Fale taumafanafana

Grundfos Pumping Station

Grundfos pump station o se oloa a le kamupani o le igoa tutusa mai Siamani. O le pule a le kamupanī e maualuga, o le manaoga mo oloa o le 50% o manaoga o le lalolagi. Faatasi ai ma le maua pea o oloa maualuga, e tatalaina e le kamupani lālā. O a latou oloa e fesuisuiai i foliga feʻaʻei le itulagi. I Rusia, o le paranesi o loʻo galulue i Istra, o le maualuga o nofoaga o le pumping o Grundfos o loʻo pulea e tagata tomai faapitoa mai Siamani. Faatasi ai ma le faʻatuatuaina maualuga, e faʻatau atu masini i se tau taugofie.

Le tele o nofoaga e pamu ai le gaosiga Siamani

O loʻo faʻaaogaina le faʻaaogaina o pumping i totonu o le vai mo le faʻaaogaina o fale ma faʻalauiloaina:

  1. O le afi e faʻamamaina nofoaga e fai ai le pamu e faʻaalia i le maualuga ma le maualuga o le mamafa.
  2. Grundfos fale faʻamalosi fale e faʻaaogaina i fale tumaoti. Latou te faʻatusatusa ma filemu.
  3. Ole faʻaleleia o nofoaga o pamu e faʻaaogaina i alavai lautele ma pisinisi. Ua taʻua i latou o le eletise lona lua.

Soo se lisi o lisiina o meafaigaluega o loʻo tuʻuina atu i mamanu eseese, e fetaui ma nisi galuega. Ua faafaigofie e le kamupanī le faapipiiina o meafaigaluega i le tele e mafai ai. O se tagata e leai se poto masani i le mafanafana e mafai ona taulimaina le faʻapipiʻi, mulimuli i faatonuga mo le tausiga o le nofoaga o le pamu o Grundfos.

Grundfos oloa faʻatulagaina

O le mea sili lava, o le manaʻoga mo masini a se tagata gaosi lauiloa i le lalolagi. E manaʻomia ai pamu mo le faʻavaivai, e faʻatele ai le mamafa i faiga e mamao ese mai punavai. E mafai e le tagata faʻaaoga ona filifili meafaigaluega mo le faʻaleleia o le vai poʻo le suavai.

O se vaega o le gaosiga o nofoaga e teu ai le fale, o se faʻatulagaina lelei lea o faʻasologa e fai ai se polokalama se tasi. O le mataupu mai le sila faapitoa e puipuia ai le tino galue. O le faʻalavelave e mafai ona pamu vai mai vaipanoa avanoa, vaieli ma taʻavale. MQ, JPB series ua atiae e tusa ai ma tekonolosi a le kamupani, ae o lala e na o la latou eria e maua, e aunoa ma le aia tatau e auina atu i fafo.

JP Pump Series

O le faasologa o le JP o loʻo faʻatusalia ai pamu faʻafouina faʻafouina o centopuga e faʻapipiʻiina ai le faʻaputuina o le pusa o le JP Booster Grundfos. Faʻamumu i se pamu o loʻo i ai se tane faʻapitoa vaʻavaʻai ma se gafatia e 24-60 lita, faʻalagolago i le faʻatinoga. O le sili o le faʻaleleia o le eletise o se eletise-type, o loʻo tuʻuina mai ai vai mai vai matala ma vaituloto.

O le tui e faʻaleleia ai le vai mai le loloto o le 25 mita, ae o le afi o loʻo i luga o le fogaeleele, ma o le mea faʻaleleia ua tuʻuina atu i le vaieli. I le taimi lava lea e tasi, e toetoe lava leai se leoa o le tino.

O le sili ona lauiloa o lenei faasologa o meafaigaluega o loʻo i ai le telefoni tuʻuina o JP Basic 3pt. O le pamu o le tagata lava ia ma se mea e tosoina ai le eletise o loʻo i ai le fua faatatau sili ona maualuga o tau o pamu uma a le kamupani. Maualuga maualuga, 3.6 i. m / h, ulu 47 m o le vai. Art. ma se faʻamaumauga o meaola e faʻamalamalamaina le manaʻoga mo masini. I le taimi o le taotoga, o le pamu e maua ai le vai e tumu i le ea, ae le faʻaitiitia ai le faʻatinoga. O le tele o taimi, o le pamu e faʻaaoga i totonu o pitonuʻu a le tagata lava ia.

O le Grundfos Hydrojet JP Series e matua malosi lava. O le faʻamalosi faʻamaʻi e faia i fafo ma faia i fafo ma totonu. O le faʻalagolago i le masini komepiuta e taʻitaʻia ai le faʻagasologa i se tulaga tau le tamaoaiga. Faʻatasi ai ma se tafe umi o le vai, ua uma ona tape le pamu.

E fufulu le pamu i le fatuina o se mamafa o le 5 po o le 6 o 'ea i totonu o le tino. O loʻo faʻatulagaina le tuʻufaʻatasiga i tane ma paʻu-ituaiga-maa o eseese gafatia. O le grundfos hydroijet jp5 pamu faʻaputu mo fale nofofale ua faʻapipiʻiina i le 24 lita. Ae o le faiga lea e faʻaaogaina ai le kamupanuka faʻapitoa i le gaosiga o le 60 lita e sili atu le faʻamalosiina o tafaoga. Faatasi ai ma le malosi o le 0.75 kW, o le pamu o loo i ai se mamafa o le 43 m ma tau e 13800 rubles.

MQ pamu

Pamu ua maeʻa faʻatasi ma tane tanifa e fai ma sui o le tele o laina mo le faʻaaogaina o fale. E vavaeeseina le tane vai i se membrane membrane. I le tasi vaega o le vai, i le isi, o le ea e maua i lalo o le mamafa. O se taunuuga, o le mamafa o le vai o le a tumau pea le mausalī, ma o le pamu e itiiti lava le mauaina o se poloaiga amata. O meafaigaluega e gaosia ma e aunoa ma se tane vaʻalele.

O le gaosiga mq 3-45 pamu faʻapipiʻi e galue ma se tane e teu ai le tanifa. O le tino e mafua ai le mamafa o le maualuga i le 4.5 bar po o le 45 m o le vai. Art. Faʻatulagaina le faʻaleleia o le suavai o fale tumaoti. E mafai ona faʻaaogaina le masini e avea o se faʻamalosi. O le gaosiga o le masini e 3 kupita mita / itula. O le tino e amataina ai le loloto o le 8 mita. O le mamafa o le pamu e 13 kilokalama. O le pamu e 35-35 mita o le vai, 35 mita o le koluma vai, ei ai uiga tutusa.

Mo le faʻaogaina o nei nofoaga faʻamalosi faapitoa, o le mamafa o le mamafa e taua tele. O loʻo faʻagaoioi lelei masini i le voltage o le 220-240 V, i isi nofoaga o le a toilalo ai le pamu. Mo le saogalemu o meafaigaluega, e tatau ona faʻaaogaina le faʻamautuina o le eletise. Mo se mea e le masani ai, o loʻo faʻaaogaina se tane faʻapipiʻi.

Eseesega o eletise o le pumping o Grundfos e faʻaaogaina i alamanuia

O afi e faʻamau ai afi o vai ma faʻafesoʻotaʻi eletise. Le ituaiga pamu Grundfos Hydro MX e silia ma le 60 faataitaiga. Meafaigaluega e mafai ona filifilia mo ituaiga afi faʻaaogaina moli:

  • fuaina o oloa - 1,1- 55 kW, faʻatasi ai ma se masini amata amata;
  • gaosia - e oo atu i le 120 kupita mita / itula;
  • ulu - 145 m.

Grunfos nofoaga e pamu ai fale e mafai ai ona fafaga fafasi o le meafaigaluega autu lea i le afi e faʻaaogaina mea faʻapipiʻi. O ia faiga e taugofie, mai le 882 afe rubles.

Grundfos Hydro booster nofoaga e faʻalauiloa ai se ituaiga masini fou. Ua faʻaaogaina nofoaga e faʻateleina ai le mamafa i totonu o le faiga o paipa. O Grundfos Hydro 2000 eletise faʻamalosi e manaʻomia i totonu o vaega o alamanuia lautele. O le nofoaga e laʻititi, o loʻo galue i le taimi faʻapitoa, e liliu pe a faʻaitiitia le mamafa o le tino. O le faʻapipiʻi faʻatulagaga e iai faʻamatalaga faʻapitoa:

  • gaosia - 600 kupita mita m / itula;
  • ulu - 144 mita;
  • maualuga le taumafataga o le vevela - +70 C;
  • mamafa mamafa - 16 pa.

O le pamu e mafai ona faʻapipiʻiina i le faʻavelaina o le tino.

O le gaosiga e tuʻuina atu e le gata i luga o meafaigaluega, ae o loʻo tuʻuina atu ai foʻi nofoaga e teu ai. O lo latou tau e sili atu le maualuga, ae o faiga e sili ona talitonuina i le faʻaaogaina.

Faʻamatalaga i luga o le galuega o le faʻamalosiina o nofoaga "Grunfos"

Ae e te leʻi faatauina ni mea taugata, e tatau ona e vaʻavaʻai i iloiloga ma saili manatu o tagata faʻaoga. Matou te faʻalauiloaina nisi oi latou.

Sergey mai Iukureini:

Ua ou faaaogaina le nofoaga talu mai le 2013. Ua faamalieina au i le masini. Pump station MQ 3-35 mo le tuuina atu o le mea saʻo. O le faʻafitauli o le le pamuina o vai palapala. Aʻo leʻi faʻapipiʻi le pamu, e tatau ona pamuina se vaieli fou i se mea e leai se mea e gaosia. O se upega puipui e tatau ona tuʻu i luga o le inleteti. Afai o le tagata o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le faʻaleleia o le tafe e faʻafefe le oneone, o le a faʻaitiitia le faiga. Ou te faaaogaina ma fautuaina isi.

Vladimir Nizhny Novgorod:

Pump station grundfos JP Basic 3pt, i le faʻaaogaina 2 tausaga.

Faʻapitoa: fonotaga maualuga, faʻasoa malosi, faʻamaualuga.

Faʻafitauli; pe a maeʻa le paʻu mo ni nai aso, o le vai i totonu o le mea e uʻamea ai le uʻamea e pala.

E leai ni faʻamatalaga. Faʻaaogaina i le taimi faʻapitoa. Ina ua mavae le gau o le pulumu i le sogasoga, o le pamu na pamuina le tele o le ea, ma tosoina ma faamau le suauu suauu. Tuu le isi, e aoga.