Isi

Cayman cultivator mo se malo malosi

O le tagata fesoasoani a Cayman o le a fesoasoani e faʻatumu ma salu le eleele i le okesene ao le i luluina laau. O mea faʻaleleia o le tagata Farani e gaosia mea uma e faʻaogaina i afi faʻasalalau e fa-taʻavale, faʻalauteleina, ma le tele o fanua faʻaagaga. O mea fou fou ua tuʻuina atu i le maketi a Rusia, talu ai talu ai nei talu ai nei, talu mai le 2003.

Faʻamatalaga o tagata fai togafiti

Faatasi ai ma le tele o tekinolosi o le igoa e tasi, e faigata ona mafaufau i se ituaiga mai le pito sili ona lelei. E le toe faateia le tagata faʻasalalau i le tala fou. Manaomia ona taulai atu lona mafaufau. O le mea lea, e manatu i tagata e gaosi meaola peti Cayman, e tatau ona avea ma faavae o faamatalaga a le kamupanī:

  • o tagata gaosi oloa uma na tuʻuina atu i Rusia na tuʻuina atu e Caiman ma afi afi e fa-taʻavale Subaru-Robin, Kawasaki;
  • o le faʻaleleia o mea e faʻaumatia le ituaiga Razor Blade e faia i le uamea malosi;
  • faʻailoga faʻamaufaʻailoga ma le lima, faʻafetaui i le 2 vaalele;
  • faamaufaʻailogaina faʻamaufaʻailogaina i le lisiina o taimi ola, pe'ā tatau ai, faʻasolosolo, solo afi;
  • Faʻamaumauga o le Faʻaitiitiga o le Totogi Faʻatasi;
  • lautele fesoʻotaʻiga o nofoaga autu o tautua;
  • Taimi o Talosaga 5 tausaga mo le au amateurs, 3 tausaga mo polofesa.

E saʻo le vave matauina o iloiloga i luga o le meafaigaluega o lenei ituaiga i luga o faʻasalalauga faʻaoga. E tele faʻamatalaga, matou te lisiina nisi oi latou:

  1. Faatonuga na tuʻuina atu i tafaoga uma. Faʻamatalaga auiliiliga, faʻasologa ma le saogalemu. O le auala mo le galue i le metotia na misi. O i latou e vaʻavaʻai i tekinolosi mo le taimi muamua na matua mafatia lava aʻo faʻaaogaina e galulue.
  2. E seleseleina Cayman cultivators i Kaluga, o se faʻamatalaga e faʻaaogaina e le aufaʻatau.
  3. O le Cayman cultivator ma se Subaru engine e faia Iapani e maua i le Subaru EX-16 Premium series, o masini mai Saina o Subaru EP-16. Vaavaai i le mea o loʻo i luga o le ata ua fuafuaina. E tutusa le tau.
  4. Ole laiga e le talafeagai, e mafai ona e moliina le moli pe a maeʻa le tosoina o le kesi.
  5. I le taimi muamua, ina ua le mafai ona tapena, sa maua ai e le o saʻo le tu saʻo o laina.
  6. O le inisinia e manaʻomia le lelei o le suauʻu, o le gasoline Rusia mai le aufaʻatauvalea e faʻapogai ai le tele o faafitauli, ae o le malamalama e oʻo mai pe a maeʻa ona faʻamamāina le faʻaaogaina o le suauʻu ma le suauu.

E le o se lisi atoa lenei, e mautinoa lava o loʻo i ai pea faʻamatalaga, o iloiloga lelei e matua pupuu ma seasea. O le tau o le au faifaatoaga Cayman e maualuga atu i le averesi.

O le faʻamaloilo o le Subaru engine e faʻaaogaina atili le uta i le mea faigaluega. O le faʻatinoga o le masini e tuʻuina atu ma le leotele, faʻafetai i le afi. O le afi o loʻo faʻatauina i luga o se moega, o le fesoʻotaʻiga ma le kesi i lalo o se pulou fusi. E tuʻuina mai e le faifaatoʻaga Cayman mai le filifili e taʻitaʻia ai i le lala faʻamalosi. Afai o le faʻataʻitaʻiga e faʻapipiʻiina i tua, toe feliuliuaʻi, o le faʻasologa faʻasolosolo e maualuga i luga. O le pito o le aʻafia ua faʻalauteleina i tua atu o le fale, lea e mafai ai ona faʻapipiʻi ni paʻu ma uili. I le leai o se mea, o le laumei o le faila o le Cayman e le mafai ona tuʻuina atu le mumu i le fusi. Ina ia faia lenei mea, faapipii le pipii i luga o le au, faʻaaoga le vevesi. I lenei tulaga, o le maualuga o le taʻavale e suia ai le ala o le fusi o le fusi, ma e faʻaaogaina le malosi i le kesi.

O foliga vaaia o le masini e faatagaina ai le faʻaaogaina o eleele taupou ma le vaivai. Ae ui i lea, o knusi o le faifaatoaga o Cayman e le taua, o lea latou te lofituina aʻa o vao ma vao vao na fetaiai i luga o le ala e aunoa ma le talepeina.

E toetoe lava o faʻataʻitaʻiga uma e fesuisuiaʻi, lea e faʻamaonia ai le pulea lelei o vaega ma le taimi. Ae ui i lea, o faʻataʻitaʻiga mo le gaosia o eleele eleʻele ma le eleele taupou e le mafai ona mama, ma o lo latou mamafa e 46-57 kilokalama. Feʻaveaʻi taavale i taavale.

Tausiga o faifaatoʻaga

O loʻo faʻapitoa le faʻaaogaina o masini a le Caiman cultivators. E oo lava i le tausiga taimi, e mafai ona suia e le gata i mea taumafa, ae o le faʻamaeʻaina foi o otaota. Mulimuli i faatonuga mo le faʻaaogaina. Afai e mafai mo le tutoʻatasi tutoʻatasi, ona faʻaalia lea e le faatonuga le faasologa o faʻatinoga. Toe faaleleia o le tagata galue Cayman ao faagasolo le taimi o le tusi poloaiga o loʻo faʻatinoina i le nofoaga autu o tautua. O le tausiga e faia e tagata tomai faapitoa pe afai ua uma ona aveesea le iunite mai le tusi saisai. Toe faʻaleleia faleoloa ma vaega mo le toe faʻaleleia o meafaigaluega. I totonu o le initaneti o le vaega talafeagai e le o totonu i le ogatotonu, e tatau ona manaʻomia. O loʻo faʻamoemoe o loʻo i totonu o mafutaga faaleaoaoga, o vaega faʻasao mo le Cmanman cultivator o le a faʻatau atu le lelei. O iinei e mafai ona e faʻatau ai:

  • feliuliuai;
  • uili - masani, pneumatic, lugs;
  • fusipaʻu o le saʻo ma le talaaga.

O mea faʻapipiʻi mo meafaigaluega o le a faʻatau atu foi iinei. Faatasi ai ma se auala atamai, soo se galuega i totonu o le togalaau e mafai ona tele itula nai lo le tele o aso o faamalositino faaletino ma se toso ma se suo. E mafai e le suotosina ona faʻaaogaina le faʻapalaina o le sua palapala.

O le a seleseleina e Okuchnik le alalaʻau mo le totoina, i le taumafanafana o le a ia tosoina le eleele i sana ma pateta. O Razolniki o le a pasia i le va o laina, e aunoa ma le afaina o laau totoina. O ulugaliʻi ma tagata faʻapipiʻi fesoasoani o le a fesoasoani e faalautele le lautele o le faʻaaogaina o masini.

Faataitaiga o tagata gaosi oloa

E tatau ona maitauina o faʻataʻitaʻiga i le fesili e mafai ona faʻavasegaina o se tagata tomai faapitoa i tulaga o le mana ma le faʻatinoga.

O le Cmanman 50S o loʻo galue i le lona 6 i le fuataga o meafaigaluega tutusa a lenei kamupani. O le faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻiina i le engine Robin-Subaru EP16, faʻatusatusa i isi vaega, o le masini e faʻatusatusa, e mamafa le 46 kilokalama, ae aunoa ma le fesuiaiga. O lenei faʻataʻitaʻiga e le mafai ona mafai ona faʻapipiʻi masini tua i luga o le uila. O le galuega faatino e 3.7 lita. faatasi ai ma., o le voluma o le suālaʻau e 3.4 lita. O le lautele o le lautele o le 60 cm i le loloto o le 320 mm e mafai ai e le faifaatoʻaga ona totoina e oo atu i le 15 eka. O le meafaigaluega e tau 23,990 uaea, i le tau o le kamupanī.

O le galue vine Cayman 50S C2 e sili atu ona aoga. I le faʻavasegaina o faʻataʻitaʻiga o lana kamupani, na ia faia se tulaga maualuga. E ese mai le faʻataʻitaʻiga talu ai le ono mafai ona fesuiaʻi.

Faatasi ai ma le tutusa o faailo o le malosiaga, o le agai i tua e maua ai se toomaga taua i le pulega. O faʻataʻitaʻiga mai le kesi e mafai ai ona e faʻaoga le pito i tua ma faapipii le suotosina i totonu o le pusa i le tagata e seleseleina le pateta. O le tau o le galue vine e 28,990 ruuga.

Naʻo se tasi o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o le au faifaatoʻaga - Cayman 60S D2, ua faʻapipiʻiina ma se mea e faʻaaoga ai le afi. O le tagata taaalo e faigofie ona gaosia le palapala ma le 90 cm.

Ina ia ave le iunite atoa i lona loloto, o le iunite o le a manaomia ai le 2 auala. O le taimi muamua o le a ia gauia ai le pulou 15 cm le loloto, o le taimi lona lua o le a ia suatia ai le 32 cm.

O mea uma e faʻapipiʻi i le masini e mafai. O le gaioiga pneumatic e mafai ai e oe ona faigofie ona suia ni togi. O le iunite e mamafa le 57 kilokalama, e tau 33,990 ru.

O loʻo i ai foi Vario 60S TWK sili atu malosi, Quatro Junior V2 60S TWK + tagata faifaatoaga i le laina, o loʻo galulue i luga o le masini lava e tasi, ae o loʻo i ai se isi vailaʻau eletise. O nofoa faʻataʻavaleina e 2 faʻasolosolo i luma ma toe fesuiaʻi. Ma o lenei mea e mafai ai ona e faʻaogaina le pito i luma ma tua o pou, faʻagasologa e oʻo atu i le 30 eka o fanua. O oloa e tusa ma le 72, 75 kilokalama, tau 37, 44 afe rubles.