaliga. Kukama Prestige f1 o manulele masani laʻau-mumu ma le manaia tele, manogi, suamalie ma malosi, faʻaaogaina mo le taina ma le fou fou.

Aotelega o ituaiga kukama mo fanua tatala

Mo le totoina i totonu o greenhouses ma i le malae vaʻaia, o le kulumba vine ituaiga Masha f1 o se filifiliga lelei.

O se tasi lenei o ituaiga muamua o ituaiga ma e le manaʻomia le faʻafefeteina o iniseti, ona o le faʻaleaogaina o le tagata lava ia.

O le laau e malosi ma faʻaalia le teteʻe i faʻamaʻi:

  • peronosporosis;
  • cladosporiosis;
  • paʻu paʻu;
  • le siama mosaic kukama.

Faatasi ai ma meaai masani, e oʻo atu i le 7 lanu matamata o loʻo faʻapipiʻi i pusa taʻitasi - o le fuaina o le kulupu o le faʻafefe-pei ma le tumau. O Zelenka e matua fiafia lava ma e vave amataina le seleselega i le 40 aso ina ua uma se tafaoga faauo. Kukama Masha f1 e tele ni iloiloga lelei, e tusa ai ma mea na matauina e le au fai togalaau, na ia tali lelei atu i tekinolosi tau faatoʻaga ma maua ai se seleselega tele.

Kukama o lenei ituaiga ma le matagofie o le tofo, e aunoa ma le tiga ma le lelei lelei, e puupuu (e oo i le 8 cm) ma i ai le paʻu pipili. O oloa e faamoemoe mo le taumafa fou ma aemaise lava mo le salting.

Eseese Ekol F1

Faatasi ai ma se vaitau tuputupu ae e oo atu i le 46 aso, Ekol f1 kukama, o lenei ituaiga o loʻo i ai se maualuga maualuga, o lea e talafeagai ai mo le gaosia o piko (kukama e oo i le 4-6 cm le tele)

O Zelenka ei ai se fale tele ma i le taimi o le faasao latou te le fausia ai ni meaola. E mafai foi ona faʻaaoga fou.

Uiga Faʻataʻitaʻi:

  • maualuga maualuga
  • amataga vave
  • lelei aʻoaʻoga
  • tetee i faʻamaʻi masani i kukama.

Siberian garland F1

Amazes ma le maualuga o lona gaosiga ma le gafatia e fua mai ai fuamoa Siberian garland f1.

O fusi o le laau ua lilofia uma i kukama ua faapotopotoina i se fusi. O le ituaiga o le vave o le taumafa, o le mafaufau-pollinating, type of bouquet.

O Selentsy na foliga mai na filifilia faapitoa - o mea uma e mai le 5 cm i le 8 cm le lapopoa. O le kulimi, crunchy, manogi manogi ma manogi lelei e maua ai le tofo lelei i le toina.

Naʻo le toe foi i tua o le manaʻomia lea mo le seleselega masani o lau, pe a faʻaitiitia ai le fua o le seleselega.

Eseese Connie F1

Connie f1 o le kukama, o se pupuu muamua lea e le manaomia ni elemene, ua tupu i luga o le eleele ma i totonu o fale mataaga.

O le laau o le feaveaʻi masani. O le ovaries i luga o le laau e foliga mai 45-50 aso pe a uma le germination. Ole lapisi ole greens e oʻo atu i le 80 g, e fai si pupuu, pito lelei ile lanu ma se lanu meamata lanu meamata e aunoa ma le ita. E talafeagai mo le salting.

Grade Goosebump F1

Kukama Murashka f1 ua fuafuaina mo le galueaina i luga o poloka o le tagata lava ia ma i totonu o faatoaga laiti i luga o le eleele ma i lalo o fale ata.

O le laau e malosi tele ma faʻalauteleina le laʻau ma laʻau tele, a itiiti ifo ma le tolu fugalaau e faia i pusa taʻitasi. Ulufale mai i luga o le 45 aso pe a uma le germination. O le gaosiga e oʻo atu i le 12 kilokalama. ma le 1 sq. m ...

O le kukumba fasi kukui ei ai se foliga masani, ma le fuatia o laʻau o loʻo i ai i le manulele uliuli. Zelentsy e tusa ma le 100 g, le maualuga e oʻo i le 4 cm ma le uumi e oo i le 13 cm. E maualuga lona tofo, e talafeagai mo le salut. O le kulupu e puipuia i faʻamaʻi.

Cupid F1

Kukama Amur f1 e amata ona matua, lea e amata ona fua i le aso lona 38 i le maea ai o le matua.

O loʻo faʻaalia i le tele o fualaau aina i le masina muamua. E le lelei le atinaʻeina, o le mea lea e mafai ai ona tupu le paʻu e aunoa ma le faʻatulagaina. I laina, e 1-2 ovaries e atiina ae. Kukama pulu faʻatasi ma paʻepaʻe paʻepaʻe, umi o lauusiusi e oo atu i le 15 cm. Faʻasaga mo le gaosiga ma le faʻaleleia fou. Amur f1 kukama o faʻamaʻi maʻi ma malulu malulu.

Vaomalo eseese o kukama mo le kiona

Mo le tuputupu ae i totonu o laumei ma lanu meamata, o le Kukama Courage f1 ua faamaonia lona lelei.

O lenei kulupu, e fausia ai se aʻa malosi, e fausia ai se mea e maua ai le meaʻai mo mea taumafa, lea e maua ai le tuputupu aʻe alualu i luma. O le laau o le pollinating a le tagata lava ia ma e oo atu i le 10 ovaries i le tasi nopa. O latou fuainumera e faalagolago i le malamalama ma le matua.

O le Zelentsy ei ai lona lautele pe tusa o le 4 cm, mamafa e oo i le 140 g. E masani lava ona faʻafefe i le paʻepaʻe papaʻe. O oloa e maua i le ola e oʻo atu i le 10 aso ma le faʻamoemoe lautele. O le ituaiga e tauva manuia ma tau o fanua tatala ma faleoloa ata. Vavao faʻamaʻalosi Lototetele f1 e faʻamalosi i le tino ma le paʻu palapala ma pala.

Aso Aukuso F1

O le isi vaega lauiloa mo greenhouses o le cucumber f1 Aperila, o lona uiga o le tele o fualaau aina i le masina muamua - e oʻo atu i le 13 kilokalama i le 1 sq. m., e faauo ma umi.

O se ituaiga muamua o le elemene-pollinated, ae e sili atu ona fua lelei pe afai o loʻo faʻafefeteina e le pi, o le gaosiga i ia tulaga e oʻo atu i le 30%. O le fua muamua e tupu mai i le 50 aso mai le germination. Latou te ausia se umi e oo atu i le 25 cm, mamafa - e oʻo i le 250 g. Ona o lona maualuga, e faʻaaogaina fou ma mo le gaosiga.

Aperila o le kukama f1 e mafai ona ola i luga o se faapaologa pupula ma avea o se fualaau i le potu. O le malulu malulu ma faʻamaʻi faʻamaʻi.