Fugalaau

Tauvaga: Tuputupu ae o Heichera mai Seeds

O lenei galuega na auai i le tauvaga "Ua manumalo loʻu taumafanafana."
  • Faʻasalauina e: Татьяна
  • Itumalo: Petropavlovsk-Kamchatsky

O fualaau o Heichera ua faatauina atu, sa ou taumafai e totoina. Ou te fiafia i tamaʻi mumu mūmū faʻatasi ma le faʻamamā mama. I le faaopoopo atu i ai, e manaia ma e lelei le taumalulu, ae le o se taimi umi, pe a fai o le ua o le ua na teu mo le taumalulu. I le tausaga muamua, sa ou totoina fatu i totonu o se atigipusa mai se doshirak ia Fepuari, ufiufi i le afifi, ona togi ai lea. O le tausaga lenei, na ou manatua ai oʻu toilalo talu ai, na ou totoina i latou ia Novema i luga o fualaau o peat "Gilly". O fualaau e matua gafatia le leai o se malamalama. Malu na faʻaalia i luga o ni papa, na ou liligi atu i se vaifofo o le phytosporin. Seʻia oʻo i le 3-4 lomiga moni na aliali mai, e leʻi paʻu, talu ai ua maliu le maʻi ua leva ona maʻi pe ua maʻi. Ona ia toe saunia lea o fualaau oona ma geykhera o nonofo i totonu, ma nofo i nai vaega i luga o fualaau. O le sao o le ola e toetoe lava 100%, e tusa lava pe faʻapena ona faʻaalia pe faaleagaina le aʻa.

Ina ua tupu lau laau ma ua aʻafia ai aʻa i papa, ma (o maa) na ola faatasi faatasi, sa ou faapipiiina (seedlings) faatasi ai ma laulau i totonu o fagu suamalie ma palapala.

Mo le tele o vaega, o le ashara na liua i le mumu, ae o ata faataitai foi na oʻo mai.
Ou te fiafia ia te ia na ou tuua ai ni mea laiti se 2 i le fale e pei o fugalaau i totonu. E matua gafatia ai le ea mago ma leai se malamalama. E pei ona mafai ona e vaʻai i luga o lanu lanumeamata,

Ata 1 Ata 2Ata 3, Ata 4 Ata 5

ma o lenei Fepuari 27.