Meaai

Tatou te avea i tatou lava ma se manogi manogi ma maloloina mai le sami buckthorn

E te le taufaʻivaia se isi i le uaina mai vine, ae o mea moni e sili ona fiafia i ai mea inu, e fai ma faʻataʻitaʻiga, o le uaina buckthorn. E ese mai le vine e le gata i lanu. E oo lava i le manogi o lenei nectar e mafua ai le faamemelo ma se manao e le mafai ona toe taumafai e toe taumafai. O le a se mea e mafai ona tatou fai atu e uiga i mea aoga o sea uaina, aua o le sami buckthorn lava ia e masani ona faʻaaogaina i fomaʻi mo togafitiga o faʻamaʻi eseese, faapea foi i le cosmetology mo le sauniuniga o le paʻu ma le tino. O le a le mea na tatau ai i le uaina amber ona iloa lelei ma pe faapefea ona faigata ona faia oe lava ia?

Fautuaga taua mo faletalimalo i luga o le sauniuniga o mea lafoaʻi

Ina ia faia se uaina lelei mai le sami buckthorn i le fale, filifili ma le faaeteete fua. E mafai ona e faʻaaoga na o le paʻu o le sami, e aunoa ma ni faailoga o le faʻaleagaina e faʻamaʻi poʻo le pala, a leai o le uaina o le a maua ai se manogi manogi ma o le a tuʻuina atu ai le pala.

E sili atu ona lelei le vaʻaia o le sami i luga o le lanumeamata, faʻapea foʻi ma le televave. O le a le mafai ona e faia se suamalie manaia ma matagofie mai le muamua, ma o le a alu mai le uaina eleelea mai le lona lua, ma o le a seleseleina le seleselega mo se taimi umi.

Ae o le vai, o loʻo i totonu o fua o le uaina mai le sami buckthorn (ma e le gata mai ai), e sili ona lelei le suʻeina o le vai. I se tulaga ogaoga, e mafai ona e kukaina le vai mai le tapuni ma tuu i lalo.

E mafai ona iloa pe ua "matua" le uaina pe leai foi i ona foliga vaaia ma manogi: e tatau ona liu auro ma lanu ma tuuese le meli ma le pineapple.

O le mea moni, i le faaopoopo atu i vine ma vai, ua faaopoopo le suka i uaina taitasi. E leai nisi mea faaopoopo o le a manaʻomia, ma o mea inu uaina i luga o le sami ua naʻo le aofai o nei mea. O sina vaega itiiti o suka ma le vai e mafai ai ona e faia se inu inu inu, ma faateleina ai o latou tulaga, e te maua se uaina suamalie malie i le alu.

Fualaau suamalie Sugar Recipe

O le uiga ese o lenei auala, o le suka i le pepa e le tatau ona tuʻu uma i le taimi e tasi. Muamua, faʻatumu le tele, ma faasolosolo malie le tuʻuina atu o le malologa ile vaiaso muamua ma le afa vaiaso o le faʻagasologa o le faʻamalosi.

E leai se mea faigata i le auala e fai ai le uaina buckthorn moana. Le faia o lenei mea:

  1. Faʻasaga le vine na filifilia i se mea e teu ai manu e aunoa ma le fufuluina. Ua finau mai tagata uaina uaina e faapea o lenei mea e mafai ai e oe ona teu i luga o le fefete o le paʻu lea e faʻavaveina ai le fermentation. I se tulaga lautele, mo le tasi vaega o le vai e te manaʻomia 1 lita o le sua.
  2. Tuu le sua mo le 30 minute e tu ai.
  3. Liligi le vai inu i totonu o se fagu, lea o le a maeʻa ai le uaina mai le sami buckthorn.
  4. Faaopopo le 500 g suka i ai.
  5. Sasaa 1.5 lita vai.

Soak mo aso e fa ma faaopoopo le 300 g sili atu suka i le faasologa lenei:

  • i le aso 4 - 100 g;
  • i le aso 7 - tasi 100 g;
  • i le aso 10 - o totoe 100 g.

E tusa ma le masina e feʻaveaʻi ai le uaina o le uaina i le fale, pe a maeʻa e tatau ona fufulu ma tuu mo ni nai aso ina ia le maua ai se mea e le lelei ai le palapala, ma le oloa maeʻa. I lenei tulaga, e tatau i le pulea i aso uma le faaputuputuina o le ea i lalo ifo o le ufiufi ma tuu i fafo pe afai e leai se masini faapitoa mo lenei mea (aofia ai ni pupuni). A maeʻa le palapala, e mafai ona faguina le uaina ma faʻapipiʻi.

Ole inu faapena o le a maua ai le maualuga o le tino pe a uma le 5-6 masina o le teu i le pogisa.

O le uaina o le sami i le vaitau masani

O se fua faigofie mo le uaina bucktane i le fale e aofia ai le faʻaopopoina o se vai itiiti e faʻafefete ai. O lea, mo le 15 kilokalama o vine o le ae manaomia na o le 1 lita o le vai, ae tatau ona tuu le suka i le 5 kilokalama, a le o lea o le a faʻamalosia le uaina.

Laasaga i lea laasaga ma lea laasaga:

  1. Mash le sami buckthorn ma se pine e fai ai se moe.
  2. Faʻasolo le masini e ala i le tele o laʻau o gau, ma fufulu sua mama.
  3. Fufulu le sua i le vai ma alu mo le afa itula. A o faagasolo lea taimi, o le a toe faʻaleleia toega, ma toe faʻafoʻi le vai.
  4. Liligi le suka i totonu o le mea faigaluega ma tuu i se potu mafanafana mo se vaiaso. I le taimi atoa lenei e tatau ona e siakiina le faʻamalosi ma ave faʻasolosolo le pulou puʻu o le a faia i luga o le fogaeleele.
  5. A leai se fofo, sasaa le uaina o le uaina i le fagu ma tapuni i se tapuni faapitoa.
  6. Sook mo le 1.5 masina, mulimuli ane e mafai ona faguina le uaina, talu ai ona toe fufulu muamua.

Afai e leai se tapuni i se faamaufaʻailoga vai, o loʻo faʻaofuofu le totigilima faʻapipiʻi faʻapitoa i le fagu. Ina ia le mafai ona i ai i luga le ea, o le totigilima e sasaina i se nila i le tele o nofoaga.

E pei ona mafai ona e vaʻai, e oʻo lava i se uaina uaina e mafai ona saunia le uaina mai le sami buckthorn ma e le gata ia i latou e pele ia i latou, ae faʻapea foi i malo valaaulia na valaauliaina i se taumafataga fiafia. E tumau pea le na o le teuina i luga o fualaʻau moli maloloina ma maua ai se nofoaga mafanafana mo le faʻamalosi.