Fale taumafanafana

O le tagata e ona fualaau faisua mai Saina e faigofie ma aoga

Maʻeu le tele o faʻasalaga ma galuega mamafa o loʻo faʻaalia e le talimalo fualaau faisua. Ae maise lava pe afai e tatau ona e faia i le sao e mafai ai. E tusa lava po o le a le faigata o lona taumafai, e le mafai ona faʻaaogaina fasi pepa ma le leaga. Ae ui i lea, o se tagata iloga fualaau fualaau aina mai Saina o le a fesoasoani ia te oe e faamaea vave le galuega, faigofie ma sili atu ona lelei.

Fusi ma fiafia i le masani

O meafaigaluega faʻapipiʻi matagofie e faʻaaogaina i palasitika laititi. E ui o le "tigā" e matua manifinifi, ae o loʻo i ai pea le tulaga gafatia tulaga ese. O nisi latou te matauina ona o lenei mea, o le slicing process atonu e le faigofie.

O faʻamau i luga o le au e faia i le 'apamemea e leai ni' apamemea ma o se ipu tuʻu. O le lautele lautele e fetaui lelei i le alofilima o lou lima. O isi uiga o lē e umia e aofia ai:

  1. Numera o vaega. Le mafai ona tipi le fualaau faisua i le 8 vaega.
  2. Toto le oti. O le lobule e 8-10 mm le uumi.
  3. Maea mama. O le oloa e fetaui lelei i le afa ma e le seʻe i luga ia i latou.
  4. O le uluai mamanu. I luga o le tasi itu o lima o le tongs o loʻo tuʻuina atu e avea o se laulau ma se clothespin.

Faafetai i le faavae palasitika, o le a le mafai ona faʻamalosia le mea. I le taimi lava e tasi, o le le fiafia i le taimi mulimuli o le uamea o le a le faʻaleagaina ai le faʻapitoa o le ipu. E masani ona tupu lenei mea pe a faʻaaoga se tagata e faʻapipiʻi.

E ui i lea, e taua le malamalama o tomato tele ma apu o le a le ulu atu i le tatalaina o le masini. O le mea lea, e tatau ona vaevaeina i le afa. E le gata i lea, e faigata tele ona taofi pateta ma lemoni i totonu ia i latou, aua o fevaevaeaʻiga e sili ona mole. Afai o le tipi e le vave tele, ona faʻatautaia lea e le kuka.

Isi tusi talosaga

E mafai ona e faʻaaogaina se fualaau fualaau aina mai Saina e le gata mo le kukaina o fualaʻau ma fualaʻau. E tele taimi e le mafai ai ona faia e pisinisi pisinisi e aunoa ma se tolu lima. E masani ona manaʻomia e le taulaʻi le faʻapipiʻi ma le faʻaeteete le keke keke i luga o se pepa tao. Afai e te faia i le lima, ona mafai lea ona e faʻaaogaina se mea lauiloa i le lumanaʻi. Ma faʻatasi ai ma le fesoasoani a nei kopa pepa e faigofie tele le faia o le taualumaga e aunoa ma ni faaletonu. Ae ui i lea, e sili atu le efuefu o fusi i le falaoamata ina ia le pipii le paluga.

I se isi tulaga, o le tagata o loʻo umia e faigofie ona aveese faʻamafanafana vevela mai le ogaumu. O tamatamailima o loʻo faʻaogaina meaʻai e tumau pea le leai o se meaʻai, e pei foi ona faia e lana meaʻai.

O fea e aoga ai le faʻatau o se oloa faʻapitoa? E fa afe poloaiga e faailoa ai e sili atu ona lelei le faʻatau o oloa i luga o le site o le AliExpress. O le tau faʻatatau (pe a faʻatalanoaina le tele o faʻatau) e 82 ru. E le gata i lea, o loʻo i ai pea se faiga o faʻalauiloa ma le valea. I faleoloa masani, o mea faʻapitoa e sili atu ona taugata - mai 490 rubles.