Meaai

Laumagofie Vaimama Ham Soup

O le suamalie suamalie ma le ham, o se fua faigofie lea o le a usitaʻi i se tagata e leai se poto masani i mataupu o le kuka. O meaʻai mo tamaloloa i le umukuka e masani ona masani ai (ou te le amanaiaina le afa malosi o tagata soifua, oe fiafia i le kuka i le fale-matata faʻafesa).

Ham Vegetable Soup

Mo le faigofie, o vaega o le fua mo le kuka suamalie ma le ham ua faʻaalia i fasipepa. Filifili fualaʻau tele-fualaʻau ina ia le faʻafefe ai le paleni. Nai lo o pateta araisa, e mafai ona e faʻaaogaina falaoa laititi, ma sui le paʻu i le kuka kuka ma le kuka. Faʻataʻitaʻiga, tuʻufaʻatasia mea e fai i lau oe lava auala - o le a ese oe ma, ou te mautinoa, suamalie suamalie!

Na ou lomia lenei fua i luga o se lomitusi lanu. O nisi taimi, pe a leai se taimi e sauni ai le 'aiga o le afiafi, ou te alu e galue, ou te faapipiiina le fua mo le sua o fualaau suamalie ma se maneta i le pusaaisa, ona i ai lea i le afiafi se vaega o se suamalie suamalie na saunia e se tamaloa i le umukuka.

  • Taimi e kuka ai: 30 minute
  • Auaunaga Per Container: 2

Meaʻai mo le Faʻaaogaina o le Ham Vegetable Soup:

  • 1 lapisi tele;
  • 1 kalama;
  • 1 patato;
  • 1 le ipu tipi tilati tipi;
  • 1 talo o le kālele;
  • 1 2 pi o le chili pepa;
  • 1/2 ipu araisa;
  • 1 bouillon cube;
  • 200 g ham;
  • pata ma fualaʻau manogi;
  • pepa uliuli, fasi paprika, masima, vai.

Le auala e faʻavela ai soupisi fuamoa ma ham

I totonu o se tamai launiu, sasaa se sipuni sipuni o le suauu manogi le lelei, faaopoopo se sipuni sipuni o le pata.

Faʻasalaina lelei le 'aniani ma le kalakeke. Muamua, tatou te lafoina le kelati olo i totonu o le suauu vevela, pe a mavae ni nai sekone - aniani. Fafasi fualaʻau ma se pine o le masima, fuga, faʻamalosi, mo ni nai minute.

Umu aniani ma le kalani i totonu o se pusa

O le isi, faaopoopo i ai le afa o le pipi tilati, faʻasala i ni mama, i le palupaʻu, sasaa le 1/2 teaspoon o fasi keke paprika ma le pepa mea uma ma pepa lanu uliuli fou. Fuga mo le 1-2 minute e tu i fafo le manogi o mea manogi.

Faʻaopopo le afa o le tilotiki, paprika ma le pepa uliuli i le pito i tua

Matou te vaneina le kāloti, faʻamaʻu i luga o se mea laulauina pe faʻafefiloi i totonu o se pusa. Togi le kāloti i totonu o le paluga, tao faʻatasi uma mo le 5 minute. I le taimi lea, o kāloti o le a faʻaititia le siʻitia e tusa ma le afa.

Faʻaopopo le koko tilati i le kuka

Ona matou auina atu lea o kapeti lelei ma kapoti tototi tototi i le pusa. E mafai ona suia le kāpeti paepae i le failaʻau poʻo le pulupulu o Brussels. Mo le lua vaega o le sua, 100-150 g o soo se ituaiga o kapisi ua lava.

Faʻaopopo le kapisi gaosi ma fatulaʻau kuka

O le taimi nei ia sasaa le afa afa o lapisi laisi i luga o fualaau faisua ma faʻaopopo se pusa o fasi moa. Fuʻu le susu i ou lima i totonu o pusa.

Faʻaopopo le suka ma le bouillon cube i le pipi

Sasaa mea o loʻo i totonu o le pusapaʻu ma vai malulu malulu. O lenei aofaiga o mea aoga o le a manaʻomia pe tusa o le 1-1.2 lita o le vai.

I le maualuga o le vevela, aumai le supa i se vevela. Cook mo le 25 minute ile vevela vevela. O lea e le mafai e le susu ona kuka, tapuni le ufi ma se tapuni. I le faaiuga o le kuka, faaopoopo i ai sina masima ma se pine o sugar granulated e faapaleni ai meaʻai.

Sasaa le vai malulu, aumai le supa i se mea vevela. Cook mo le 25 minute ile vevela vevela.

Sa matou tipi le ham i totonu o poloka 1x1 centimita le tele. Liligi le sua i luga o papatusi, faaopoopo le fasipolo, taimi ma le kulimi kirimoli ma le pepa.

Liligi le sua i totonu o papatusi, faaopoopo le fasilaʻau. Taimi ma le kulimi ma le pepa

O le suamalie suamalie ma le ham e vave ona auauna atu i le laulau. Le fiafia tele! Kuki vave ma faigofie meaai vave!

Ham Vegetable Soup

O le kuka o le kuka a Sam e saunia e tusa ai ma lenei fua e matua mafiafia ma faamalieina. E le mafai ona kuka le ipu lona lua.