Meaai

Saina Souina Saina ma Fiafia

Suauu Ava Oona O se ipu faigofie, vevela Saina. O le fua talafeagai e talafeagai mo se menu meaai, talu ai e itiiti lava calorie i le vaega ma e leai se gaʻo. E vave ona kuka le gae, e mafai ona e tipi le fusi moa mai fatu. Ou te tuʻuina i totonu o se tamaʻi pepe le fusi, ponaivi mai le fatafata ma le paʻu, faʻaopoopo taimi. Aʻo sauni le aano, e auina atu ponaivi ma paʻu i le pusi a le tuaoi, ma o loʻo i ai pea laʻu felafolaʻau manino ma le sooga mo le kuka.

Saina Souina Saina ma Fiafia

O lenei fua e mafai ona taʻua o mea masani, talu ai e mafai ona e faʻatumu le ipu i lou fiafia. O le faavae o le moa, o le suamalie ma le susu, ma o isi mea e totoe o loʻo i lau pule faitalia.

  • Taimi e kuka ai: 45 minute
  • Auaunaga Per koneteina: 6

Meaʻai mo le Chick Chicken Soup with Funchose

  • 1 le susu (500-600 g);
  • 1 aniani;
  • 2-3 kāloti;
  • 200 g o aniani lanu meamata;
  • 150 g o le funchose;
  • 3 totoa o le kalaka;
  • pepa uliuli, laʻau bay, masima, faʻaoʻo.

O le auala e faʻavelaina ai moa suamalie Chinese meaai ma le malie

Ina ia saunia se sua manino, e muamua ona e kukaina le meaʻai - o se moa moa malamalama. E leai ni faalilolilo faʻapitoa o ana tapenapenaga, o le mea e sili ona taua e le tatau i le gauga ona faʻafefeteina faʻamalosi, o lona uiga, tatou te kukaina le supa i luga o le afi laʻititi ina ia na o le pau lemu.

Mo le suasusu tatou te aveina se tamaʻi moa, ponaivi ma le paʻu e aoga foi, o lea e le manaʻomia ai ona tipi le fusi. Matou te faʻaopoopoina sina kāloti tilotilo i le fatafata, o se ulu o le sipisi i le paʻu, o laulaau kelu ua nutimomoia i se naifi, 2-3 laisa laʻau, o le sipuniti o pipi paʻu pepa. Matou te tuʻuina foi se tamai vaega o le aʻa o le aʻa (pe tusa ma le 5 simita), fulufulu o aniani lanu meamata ma seleni i laʻau ma aʻa.

Meaʻai mo Clear Broth

O le mea lea, a uma ona saunia mea uma ma faʻaputuina i totonu o le ipu o le sua, sasaa le 2.5 lita o le vai malulu, sasaa le masima laulau e tofo ai ma tuu le apa i luga o le ogaumu, aumai le faʻafe i se faʻala. A uma le kuka, faʻaitiitia le vevela i se mea pito i lalo, aveese le palasi i se sipuni slotted, ufiufi le apa ma se tapuni. Fufulu mo le 40 minute.

Cook i luga o le vevela mo le 40 minute

Matou te maua mai le susu o le susu mai le apa, faamama le susu i se vevela. Ina ia ausia le manino atoatoa, e mafai ona e tuu le gau i totonu o se faʻaveve, pipiʻi i le tele o laufanua.

Faʻasusu le uʻamea i se vevela

Ma le isi, sauniuni le faʻatumuina o le kuka ma le malie o le kuka. E tipiina le fusi tile i ni fasi mafiafia i luga o laupepa.

E tipiina le fusi tile i ni fasi mafiafia i luga o laupepa

Matou te kuka funchuza e tusa ai ma fautuaga i luga o le afifi. E masani lava ona tuʻuina lenei noodle i le masima masima poʻo le susu mo ni nai minute, ona lafoai lea i luga o se sieve ma faʻafeinu i le suauu. Ou te fautua atu ia te oe e togi atu ni manulele i totonu o le paluga fou faatoa tunu, o le a galo sina tamai susu, o le a na o se mea e sili atu ona suamalie.

Togi le manoa i totonu o le pusa fou faatoa kuka

O lenei ipu ua saunia sina vaega, o lona uiga, mo tagata taʻitasi e 'ai le eseese. Matou te ave papa mafola ma ao mai soupeti. I le pito i lalo o le ipu matou te tuʻuina ai se mea malie.

I le pito i lalo o le ipu ua faʻaaogaina ai le malie

Faʻaopopo le fasi kuka moa tipi tipi ile noodles. 'Otiʻoti kāloti ua vela mai le susu i ni vaʻaiga lautele. O le malamalama o vaega o le aniani lanu meamata ua tipiina i ni fasipepa. Matou te tuʻuina fasi lapisi o aniani ma aniani ma kāloti.

Faaopopo le faga pepe Tuu fasi keke ma keke i totonu o papatusi

Sasaa meaʻai moa vevela ma vave ona tuʻuina atu le ipu i luga o le laulau. Le fiafia tele!

Ua leva ona saunia le kulumu moa faʻatasi ma le maliega!

Sausaisi po o siva sau eseese e faʻaaogaina mo le kukaina o le kuka a Chinese ma le malie.