Laʻau

Mea aoga o le suauu pene ma lona faʻaaogaina

O le suauʻu manogi moli mai le kernels e leai se mea e sili atu ona taua nai lo le suamalie o fualaau 'aina. O le suauʻu popo e maua mai i le malulu e aofia ai le tele o mea aoga, e iai sona aʻafiaga ma e faʻaaoga lautele i le cosmetology ma le tausiga o tamaiti laiti.

Fale o le Pek Oil

O laʻau o le pulufana o le la e alofagia e tagata uma. Ae e tele gourmets ua faanoanoa ona o se ponaivi malosi lapoa ma lapoa ua tele naua avanoa i totonu o le fua. E mai i le oona oona lea e maua ai se suauu taua, tumu:

  • vitamini;
  • micro ma elemene elemene, e aofia ai faʻatasi o le uʻamea, calcium ma le potassium, magnesium ma fulukalama, zinc;
  • gaʻo gaʻo, e aofia ai vaʻa, palmitic, oleic, linoleic.

O le manogi samasama samasama e leai se tofo po o se manogi. Pe a faʻaaogaina i le paʻu, e loloto lona loloto i totonu o masini, e faʻamalosi atoa ma faʻafefe atu i siama meaʻai uma o loʻo i totonu o le vai.

O le mea lea, o le i ai o se anti-inflammatory, faʻaleleia, faʻaleleia meatotino, ua matua talisapaia le oloa e fai ma faavae o masikomata ma mea teuteu ua faia, kulimi, pale mo lauulu ma le tino. O le tau o le oloa masani ua faʻamaonia e le saienisi ma le poto masani o le tele o augatupulaga oi latou ua tuuto atu i togafitiga faʻaleaganuʻu ma vailaau masani.

E le pei o le tele o fuālaʻau fuālaʻau, peach e hypoallergenic, ma e faʻaaogaina i le tausiga o le paʻu mo pepe.

Peach Oil Application

Sa iloa e tagata le aoga o aʻafiaga o le popo pipi mo se taimi umi lava. Lagolago faʻasolosolo fautuaina se fofo mo le togafitiga o faamaʻi pipisi. Ma i tusitusiga a Avicenna, o le lautele o le faʻaaogaina o le pikia e aofia ai faʻamaʻi o le nasopharynx ma le taliga i totonu.

I aso nei, fomaʻi, fomaʻi ma fomaʻi ua maeʻa faʻamautu atoatoa manatu o latou tuaa, ma fautuaina e aofia ai le suauu i le tausiga o paʻu i vaega uma o le tino.

Peka oil mo foliga, lima, eyelam ma laugutu

I kulimi, masikulu, faʻafefe o susu, faʻaaogaina le suauu popo e avea o se aneti-matua, tonic, faʻamalosi ma faʻafefeteina le sui. O gaʻo eletise e sili ona aoga pe'ā iai ni faailo o le mūmū, faʻasauā i luga o feʻau, poʻo pe afai o le paʻu e faʻalagolago i suiga o tausaga:

  1. O le mauaina o meaai talafeagai ma le susu, o le foliga e sulu.
  2. O lona leo e mama ma sili atu foi.
  3. Faʻasalaga o le paʻu e mou atu.
  4. Ona o le faʻamalosiina o capillaries, o le vascular network e le o iloagofie.
  5. O le paʻu e faʻamaluluina, o lona leo ma le faʻateleina o le puipuiga.
  6. E faʻaitiitia le faʻaoʻoina o fulufulu mata, ma o le tausiga lelei o le a latou mou atu atoa.

O le kulimi piʻu ma se faʻalavelave faʻalavelave e faʻapena ona faia i luga o le paʻu o lima, ae maise lava le fesoʻotaʻi faʻamaoni o le laugutu ma vaega i tafatafa o mata. I nei tulaga, o le oloa, lea e tuʻu faʻatasi ma isi mea aoga, e puipuia ai le matutu, faʻamalosia le faʻamaloloina, faʻamaluluina ma faʻalauteleina ai le malosi. E faatelevaveina ai le tuputupu ae o fao, aʻo latou malolosi atili, e itiiti le momotu ma e le o le peel.

O le aʻafiaga o le antibacterial ma le toetoe lava a le atoa le toesea o faʻasolega e faatagaina ai le faʻaaogaina o le suauu i togafitiga o dermatitis, eczema ma isi maʻi paʻu.

Peach oil mo le pepe fou

O le paʻu o tamaiti laiti, i nofoaga sili ona maaleale e ono afaina ai le vevela, mumu, ita ma le vevela, e manaʻomia le tausiga faapitoa ma le gauai. O se mea e le o le allergenic, o le faʻamalosia o meaʻai e faʻamaonia ai le faʻaaogaina o le suauʻu popo mo tamaiti ma pepe e oo atu i le tausaga. O:

  • faʻaleleia lelei ma fesoasoani e puipuia le susu;
  • puipuia faʻamalosolo mataʻutia mai aʻafiaga leaga o le siosiomaga, puipuia o le mumu, fulafula ma isi faafitauli;
  • e le fatuina se ata tifaga e le faatagaina ai le ea e pasi, vavalalata ma le metabolism ma le faafouina o le telefoni;
  • e le afaina ai pores, e le aofia ai le fausiaina o pulou vavae ma le alo o le mumū.

Ona o le tele o mea aoga, o le faʻaaogaina o le pi pi e fautuaina e le gata o se kulimi i lalo o se pepeti poʻo se auala mo le togafitia o nofoaga popup, hollow ma isi masonry.

Afai o le suauʻu ua faʻamoemoe mo le tausiga o le pepe, e tatau ona muaʻi tuʻuina atu ma tuʻuina atu i se fagu vailaau mama. O le paʻu o loʻo faia i se tuufaatasiga o le vevela lelei.

O nei tulafono e mulimulitaia pe a faʻaaogaina le suauʻu pikia i le isu. O se laʻau malie e le tuʻuina ai se mea lamolemole ma se mea faʻapipiʻi e fesoasoani e fufulu mama le sinuses ma puipuia le mucosa mai le faʻamamaina ma le faʻaleagaina. Na o ni nai mataua se lava e puipuia ai oe lava ma le tama mai le SARS i le vaitau o le malulu. O vailaʻau faʻapitoa e fautuaina ai le suāuʻu e fai ma vailaau lelei mo le tiga i le taliga, faʻagasologa mata ma sulfur.

Pepa lauulu

O mea aoga o le vailaʻau o le pinea e tele ituaiga o faʻaoga. Saogalēmū faʻasaʻo saogalemu e aoga lelei i luga o le lauulu. E le gata ina fafagaina, faʻamalolo ma faamaluluina le maaleale, suauu le suauu, fusi o latou fua, fatuina le faavae mo le susulu matagofie, elasticity ma le voluma o curls.

Aʻo tausia le lauulu, e mafai ona faʻaaogaina le suauʻu popo i luga o se taimi masani. E leai se faʻailoga poo se mea ua fai ma vaisu. Masks, balms ma tino e afifi i luga o le natura o le natura o le a suia ai le foliga mai o le vevela, manifinifi, faaleagaina e ala i le faataatia poʻo le valivali.

Oona gaʻo, minerale ma isi vaega faʻapitoa o le suauu:

  • tuʻuina atu manaʻoga uma o lauulu;
  • i ai le aʻafiaga o le paʻu i luga o le paʻu i lalo o paʻu;
  • faʻagaoioia lo latou faʻafouina masani;
  • toe faʻafoʻi le fausaga o le lauulu lauulu;
  • faʻaleleia lelei le lelei o lauulu.

O le suāuʻu manogi mo fulufulu mata ma fulufulu mata e aoga tele e faʻateleina ai, susulu, faʻaalia. O se aafiaga tumau o le a fesoasoani e ausia ai se paluga ma le suauu avoka ma le pata pata.

Peter Body Butter

O le suauʻu pipi pi e tausia ma toe faʻaleleia le galasticity o le epidermis, lea e manino le vaaia i le siaki lelei o le paʻu o le paʻu, faʻapea foʻi ma suiga faʻafuaseʻi i le mamafa o le tino poʻo se faʻataʻatiaga lelei e faasaga i le cellulite.

O le faʻamalolo o le suauu vave ma aunoa ma se ala e galue lelei e avea o se mea e saogalemu ai, masini masani. E faʻafaigofie le tafe, faʻamalūlūina ma le taofiofi, faʻavave vave ona faʻamamaina masini vevela ma meaʻai.

O le oloa e maua ai le mea aupito sili ona lelei i le faʻatasi ma suauu taua o le vine, lemoni, sandalwood, moli poʻo le vine. Faʻalagolago i le faʻaopoopoga, o le massage e mafai ona maua ai se faʻaleleia, toʻafilemu poʻo le faʻalogoina.

Mo le faʻafitauli o le paʻu e ono afaina pe i luma o mu, eczema ma isi faʻamaʻi, o le suauu e faʻapipiʻi faatasi ma le sami buckthorn, suauu suauu, saito po o le gajoba o le a aumai ai le toomaga. O le faʻamalositino muamua o le a fesoasoani e maua ai le faʻamalosi o suauu, lea e faʻalua ona faaluaina i le aso.

Faʻaaogāina o le suāuʻu mo le lelei o le soifua maloloina, e manaʻomia ona e manatua o lenei vailaʻau faʻaaogaina ma aoga talafeagai e le mafai ona manatu i ai o se panacea. O le mauaina o le paʻu, o le lauulu ma fao o le faʻamalolo e mafai ona na o le faʻatasi le faʻataʻitaʻiga ua faʻamaonia e se fomaʻi poʻo se fomaʻi.