Tala Fou

Vavega o le natura po o musika gaosia o foliga fou ma le valivali.

Afai e te manatu o le mushroom e tatau ona i ai se pulou pulou i luga o le lanu mafiafia ma le lanu-lanu samasama po o le lanu paʻepaʻe o le mushroom body, o le a sili atu ona faateia oe i lenei tusiga. E foliga mai o Tina Nature o loʻo i ai se mafaufauga sili ona tamaoaiga, a leai, o fea o le a maua mai ai ni pulou vevela e le masani ai? O foliga mataʻutia e foliga tutusa ma tagata ese, pe na o ni tagata e le mafaitaulia, o le tagiauē, o pulou ma vae ma e masani lava o le leai o ia mea - o faʻataʻitaʻiga nei o le a talanoaina i le asō. O le mea lea, matou te faʻafeiloaʻi atu i le tele o pulou siliva o la matou paneta e mafai ona 'ai, e ui lava i nisi o taimi foliga matagofie.

O le saogala matagofie o sarcoscifus ulaula

I le amataga o le tautotogo, toetoe lava o atunuʻu ma tagata uma, o aiga uma o mūmū sarcoscifa e tupu i luga o laau paʻu'ū. I luga o se vae maualalo, e faʻapipiʻiina se pulou loloto, i lona foliga e pei o se pesini. I totonu, e susulu mumu, ae o le "puipui" i fafo o loo i ai se malu malu. O nisi faila mashroom e fai mai o le manogi sarcoscifi sili ona manogi, e manaia le manogi, ae o le tele lava o le alo ese o nei pulou aua e laiti tele, ma e matua faigata foi.

Mo le pulou laʻau ma le lanu susulu, o le mushroom e taua foi o le eletise mumu. E maitauina e faʻapupulaina naʻo vaega e mama i le vaʻaia, aloese mai paʻu vavalalata i autafa o auala tele ma aai e faaleagaina ai le ea i ituaiga uma o mea e gaosia.

Eleʻele fashionista - bamboo mushroom

Afai mo nisi pulou e teuteuina ai se vae i mama, ona avea lea o se moa puʻu o se laumei laumei atoa, ma e umi lava, toetoe lava i le eleele. O le lanu e masani ona paʻepaʻe, ae o loʻo i ai tulaga i lanu samasama po o le lanu piniki. E maitauina e muamua lava o le mushroom ei ai foliga o se fuamoa, lea e mulimuli ane oʻo mai i le maualuga, e oʻo atu i le 25 cm, vae paepae ma se pulou pulou laititi na vali i le enaena.

O le pito o le pulou o le manoa, e ufiufi i se manogi lemu, lanumeamata, kulupu e tosina ai iniseti. I le gagana Saina, o le mushroom bamboo e taʻua o se meaʻai tele mo le laʻau maaleale o le pulupulu.

O le igoa latina o le siga e foliga mai o se phallus inducius, ae masani ona tupu mai:

  • bamboo mushroom;
  • tamaʻitaʻi ma se veli;
  • tifaga leaga;
  • bamboo teine;
  • laʻau matala i le bamboo;
  • bamboo ginseng.

Rush mushroom ma aphrodisiac - malie

O le isi ituaiga o phallus e lauiloa o le malie. E atiina ae ai foi: Muamua, o le mushroom body has shape of a egg, lea e tupu ai i luga le mushroom i se maualuga maualuga ma se pulou pulou o se lanu olive-lanu enaena. Ae ui i lea, o le alualu i luma o le tuputupu ae e ofoofogia: e na o le afa itula le umi e alu ese ai le vae i fafo o le fuamoa.

O le pulou e ufiufi i fusi ma mea manogi e inosia, faatosina mai iniseti. Latou te salalau solo i totonu o le vaomatua, aʻo fufulu le puʻu. A aunoa ma lea mea, e mafai ona iloa tino vaaia i luga o le pulou.

Veselka o se mushroom e le masani ai, e iai foi mea totino a se aphrodisiac, ae naʻo pe afai e te faʻaaogaina mea faataitai (fuamoa) ma aveese le atigi mai ia i latou.

Fured mamet miracle amethyst varnish

I le faaiuga o le taumafanafana, i totonu o vaomatua, i totonu o le manava susulu, ua tupu le amethyst varnish (o le lilac foi) - tamai puʻamu i luga o se vae manifinifi ma se pulou avanoa. O le mushroom body is fully painted in colored lilac-violet, e oo lava i papatusi i lalo o le pulou, lea e faasolosolo malie lava ona alu ifo i lalo o le ogaumu, ua na o le pau lava lea o mea e mimiti i totonu o mea tuai. O le gaʻo vaivai o le tino e lanu violē, ma le manogi lelei ma le sogisogi.

O le oona oona o le mycene e talitutusa ma varnishes tuai. E mafai ona iloga e le uiga o le manogi manogi o radish ma papatusi o se lanu paʻepaʻe mama (o ni nai lilac i le laʻau amethyst).

Faʻamasamanoa se tagata lapopoa po o se mea tele lagermania

O se tasi o musika aupito sili ona tele i le lalolagi o se sui o le laiga sili lagermania Champignon. O lenei mushroom tulaga ese e masani lava ona maua i tumutumu ma laufanua o Rusia tutotonu. E leai sona vae, ma o le tino o le musava e foliga mai o se lapoa lapoa lapoa na leiloloa i se tainasoa faoa, poo se ulu o se tagata, lea e taua ai e tagata le mushroom "golovach". Ma talu ai ona o le golovachi e sau i le vaitau timuga, ua taʻua ai i latou o timuga.

O le tele o le ulu e musuia ai le faʻaaloalo: o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga e sili atu i le 0.5 mita lona lautele, ma o le mea lea e mafaufau i le mea moni e mafai ona latou gaosia. O se puʻe puʻe lena puʻe! E le faigata le iloa o le matua o le fuga: e tatau ona sinasina le golovachki, e tutusa lava le lanu lanu, aʻo le mea tuai na faʻapogisaina, ma o le tino e muamua lanu-lanu samasama, ma mulimuli ane enaena.

E le mafai ona e 'ai i golovachi gofie i a latou meaʻai - o la latou pipi e aofia ai le tele o toxins, lea e oʻo atu ai i le' ona oona, ae e le o vave ona maua mai faailoga, ae naʻo le lua aso.

Red Book Mushroom Hericium Coral

Faatasi ai ma sefe e le masani ai, e tasi le mea e le mafai ona fenumiai ma isi. E foliga mai e le o iai i le natura - o le coral coral lenei. O le mushroom body is just a large leafy bush with many even spikes curved. O le tele o taimi, o le vao e papaʻe, ae mafai ona avea ma kulimi. E le o tagata uma e manuia i le vavalalata i coralia coral, aua o se mushroom e seasea tupu. I Rusia, e tupu tele lava i Sisifo Mamao, i le Itumalo o Krasnodar, Siberia. E tupu i luga o laau ma laau, naʻo luga o laau paʻu. O le tamaʻi, meaʻai ma le gaʻo e paʻepaʻe, e le masani ona sinasina pe samasama, e manaia le manaia ma le manaia tele, ae o le pulou ua leva e malo.

O le mushroom coral, e pei ona taʻua ai le geritsia, ei ai isi igoa e faavae i ona foliga. O le mea lea, i totonu o moa mashroom, ua lauiloa o le lusipago po o le geritsium branched.

Giant Mushroom Sparassis Curly

O le tele o mea e paʻu i luga o aʻa o laau laʻau. E tusa ai ma lona natura, o se parasaite, talu ai na te faʻaumatia se laau, faʻaosofia ai le maʻi i le mumu mumu, lea e oʻo atu ai i le maliu o le 'au. O le mamafa o se masima e tasi e mafai ona oʻo i le 10 kilokalama, ma o le lautele e sili atu ma le 0.5 m.

E tupu aʻe i totonu o le vaomatua, lea e faʻavaeina i totonu o puʻupuʻu laiti i pulou faʻafefeteina, e le sili atu i le 5 cm le lautele o le mushroom ma e matua fiafia, ma o lona igoa lea. Ma e masani ona taʻua o le kāpeti (mushroom, vao pine, poʻo le lapiti). O le mushroom e mafai ona 'aʻai: o le tamaʻi pupuʻu laʻitiiti e matua manaia lava ma manogi e pei o ni nati, ae i luga o le paʻu tuai ua amata ai ona malo.

O le kapeti gaosi o loʻo puipuia e le Tusi Pulu Mumu, aua o loʻo i luga o le mamao o le faʻaumatia.

Paʻu papa

Faatasi ai ma le siva ma ni mea mananaia, e taua le faʻapipiʻiina o pulou-vae - o se musika malie tele ma se pulou pei o se pine pine. E fetaui ma mea uma e ufiufi i sikula, e tautau mai pito o le pulou, ma o loʻo i ai foi i luga o le vae. Leai se mea e sili atu ona manaia ma lanu: o tamaʻi talavou e lauulu-enaena, ae, e ola ae, ua avea ma keke sukalati. O le mea e ese ai, o le pulupulu o se mushroom manaia e mama, ae a vavae, e liua mumu, ona amata ai lea ona pogisa, toetoe lava uliuli ma se lanu violē. E maua mai ai le manogi o mushroom.

O Shishkogrib e aofia ai ni masimoli masani: e le mafai ona ona oona, ae le o tagata uma e fiafia i le pulupulu fila.

Tausiga Orange

E le lava le mamafa, ae o le mea e leai ni mea e fai i le jelly i luga o laau o se manogi moli suamalie. O le mea moni, e le foliga tele: o le tino o le mushroom musika e oʻo atu i le 10 cm i le laititi e sili atu ona manino, valiina i lanu samasama-lanu moli.

I se taumafanafana matutu, toetoe lava o le vai uma mai le keke o le fefete, e liua ai le masima, ae a maeʻa timuga mamafa e toe faʻafefeteina ma maua ai le gelatinous muamua. Ae o le lanu lanumoli lanumoana i le timuga timuga e mou ese atu, e mafai ona alu i se paʻeʻeʻe, toetoe lava manino, lanu.

Clover e mafai foi ona maua i nisi o faletalimalo - o le auala lea e faʻaalia ai lona natura parasitic natura. O tamaʻi gelatinous laʻititi e taʻua o se meaʻai, aemaise lava i Saina, lea latou te kuka ai soupuni. O musipolo tuai e le fetaui lelei mo meaʻai sili ona lelei - e matua faigata lava.

Laʻau moa - mushroom i se pulou tioata

I totonu o vaomatua, i lalo o laau vaovao, o se mushroom e masani lava ona masani ai i le taimi muamua e tilotilo ai, e taʻua o le spruce mokruha, e tupu. Ae afai e te mauaina ni pulou laiti, aua e te fefe i le ufimata ufiufi e ufitia uma le pulou ma pasi i le vae. Mai se mea mamao, e foliga mai o le mushroom o loʻo tuʻuina i luga o se pusa tioata poʻo se mea faʻapipiʻi. A o faasolosolo ina matua, e vaeluaina le palakalafa manino, ma o ona tino e na o le vae lava e mafai ona iloa. I lenei fomu, o le moli vavave e foliga matagofie tele: o le pulou o loo valiina i se lanu violē-enaena. O le pulupulu o le mushroom e mama, manogi lelei ma matua fiafia.

Laititi mushroom sarcosome spherical

Brown paʻu ua tumu i le pogisa ma ufitia i se moli pupula i luga e faigata ona mafaufau i se musika e le masani ai. O se mea faʻapitoa lenei, o loʻo lisiina i totonu o le Tusi Pulu Mumu. E mafai ona e mauaina na o totonu o vaomatua o galu, i totonu o vao vavao e le mafai ona gafatia. O le sukamone e manatu e masani ona taumafa (o nisi meaʻai e fulu ai le tino o le tino ma mautinoa ai e matua manaia lava i lenei fomu), ae o le taua tele o le fuga i totonu o le vai. O loʻo i ai faʻamaumauga faʻamalolo ma e masani ona faʻaaogaina i vailaʻau faʻaleaganuʻu.

I le faaputuputu, e mafai ona tatou fai atu se mea se tasi: e le o mea uma e foliga ese e moni lava. E le mafai ona lelei ma e lelei tele le puʻupuʻu e le masani ai, ae afai e te le o mautinoa e uiga i la latou gaosiga ma e le iloa pe faʻafefea ona kuka, e le tatau ona e tuʻuina atu oe i se tulaga lamatia. Aoina na o ni pulou e masani ona e iloa lelei ma faʻapipiʻi lelei ina ia aloese ai i ni mea le lelei.