Fale taumafanafana

O le fana mai le china

Mo le tele o tausaga i le taimi nei, o tagata Lusia na mafatia mai le malulu. E ui i le mea moni o le tagata e toʻafilemu e na o ni nai vaiaso, pe a paʻu le vevela i le -25 tikeri, o le manaʻoga mo faʻamafanafana e matua faateleina le faʻaaogaina o meafale. Toeitiiti lava iloa e tagata uma masini faʻavevela i fafo.

Faʻafeiloai aso malolo Fou i le fale e mafai ona na o le tele o fafie ma auupega faaopoopo - masini eletise eletise. E le gata i lea, o le vevela o fana e laveai i le taimi o le manava e le gata i le taumalulu, ae faapea foi i le taumafanafana, pe a oo i le tasi po o le lua po e te le manao e vevela le fale atoa.

I faleoloa i luga o le initaneti i Rusia, o le asiasiga e aofia ai fana vevela. I le avea ai o se mea e vevela ai, e faʻaaogaina ai e tagata gaosiga ipu maʻalaʻau, se vevela poʻo se siosiolio. O le aoga sili o lenei masini o lona uiga le taua i le mama o le ea i totonu o se potu vevela. O le lelei o meafaigaluega ma le tele o tausaga o le poto masani ua mafai ai e Kraton ona avea ma taʻitaʻi i isi gaosiga o fana fanafana.

O le fusuaga a le ERN-2000 o se tasi o ata pito sili ona lauiloa o loʻo faʻapipiʻiina ma se mea e faʻaleleia ai le uʻamea. O le masini e faʻatusatusa i le lapoa ma e tusa ma le 4.5 kilokalama. O le manoa faʻamalosi e faʻafaigofie ona faʻagaoioi le afi eletise i le fale. E faʻaaogaina le eletise i le faʻaaogaina o fesuiaiga faapitoa, ma o se masini e fausia i totonu e puipuia ai le faʻaoʻoina o le masini. O le tau i totonu o fale e mai le 1800 rubles.

I ni nai tausaga talu ai, i luga o le tulaga faavaomalo o le AliExpress na faʻaalia ai le filifiliga "Mall" - le faʻatuina atu o oloa mai Rusia. Laei ma mea faigaluega, meataalo, mea faigaluega faufale ma meafaigaluega i fale - o le ato e tele, ma o tau e sili atu le matagofie nai lo faleoloa i luga o le initaneti.

O le faʻataʻitaʻiga o le afi vevela ЕРН-2000 ua tuʻuina atu foʻi i totonu o oloa i le "Mall". O se faʻatonuga e ala i le AliEpress ua mafai ai ona faʻatau oloa lelei i se taugofie o le 1,490 rubles (e oo i le 40% le tau o aso faʻatau). I le faʻaopoopoga, taimi faʻapitoa e faʻaitiitia - mai le 5 i le 15 aso. O le au faatau e matauina se vavalalata i le va o le ata o le afi vevela i le ata ma ola, lea, e ui i lea, e le afaina ai le faatinoga ma le lelei o le masini.

O faʻamatalaga foi e fautuaina ai le amanaʻiaina o le mana laitiiti o le faʻamafanafana. I le amataga o le amataina, ua tupu se manogi e mou ese atu pe a uma ona faʻavevela le faʻavela. I totonu o le pusa o loʻo i ai se faʻatonuga i le gagana Rusia, se pepa faʻamaonia ma tuatusi o nofoaga autu o tautua.

O le faʻataʻitaʻiga o le afi vevela e lelei tele mo le faʻaaogaina i totonu o le atunuʻu, ma ona o le poloaiga e auala atu i le AliExpress, o tagata faʻatau maua le faʻatoatoaga o le faʻasalalauga o le "Chinese" ma le Rusia.