O le togalaau

Paleni paleni ma saogalemu saogalemu pito i luga mo laau uma - Aliia fugalaau

E pei ona e iloa, ina ia maua fua maualuga, e manaʻomia ona faʻamaʻaina moega. O le mea sili ona lelei o le faʻasusu o mea faʻale-natura masani lea, e aofia ai le faapalaga ma le fafie. Ae e le o avanoa uma. I lenei tulaga, e mafai ona fesoasoani le fomaʻi o Sarai, i le i ai o se mea tulaga ese o vaega e lua - minerale faʻamalolo ma mea taumafa. O mea gaosi i totonu o lenei atunuʻu ua filifilia ina ia maua e laau i le vaitau atoa o le tuputupu aʻe mea uma e tatau ai mo le televave o le tuputupu ae ma le tele o fua. I le taimi lava e tasi, e mafai e le tagata fai togalaau ona mautinoa o le a le sili atu le tele o mea o loʻo iai i totonu o fualaau aina ma fualaʻau.

Tatala aisa

O mea faʻamalosi, o vaega ia o le faʻamafanafanaina a Sarai, o le faavae lea o humus - o se vaega lelei o eleele. O loʻo i ai i latou i le tele o mea e faʻaumatia ai mea faʻalapotopotoga. O le suamalie o le tuufaatasiga macromolecular faatasi ai ma le maualuga o meaola ola. O le mea moni, oi latou o mea e masani ai. Ua leva ona faamaonia e saienitisi e faapea, o le faʻaaogaina o le fugalaau a Sarai e mafai ona:

  • faʻateleina le fatuina o fatu;
  • faaleleia le tuputupu ae o laau;
  • siitia le fua o so o se fualaau aina;
  • faateleina lo latou tetee atu i faamai sili ona taatele;
  • faateleina le tetee i le maualalo o le vevela, ma faʻalauteleina ai le vaitau tuputupu aʻe.

Ina ia ausia se aafiaga sili atu, o vaega o minerale e faaopoopo i le eleele o Sarai - nitrogen, phosphorus ma le potassium.

O le mea e maua mai ai meaʻai-minerale o loʻo i ai se tulaga paleni e mafai ai ona e faʻaaogaina i le vaitau o le tuputupu ae - mai le fatuina o le fatu i le seleseleina o luga i le faʻapala.

Sei o tatou iloiloina atili auiliiliga pe faʻapefea ona faʻaaogaina lelei ia tuusaunisi Kuznetsov.

Faʻamaumauga o le faʻatagaina o oloa ma metotia faʻaaoga

Mo le faigofie o le faʻaaogaina, e tele ituaiga o meaʻai o loʻo maua.

Gumi-20 Taavaletoso faia mo fualaau aina uma i le fua faatatau o le 0.5 l i le tasi ma le afa selau i le taimi o le fausiaina. Faaaoga 1-2 taimi i le vaitau. I totonu foi o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le faʻaleleia o fatu o le totoina o pateta

Saini-20M Rich. O fualaau faisua, vine, greens e aofia ai le 2% o le nitrogen ma le phosphorus, 3% le potassium, 11 elemene elemene i le faigofie faigofie digestible ma le phytosporin-M. Sa talafeagai ia Suafa mo greenhouses ma fanua tatala. O le faʻapipiʻiina faʻatasi ma i latou e mafai ai ona e tuʻuina atu laau totino ma mea aoga talafeagai uma ma puipuia i latou mai faʻamaʻi faʻaleagaina masani.

A faʻaleleia, o mea aoga o le faʻalaisa e le ulu i le eleele ma e le mafua ai le tuputupu ae o vao.

Mo le fufuluina, o le vailaʻau e faʻafefeteina i le vai 40 taimi. Mo aʻafi o laʻau, 1 teaspoon ua faʻafefe i le 1.5 lita vai.

Saini-20M Rich House O loʻo i ai ni vaega o minerale e itiiti, e pei ona fuafua faapitoa mo fugalaau fugalaau. Mo le puipuia o faamaʻi, e tusa ma le 1% o le phytosporin ua faaopoopo i le vailaʻau.

Gumi-30 Taavaletoso faia i foliga o se paʻu. E faigofie le fausiaina i le vai mo le faʻaleleia pea ma le faʻamaina o fualaau aina uma. Ina ia saunia le fofo galue, ave le 0.5 g paʻu i le 1 lita o le vai.

Suafa Omi Compostin. O le fugalaʻau e aofia ai le tele o le eletise ma e lelei tele mo le saoasaoa i luga o le faʻapalaina o le faʻapala. E fafagaina i le fua faatatau o le 0.5: 100 ma faʻapalaina i le palapala palapopo.

Suafa Omi Onion Garlic Faʻatinoina mo nei aganuu e lua. E fafagaina ai aʻa ma mea uma e tatau ai ma puipuia i latou mai faʻamaʻi.

Gumi-20 Kornesil Kuznetsova O loʻo aofia uma lava i mea masani o le humic acid ma mea toto. O se mea e faaosofia ai le tuputupu ae o aʻa, e faʻaitiitia ai le atuatuvale o fatu i taimi o le gafa.

Suafa Lime ma Boron. E i ai le itiiti ifo o minerale ma e faʻaaogaina e avea o se tagata leoxidant natura o Sarelani.

Auala e faʻaaogaina ai Aleni

Faatonuga mo le faʻaaogaina o Aleni o loʻo tuʻuina mai ai le tele o filifiliga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina:

  • fufuluina o fatu (potato potato) poo le faasusuina o moega i fatu ua uma ona totoina;
  • fafaga ma le totoina o fatu i le taimi muamua ma le maeʻa ona totō i totonu o se fale lauʻeleʻele po o se togalaau;
  • aʻa ma laulaau lau o togalaau aina;
  • gaosi otaota e faʻavave ai le faʻamaina.

O le mea lea, o le malie a Omar e sili ona lelei mo ituaiga uma o laʻei pito i luga o soo se togalaau aina, fugalaau ma fale fale i le taimi atoa o le tuputupu ae. O le sauniuniga e maua ai laau toto mo mea vave mo le tuputupu ae ma le faʻamalosia o aʻa, fua tele ma fua tele, puipuia mai faʻamaʻi ma faʻaleleia le faʻavave o le faʻaogaina o otaota, ma avea ai ma mea totino e sili ona matutua mo le faʻaaoga i le tausaga a sau.