Fale taumafanafana

Faufautua lima mo le fai togalaau - meafaigaluega taua

O le a le mea e gaosi ai le tusi? O se masini lenei mo le faʻaleleia o le eleele ma le fesoasoani o masini masini ma le malosi o lima. E ese le eseesega o le galuega o le tausiga o moega ma fugalaau mo togalaau, e tele foi meafaigaluega na e faia e oe lava ia ma i se ala gaosi oloa. E manatu e avea ma tagata atinaʻe mo le faʻaaogaina o le eleele i mea e gaosi ai le eleele, ma se puʻeina e le sili atu i le 20 cm, i luga o se lima uumi poʻo le pupuu.

Aisea e manaomia ai le au faifaatoʻaga

E oo lava i le vaega sili ona tekinolosi o le a le lelei ona teuteuina sei vagana ua i ai se lima o se tagata ma se mea vaapiapi e pasia ai, lea e tatalaina ai le eleele i autafa o laau ma fugalaau, e momotu ai le palapala palapala ma faapupula, ma maligi aʻa o vao. O lenei meafaigaluega ua taua o se tagata e galueaiina le tusi lesona ma lona faamoemoega:

  • vaʻaia le eleele, faʻafefe ese mai le mea palapalū ma faʻapipiʻi i le okesene o le ea;
  • vavae tipi mo le totoina, ona fufuluina lea o le totoina;
  • lafoaia laau totoina o le vao vao;
  • faia le faʻamamaina o le luga ma le malepelepe - ia tanu.

E le o galuega uma nei a le au faifaatoʻaga. O se mea faigaluega i se mea faigofie, o nisi taimi ma ni manoa ma se uili, e faʻaaogaina mo le faʻaleleia o le fanua faatasi ai ma tagata faʻatoʻaga i le eletise eletise poʻo le gaosiga.

Eseesega o tino faigaluega o tagata atinaʻe

O le faʻaaogaina i taimi uma o se tagata e galueaiina le tusi lesona mo le tuʻuina atu, e pei o le ata.

Faatasi ai ma le tele o ituaiga ma le tele o mea faigaluega, ua vaevaeina i ni ituaiga e tusa ai ma foliga ma galuega a le tino galue. O le mea lea, o fagu ma nifo fagu, faʻamalo o aʻa o le vinegrass i luga ia i latou lava, na faia talu ai nei lava, ma taʻua o le "Tornado" mo le aʻafiaga o le tetee atu i mea leaga.

O mea faigaluega fou, e mafai e se tasi ona vaʻai le vaʻaia o le fomai o Fokin, faʻatasi ai ma le faʻamalosia o le faʻaaogaina o se mea laititi vaʻavaʻa. E i ai o latou manoa faitofa, o le fetuunaiga fetu mo le galuega, ma e mafai ona 'aveʻesea se vao mai se mea vaapiapi. O le faʻaogaina o ia ituaiga atinaʻe - pololniks e seleseleina aʻa i le loloto ma aua neʻi faʻafefeteina le pito i luga, puipui le mulch i luga. O le aufaigaluega o lima, e ese mai ai, e manaʻomia mo le tatalaina o le pito i luga.

O loʻo faʻaaogaina le faʻaogaina o le Rotary for loosening, weeding. E lelei tele, e manaʻomia sina taumafaiga e faʻatonu le faʻaipoipo. O faʻataʻitaʻiga i luga o luga o luga o pou faʻasalalau e sili atu ona lelei, e masani ona faʻapipiʻiina i luga o mea faʻanoanoa ma uili lima.

O le mea lea, i le tulaga o se tino faigaluega, e vaevaeina le au galue vine;

  • vaalele vaalele ma faamaupito;
  • uʻu, ma se faʻamaʻupega, mafolafola ma le uʻamea, mai le tasi e oʻo i le 7 sooga;
  • solo, ma se seti o fetu e taamilo;
  • laina saʻo i luga o le laina i luga - e pei o se meafaigaluega.

O nisi faʻataʻitaʻiga e tuʻufaʻatasia ai ni galuega se lua, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tagata faufautua faʻasolosolo mataʻitusi ma se tagata faila.

O le tagata lauiloa o le fualaau faasaina EM-1 Baikal mo le faaleleia atili o le palapala, na faia ai se meafaigaluega mo le galue. Lamellar cut cuts of various broads gathered in set. O la latou eseesega o le faʻamalosi lea o le itu i itu uma e lua ma le lua gaioiga galue. O lima mo nei vaeluaga vaalele e filifilia eseese. O le sini o le tipiina o aʻa i vao, lea e mulimuli ane faʻaumatia ai meaola ninii lelei.

Soo se miti o le mafanafana o loʻo i ai le meafaigaluega saʻo i le lima. O le mea lea, ua faʻatau mai, ma fatuina a latou lava mamanu e faʻavae i luga o fomu lauiloa, ae o le suia o le tele, maualuga o le au, le lautele o le uʻamea.

E faʻapefea ona e faia se tusi taʻavale lima i ou lava lima

E mafai e tagata uma ona tuʻu se paso i luga o le au. Matou te ofoina atu e fausia se lima gaosi lima i ou lava lima mai se uila viliva ma auala lelei. O le uili e sili ona lelei mai se uila femalagaaʻi talavou ma se lautele lautele. E naʻo le uili mua ma le vavae e faʻaaoga. O le galuega galue i luga o le faʻavaa e mafai ona faia i soo se auala - o ni nifo i totonu o laina 2, asterisks poʻo se laulau faʻamafola. O le mea autu lava, i totonu o se mea e faia ai le tusi lesona a le fale, e tatau ona malosi le faʻapipiʻiina o faʻamalosi, sooga ma togi na faia i se mea faigofie poʻo le fafie. Nai lo o le fafie, e mafai ona e faʻaaogaina faʻamalama uila e faia i uʻamea e leai se paʻu. O le fafie faigofie ma faʻapitoa e taua tele mo le faʻaogaina o avanoa lautele, laina o laau.

O le isi mea faʻaaoga lelei lima o le a avea ma se tagata e faia le suiga i le tusi lesona. O pito taua i le ata:

  • elemene galue o se mea faʻapitoa poʻo se vaʻa - 1;
  • pou mo le faapipiiina o laʻau e galue ai - 2;
  • togavao mo le aoina o le nato - 3;
  • fesoʻotaʻi faʻamalosi, tetele ma laiti - 5, 4;
  • se 'auʻau faʻapipiʻi e alu i totonu o le paipa ma fesoʻotaʻi i le auala o loʻo felafoaʻi - 6.7, 8.

O vaʻavaʻa e faʻapitoa, e faia i luga o le faʻatulagaga. Ae faatasi ai ma le manuia e tasi e mafai ona e faʻaogaina le tusi "puipui", faatasi ai ma la latou fesoasoani e faʻapotopoto le tino galue. Se faʻamatalaga auʻiliʻili o se tagata gaosi lima tusi i ou lava lima e fesoasoani ai ia te oe.

Faatasi ai ma mamanu o mea e gaosia i le fale, o loʻo i ai ni poloka poloka sologa lelei na fausia i luga o le faavae o chainsaws ma isi masini afi. O le taua o nei masini e faia ile fale mo lē e ona o le faʻaaogaina lea o meafaigaluega faʻaleleia ma faia se mea faigaluega mo ona manaʻoga. I le isi itu, o le tau o faʻataʻitaʻiga o falemaʻi e le faatagaina ai oe i taimi uma e faʻatau se faifaatoʻaga mai se faletusi lauiloa taʻutaʻua. E faʻapefea se isi mea e mafai ona e faʻapotopotoina se lima e galue ai lima, ma matamata i le vitio:

Feiloai i le gaosi oloa ua faia

Afai e le maua e le faifaatoaga le avanoa e fatu ai se fesoasoani aoga taugofie, na faia e le enisinia o Ukrainia. A aunoa ma se afi, faatasi ai ma se uili ma lima, o se mamanu faigofie e faigofie ai ona galue i luga o le upega tafailagi. O se tasi o le 6 galuega iunite o loʻo faʻapipiʻi i le sola. O le mea lea, o le masini e taʻua o le faʻalauteleina o tusi lesona lautele Digger 6 i le 1.

O le masini e mamafa le 9.5 kilokalama, o le tagofia lelei, o lima o tamaʻitaʻi e mafai ona faigofie ona feagai ma le galue vine. O faʻamatalaga o loʻo faʻaalia i le ata o loʻo suitulaga i mea faigaluega:

  1. Okuchnik, o le meafaigaluega autu e galue ai. O le suaina o le pateta, o le patipati pateta ua uma ona faia ma le fesoasoani a se tagata sulu. Ae ua suia i totonu o le pusa e se faifaatoaga faila, lea e faia ai le galuega tutusa e pei o le sulu.
  2. O se mea faʻamaʻoti faʻamaʻi faʻatasi ma ni naifi mafiafia e selesele ai aʻa o vao leaga e mafai ona fetuunai i le lautele o laina ma laau totō.
  3. O le vaʻaia laina vaʻaia e faʻaaogaina mo le tatalaina, tipi vao. O lenei meafaigaluega e fetuʻunaʻi ai le faʻasolosolo ma faʻaitiitia le loloto i le eleele.
  4. E i ai se suotosina, e galue mo le seleseleina o meaʻai pe a lūlū fatu i le eleele.
  5. Tatalo le eleele pe a faʻafefeteina i le asterisks, o loʻo maua i totonu o le pusa.
  6. O le seti o loʻo i ai se faʻailoga, ma o se faailoga i totonu o le pusa. E faʻaaoga le nato i le fatu.

O le mamanu o fale gaosi oloa e le taofia ai le galue i vaega mamafa o le susunuina. O le mea lea, i iloiloga o matai o loʻo i ai fautuaga e faʻamalosia ai le uʻamea faʻataʻavalevale ma faʻamalosi lima ma ni tagata faimalaga se toʻalua. O lima e manaʻomia ona faʻalauteleina ma faʻaleleia atili.

E aoga le gauai atu i le mamanu a le pule a Vinnitsa. Na taʻua e aunoa ma ni fugalaau - Faufautua o le tusi lesona "Universal 5 in 1 Excavator." O le tau e totogi ai le 450 hryvnias, i le faaliliuga i le tupe Rusia 3000 rubles.

O mea nei e mafai ona faʻatulagaina faʻaopoopo i luga o le faʻavae faʻavae:

  • lapoʻa;
  • vaeluaga o vaeluaga;
  • se moa ma se faailoga;
  • se afu;
  • tagata galue vine.

O le iʻuga, o loʻo i ai se faʻavaa e iai le tele o le 64x30x30 cm ma se faʻaopoopoga. O se meafaigaluega mataʻutia o le a avea ma fesoasoani fesoasoani i le totoina ma le tolotolo, veleina ma le tatalaina o le togalaau.

Matou te faʻaaogaina le mauaina o fualaau aina ma le galue malosi. O mataupu faavae o togafiti faʻatamaoaigaina o loʻo fautua mai se isi mea. Aua nei eliina le eleele e le talafeagai, o lenei mea ua solia ai lona fausaga. Aua le tatalaina le pito i luga e sili atu i le 5 cm mo le mafuaʻaga lava e tasi. Aua nei vele le moega seia oo i le vao mulimuli. E tele atu ma sili atu le mulch o le palapala ma fualaʻau aoga i totonu. O le a sili atu le faigofie o le galue, ma le seleselega atili.

O se vaalele vaalele o le a faamamaina le vaega pito i luga o vao, tipiina aʻa ma o le a taʻavale le uʻu i se u. Ina ia totoina le eleele, fafagaina le ea, o loʻo i ai se galue vine ma se tagata galue. O le a latou faʻaumatia le mea e pala pe a uma ona faʻasusu pe timu. O faailoga o loʻo aofia i totonu o le pusa fesoasoani o le a fesoasoani ia te oe e fetuunai le lautele lautele o le fausaga. O le suōlaʻau ma le uʻamea o mea e manaʻomia e faʻaaogaina punavai.

O le tagata fai tusi o loʻo aofia ai vaega na faia i le maualuga o le uʻamea. O se faʻatalosaga malosi e faʻasalalau e fuafua ai le loloto o le galue. E faigofie avanoa mo le pulega ma malosi. O le seti o mea faigaluega e sili ona lelei, ma o le telē e pei o le a alu atu le fai vine i soʻo se mea.