Laʻau

Nofoaga leaga i totonu ole fale

Fans of exotic mai lea taimi i lea taimi ua i ai se manao e toe faatumu a latou tele o faaputuga o laau i totonu o fale ma ni mea fou manaia. Ae ui i lea, e tatau ona e faʻaeteete i le filifilia o peti lanu meamata lanu meamata, talu ai oi latou o loʻo iai mea oona e ono lamatia tele mo tagata uma o le aiga, e aofia ai meaola. O ia ituaiga o meatotino e le gata o sui mai fafo o laau, ae o lanu lanu meamata masani, mo se faataitaiga, eseese ituaiga o azaleas. O le toatele e le masalomia o loo i ai le tele o mea manaia o laau oona i le numera tele o ituaiga uma.

Le tele o vailaʻau oona i totonu

Adenium e gaʻo poʻo Deset rose - o se vailaʻau taatele masani e mafai ona mafua ai le oona o le tino atoa pe a oʻo ina faʻafesoʻotaʻi. O le aʻafia i totonu o le paʻu o le paʻu, e taʻitaʻia ai i le inu i se taimi pupuu.

Azalea po o Rhododendron - o lenei fugalaau mananaia e mafai ona faigofie ona faʻafefeteina pe afai o faʻalavelave o lona nectar poʻo le lau o le vai e le o se mea e tupu mai ai i totonu o le faʻaogaina o le tino poʻo i luga o le mucosa mu. Faailoga o le oona o le vomiting ma le lafoaia.

Matagofie matagofie - o se fale teuteu matagofie, o vaega o le vegetative o ni mea matautia ma matautia i tagata. Pe a faʻaaogaina, e pei o se tulafono, taotoga, moe.

Hydrangea - o se ituaiga o fale e tutusa lelei le fale. O mea e manaʻomia e manaʻomia ai le faʻaeteete, talu ai o fugalaau o le hydrangea, pe a faʻaogaina, e mafai ona faʻalavelave ai i le manava, faʻafiafiaina le vaivai, vaivaiga ma le gaioiga, ma faʻagesegese le tafe toto.

Kiliata - O se laau manaia ma fugalaau lanu pupula, lea e mafai foi ona mafua ai se afaina matuia ma ona lau ma aʻa. O a latou vaega oona e iai mea taua e mafua ai le manava, vomiting, ma i ogaoga ogaoga - maʻi pipili.

Lily - o se fugalaau e iloagofie e se manogi manaia i le taimi o le fugalaau ma e mafai ona faʻavevelaina ai le ulu tiga ma gasegase o le tino, ma le gaʻoina i totonu ole laʻau e masani ona oʻo atu ai i le oti.

Monstera - E masani lava ona maua i ofisa ma potu tetele. O laʻau o Monstera o mea oona. I vaega o le paʻu o loʻo paʻu ai le mata o le sua, mumu ma mumu.

Euphorbia - O le isi sui o laau oona o loʻo i ai le meatotino o le faʻaleagaina o le paʻu, ma i le tulaga o fesoʻotaiga ma mata, o mea e le maua ai se faʻaaliga e iloa.

Oleander - E iai ni fugalaau lanu piniki e foliga mai e le afaina pe a tilotilo muamua. O le inu malosi e mafai ona mafua ai le fausiaina o pepe, o le gasegase o meaʻai, ma le tele o ituaiga o mea e mafua ai le oti.

O le po - e faatatau i laau oona ona o ona fua. A maeʻa ona inu i nei fuamoli moli, e vomia se tagata, e le lava le manava e foliga mai, e pupula tamaiti.

Ficus - O se fale taatele lenei fale. I totonu o aiga o loʻo i ai tamaiti, e tatau ona e matua faʻaeteete pe a e tausia lenei fagafao. Soʻo se vaega lanu meamata o le ficus e mafai ona mafua ai allergies ma ogaoga mu.

O igoa uma o loʻo taʻua i luga e mafai ona vaaia i le tele o tagata e fiafia ile fale i luga o le faamalama. Faatasi ai ma le taulimaina lelei ma le faʻaeteeteina uma o faʻafitauli e mafai ona faaitiitia. E le tatau ona faanatinati e ave ese nei mea matagofie matagofie i le taimi lava lena. E tatau ona e tausisi i ni tulafono patino. Afai ei ai ni tamaiti laiti po o ni meaola i totonu o le fale e taumafai e taumafai i taimi uma, e tatau ona ave e tausia ni fugalaau e le mafai ona latou maua. O le teuteuina poʻo le toe totoina o laau totino e na o na totigilima, ma ia fufulu lima e aunoa ma se faʻafesoʻotaʻiga ma laulaʻau poʻo fugalaau. O nei laasaga faigofie o le a fesoasoani e aloese mai mataupu le lelei ma le matautia o le 'ona oona.