Fale taumafanafana

Pule Faucet

O le failauga mo le tagata faʻafefiloi e fai ma sui o se feʻau lea e tafe ai se vaitafe. I le le iloa, pe a mafaufau i le masini o se faamama mai mea eleelea faʻainisinia, e faʻaaoga e tagata faʻaaoga se masini aoga. Ua mamanuina le masini e faʻaleleia ai - e faʻafefe ai vai i le okesene. Seʻio tatou faʻamalamalamaina le aoga ma le faʻaaogaina o mea totino o le masini.

Faamoemoega ma le mataupu faavae o le faagaoioiga a le pule

O le a le mea e tupu i le vai pe a faaopoopo i ai le ea? O le masini eletise mo le tagata e faʻafefiloi e faʻaalia ai se seti o paʻu e mafua ai le vevesi i le tafe ma sulu i le ea.

Afai e faʻaaogaina le vai ma le malosi malosi, o le a vave vave ona faʻafefe le faamama. O le mea lea, o le a sili atu ona lelei le faamamaina o le vai malulu o se tasi o mea na fausia i totonu aʻo leʻi fafagaina i totonu o le mea faʻapalapala. O le vai vevela ua oʻo mai ma le faʻamaluluina, masani lava e tuʻuina atu mo le aoga lona lua pe a maeʻa felauaiga vevela.

O le masini e aofia ai:

  • mea palasitika;
  • faamamaina ma le faʻataʻitaʻiga filiga;
  • suavai suavai i le kesi;
  • afifi;
  • lima lima;
  • meli fafo;
  • lima faʻafiafia faʻatasi ma le filo i fafo poʻo totonu.

Faʻalagolago i mea e faʻaaogaina ma le faaopoopoina o filifiliga, e galue le masini mo se taimi uumi pe manaʻomia ai le toe faʻafouina. E sili ona lelei mea e gaosia ai le alumini, apamemea, apamemea po o le lelei. O vaega o apamemea e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi faifai pea ma le vai, otaota.

O se taunuuga o gaioiga faʻale-tino lea e tupu i totonu o le masini, o le vaalele 2/3 e aofia ai le ea, o loʻo i ai se lanu lanu ma faʻapipii paʻi i mea. O lenei mea e mafai ai ona tatou talanoa e uiga i le faʻaaogaina o mea tau tamaoaiga. A fufuluina ipu, e le taua tele le aʻafia o le vaalele, sili atu ona taua, i se auala.

O aʻafiaga aoga o le faʻamamaina o le kesi e aoga:

  • okesene fegalegaleaiga ma le chlorine totoe i le vai ma fusifusia ai;
  • vai ua tumu i le kesi e solo lelei ai le fasimoli ma pulu, ma i totonu o se suauu o loʻo latou faʻaaogaina;
  • o le alia o le vai e le o gatasi ma faʻapala i tafatafa.

E mafai ona faʻaaogaina se faʻataʻitaʻi e faʻafefe vai? O le mea moni, e lavea vai i le iunite taimi. O lona uiga o le fufuluina o ipu i lalo o le vai tafe poʻo le taʻele e mafai ona faʻaogaina. Ae sasaa se ipu vai poo se taele e tolu ona umi. Latou te manaʻomia se aofaiga patino, lea e le mafai ona faʻaolaina. Pe a ulu atu i totonu o se masini fufulu poʻo se mea e fufulu ai ipu, e manaʻomia foʻi le voluma. O le mea lea, e ono le mafai ona sili atu le faasaoina e pei ona faʻaalia e le au gaosi oloa a le faʻaeʻeina vai.

Na faʻaaogaina tele masini faʻaleleia mo se taimi uumi - upega fagafulu, nila i luga o se masini fufulu. Po o fea lava e tafe ai se vaitafe i ni vaalele laiti, e sau i le ea ma ua tumu. O le failauga mo le kiona o loʻo faʻaaogaina le gaioiga ma faʻatatau i le taunuuga vaaia i le foliga o se vaalele taufefe.

Taiala mo le filifilia o pule mo le umukuka ma potu malulu

Muamua e tatau ona e faamasani i oloa fou ua faʻaalia i le maketi i lenei vaega. Mea faʻaonaponei faʻaonaponei o loʻo i ai galuega aoga faʻaaoga:

  1. O le faʻaaogaina o se vailaʻau masini i totonu o le masini ua mafai ai ona faʻaopopoina le ea, maua ai se vaalele sili atu ona malosi i fafo, ma le faʻaitiitia o le tafe i le 1.1 l / min.
  2. O le failauga mo le tagata faʻafefiloi i luga o se vae umi e mafai ai e oe ona taitaia le vaitafe i le itu saʻo. E faʻaopoopoina le faʻaogaina e ala i faʻailoga fafaga e lua - felafolafoaʻi pe pamu.
  3. O masini faʻamalama e le faʻaaogaina se malosi sei vagana ai le fesuiaiga oa latou lava eletise, latou te faailogaina le vai i lanumeamata, lanumoana poʻo le mumu, faʻalagolago i le vevela. E mafai ona e faʻaaoga se telefoni i totonu o le pusa.
  4. E faʻaaogaina e le faʻafoe vai vai vai e lua auala - "timu" ma le "sulu". O loʻo tuʻuina atu i ai se paso e mafai ona faʻaaogaina ma se manoa e suia 360 tikeri ma faʻafoe le mamafa o le vai. O loʻo gaosia e le au gaosiga 80% tupe faʻaalu vai.
  5. Ua fausia e le au gaosi oloa a Siamani o Varion siketi atamai ua saunia i Neoperl faucets. O se taunuuga, i nofoaga faitele, o masini e tuʻuina atu le masani o le vai mai le paʻi poʻo le faailo o se masini mata. O le isi suiga o le faʻaaliga faʻapitoa faʻapitoa, ma suia le itu o le vaalele ma se faanaunauga e 10.

O masini fou e le mafai ona taugofie. Ae ui i lea, i le talosaga a tagata suʻesuʻe mai Siamani, o le a totogi e le pule e faʻafefe vai le tau i totonu o le tausaga. O faʻatulagaga na tuʻuina mai e le au suʻesuʻe e faʻaalia ai e le gata ina latou suʻesuʻeina le faʻafefeina o le vai, ae faʻapea foi le faʻaolaina o le malosi mo le faʻaititia o le 'eleʻele, faʻamafanafana ma le faʻaaogaina o vai. O a latou iloiloga e foliga mai e faʻatuatuaina pe a faʻapipiʻi masini i luga o laina uma.

E le gata i lea, o kamupani gaosi Siamani e ofoina atu ni togi e fai ma faʻaofi, ma e le taugata. O la upega e eseese lanu, o faailoga ia o le tafe o le tafe.

Ina ia aua nei tosoina le teuteu teuteu o vaega, e tatau ona fesuiai le tapuni ma se ki e ala i se solo. Aua neʻi faʻaaogaina mea faʻamalosi e faʻamamaina ai le masini - o le a faʻaleagaina le mea e gaosia. E mafai ona ufiufi le uʻamea i se nila mafiafia.

O le faʻaaogaina o mea e sili ona taugofie mo tagata faʻapena mai Saina. O se masini i totonu o se mea teuteu i fafo ma totonu o le filo totonu e maua ai le 350 galu. O le failauga e faʻasaina le tafe o le vai, e mafai ona faʻapipiʻi i soo se itu. Ae ui i lea, o le taʻiala o le faʻaaogaina o nei meafaigaluega o le faʻapulaʻaina lea o le fuainumera i le fua faatatau o le tafe e manaʻomia e faʻaaoga ai namu.

O le Faʻatonu a le Faʻatonu e gaosia i nofoaga i Switzerland ma Hungary. O M28x1 paʻu uamea faʻapipiʻi ua gaosia i Hanikeri. Ua tuʻuina atu i le komipiuta se faʻamaoniga mai le kamupanī. O oloa e iai se puipuiga mai se maʻila ma le lemu, pe a faʻatusatusa i isi masini. O oloa mo le M24x1 filosofia ei ai se masini feaveaʻi e mafai ai e oe ona faʻatonutonu le vaalele i le nofoaga saʻo.

O le faʻaaogaina o se paso i luga o le mea e faʻafefiloi o se fesili faigata. Mo le tele o tagata, o le faasaoina i mea laiti e le o se auala o le olaga. Ae e tatau ona e iloa e na o le 8% o vai inu i le lalolagi o lo latou sapalai atoa, ma o le a faʻaitiitia ma itiiti. O le mea lea, o masini e faʻamaua ai le le atoatoa o le taumafaina e talafeagai. E tatau ona e faʻaaogaina e teu ai.

Faasao vai ma se tagata faʻatautaia - vitio